Reklama

Reklama

Obchoďák Sedmé nebe

(seriál)
  • Česko Obchoďák (více)
Trailer
USA, (2015–2021), 40 h 38 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Justin Spitzer

Hudba:

Mateo Messina

Hrají:

America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Mark McKinney, Nichole Sakura, Jon Barinholtz, Kaliko Kauahi, Johnny Pemberton (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(113)

Zajímá vás, co všechno se dá prožít v hypermarketu? V seriálu Obchoďák Sedmé nebe zjistíte, že se zde ukrývá svět plný vzrušení, humoru a hlubokých lidských vztahů. Ocitnete se v samém srdci dění, kde se proplétají osudy zaměstnanců, zákazníků i náhodných kolemjdoucích. Prožijte radosti i strasti obyčejných lidí, kteří dělají neobyčejné věci. Uvidíte, že každý den v obchoďáku je nečekaný a neopakovatelný... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

neo93 

všechny recenze uživatele

1.série Na to, že jsem od tohoto seriálu více méně nic nečekal, tak jsem se docela dobře bavil. Ano je to nenáročná a jednoduchá zábava, u které si můžete ale krásně odpočinout třeba po obědě. Každá epizoda tvoří samostatnou kapitolu ze života tohoto obchodu, konkrétně Cloudu 9. Nemusíte tedy vzpomínat, o čem vlastně byl minulý díl, ale jen si v klidu užívat atmosféru a příhody ze supermarketu. Dojde na tajnou obchodní kontrolu, svatební prodej, bitvu barev neboli která skupina zaměstnanců prodá více zboží, uvěznění pracujících přes noc nebo i stávku. V těchto situacích uvidíme bizarní postavy celého storu. Tak např. nového zaměstnance Jonaha, workolickou vedoucí oddělení Amy, všeznalou a potrhlou zástupkyni vedoucího obchodu Dinu, gaye Matea, muže na invalidním vozíku Garretta nebo naivního a neschopného vedoucího obchodu Glenna. Ve výsledku jsem byl velmi spokojen a určitě zhlédnu i druhou řadu. 2.série Bláznivý obchod se vrací. A s ním všechny bizarní zaměstnanci, tak i podivní a nespokojení zákazníci. Po úvodní netradiční stávce většiny zaměstnanců se všechno vrací do "normálu". Znovu sledujeme staré, známé zaměstnance Cloudu 9, ve více epizodách se dostanou do popředí také upozaděné postavy jako třeba přehlížená a tichá Sandra, nejstarší ze všech Myrtle, Marcus, oblastní manažer dohlížející na obchod Jeff nebo Cheyennin pubertální snoubenec Bo. V této řadě uvidíme v obchodu např. Hallowen, black friday, volební den, udělování ceny za nejlepšího zaměstnance či valentýnský den. Seriál si drží svou kvalitu a tato řada je snad ještě lepší než ta první. Rozhodně jeden z nejlepších komediálních seriálů za poslední roky. Budu se těšit až se zase vrátím do tohoto netradičního, ale ztřeštěného prostředí ve třetí řadě. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Když jsem zavadil o pár epizod první série, ani mě nenapadlo, že bych byl schopen to dokoukat kompletně. Respektive jsem to kategoricky odmítal. Ale stalo se. Vždycky, když v práci nebylo čím vyplnit volný chvíle nebo nebylo dost času na film, popřípadě když jsem potřeboval uklidnit po dobře zvoleným horroru, sáhl jsem po týhle oddychovce. A ve finále není čeho litovat. Prostředí supermarketu je minimálně známý snad všem a nakouknout do zákulisí konkrétně tohohle, na weird staff výjimečnýho (i když v reálu to třeba nebude taková odchylka) obchoďáku a bavit se nekonečným hašteřením zaměstnanců nebo řešením absurdních situací v jejich podání, je, řekl bych, až osvobozující. A nejvíc jsem si to užíval ve třetí, čtvrtý a šestý (tam hlavně díky absenci Amy) sérii. Savage! (S6 E9). ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ma veľmi prekvapil. Čakal som, že ledva dopozerám prvú epizódu a ono sa z toho stala návyková záležitosť. Seriál som začal pozerať kvôli mojej obľúbenej herečke Nichole Bloom. Seriál je zaujímavý hlavne tým, že sa odohráva skoro neustále v jednom americkom supermarkete, kde všetky hlavné postavy pracujú. Skoro každá postava je niečím zaujímavá a svojsky vtipná. Humor je nenútený, čo je vždy plus. Asi každý si tu nájde tú svoju obľúbenú seriálovú postavu. Seriál sa stal populárnym nielen za oceánom, ale aj v mnohých iných krajinách, o čom svedčí fakt, že sme dočkali už piatich sérií. Rozhodne vyskúšajte prvú časť a seriál vás dostane. Za to vám ručím. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele

7/10. Příjemný sitcom z prostředí jednoho amerického obchoďáku. Není to nic světoborného na druhou stranu, zde nebyl snad ani jeden díl, kde bych se upřímně nezasmál, takze účel splněn. Ty karikatury americké ,,spodiny" jsou sice trochu prvoplánové ale zrcadlo americké společnosti nastavují povedeně. Prostředí je zajímavé a vytěžené uspokojivě. Jediná věc, která mi doopravdy nesedla je postava Jonaha v podání Bena Feldmena, hrozně nesympatický slizoun, vyžadující neustálou pozornost. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Docela překvapivá kravinka. Potenciál se slušně naplňuje, pomalu a postupně. Na mě Superobchoďák působí, jako kombinace Silicon Valley svým neurčitým, trapným, až Kaufmanovským nehumorem a My Name Is Earl, svými potřeštěnými Charaktery, se sklony k podivným deviacím, ale působí roztomile a neškodně. Chtělo by to nějaká hvězdná camea...a máme nový seriálový hit. ()

Galerie (1 441)

Zajímavosti (65)

  • Mateo je stejně jako jeho představitel Nico Santos z Filipín a homosexuál. (Zix.)
  • Postava Amy (America Ferrera) má na štítku na tričku v každém díle jiné jméno. (MMR)

Reklama

Reklama