Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (369)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Želváci Ninjové!! Po Batmanovi a Spider-Manovi další jasná modla mého dětství. A už bylo pořádně na čase je trochu oprášit.... Želvy ve 3D vypadají super, hrané filmy stály úplně za hovno, klasickým animákům bohužel odzvonilo, ale současná animace jim sedne dokonale. Ať už se želvy prohání na skateu, skákají ze střechy na střechu, nebo dělají co jim jde nejlépe - bojují, vypadá to prostě tak jak má. Tenhle film ale není bezchybný, bohužel se moc nepovedla zápletka a je to trošku slátanina, s tím že zde není ani jeden v komiksovém významu pořádný záporák. Hlavní ale je, že jsou Leonardo a spol. zpátky v akci, osobně mě tenhle film potěšil víc než jakýkoli 3D megahit poslední doby a hodně moc doufám v pokračování, nebo aspoň kvalitní navazující seriál. No a myslím, že by se to s tržbama kolem sta milionů dolarů docela mohlo povést. Prosim prosim:) Ninjas! Four turtles. Four brothers. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Počítačové želvy mají dynamiku, neotravují na plátně dlouho a nehrnou se ze své škatulky jednoduchých báchorek pro kluky nižšího věku. To všechno je dobře, a proto je lze označit za neškodnou klukovinu, která ve vás probudí trochu nostaligie a zase odkráčí do zapomnění. Buďme za tenhle výsledek rádi. ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

ne, už prostě nejsem malej kluk, aby mě uspokojily rádoby vtipnodrsný hlášky a primitivní scénář. a jakoo, absenci trhače, kranga, roxtýdyho a bíbopa a všeho toho retropotěšení z mých mladých let na úkor nějakých pseudopříšer a oživlých soch, to tvůrcům prostě neprominu... a odkdy sekla ejpril se zprávama na kanálu 6? no... potěšilo jen pár scén, zejména souboj rafa a lea na střeše v sympatickém nulo-jedničkovém dešti. z velké nostalgie zavírám obě oči, převazuji je čtyřmi barevnými páskami a dávám za tuhle usínačku smírných 50% ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Vlastně se asi dá říci, že film dopadl dobře. Charekter tohoto komiksu totiž jakékoliv filmové ztvárnění k tomu, aby bylo pojato hlavně jako zábava pro děti. A tak snad nějakou lepší zábavu ani nelze očekávat. Nicméně digitální animace mi přišla ve srovnání s jinými filmy slabá. Horší ja teké namluvení postav, zejména želvy pornášejí své dialogy jakoby bez prožitku. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

No tento seriál som mal rád ako dieta a filmy sa mi tiež páčili aspon prvé dva, ale od toho som nič nečakal. A dobre som urobil, pretože by som bol sklamaný. Takto aspon môžem v kľkude napísať nebolo to bohviečo. Záverečná dvadsať minutovka bola dobrá, ale zvyšná hodina ma nejako nezaujala. Radšej by som uvítal další film. A absencie Shredera mi chýbaa. Nemuseli nadväzovať na samotné film, ale čo už všetko prehrmí... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Japonský herec Mako byl oficiálně oznámen jako dabér Třísky den předtím, než náhle zemřel. V tu dobu byl dabing již kompletně dokončen. Film byl následně věnován Makově památce. (Raztubyl)
  • Prvý celovečerný animovaný film o ninja korytnačkách. (riso677)
  • Keď vchádza Splinter (Mako) do kuchyne, pospevuje si akúsi pesničku. Je to starobylá japonská uspávanka. (riso677)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama