Reklama

Reklama

1%ui eomin keot

(seriál)
  • Jižní Korea 1%의 어떤 것 (více)
všechny plakáty

Epizody(26)

Recenze (4)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Seriálek, který trpí celou řadu menších nešvarů od těch řemeslných(nad to se v poho povznesu) až po ty ideové(později rozepíšu). Jenže Hlavní herecká dvojka Kang Don Won a Kim Jeong Hwa má mezi sebou takovou chemii, že to přesto vyniká nad průměr. I vedlejší postavy jsou celkem ok. Ohraná zápletka relativně funguje, někdy potěší i humor. Jen mám jaksi problém s tím, že hlavní hrdina se v podstatě chová ke své vyvolené někdy jako k onuci a ta mu to vždy po určitém čase odpustí. Škoda, jinak by se tahle popelkovská série korejského střihu mohla vyšplhat ještě výše. ()

Eriol 

všechny recenze uživatele

Vlastně úplně průměrná korejská telenovela s vnukem pohádkově bohatého ochodního magnáta, prostou a drzou učitelkou z nižší sociální vrstvy, jednou zapeklitou podmínkou v závěti a nezajímavým televizním zpracováním. Proč má smysl na to koukat? Kvůli ústřední dvojici. Kim Jeong-hwa je příjemná, ale především Kang Dong-won je naprosto úchvatný a nedivím se, že se proslavil právě díky této roli . ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Seriál má síce jednoduchý príbeh s predvídateľným koncom, ale veľmi príjemne je zobrazená zmena vzťahu bohatého dediča a učiteľky z núteného chodenia, aby sa vyhli podmienkam závetu až k úprimnej láske. Seriál má 16 epizód, ktoré majú 32 – 50 minút, čiže pekne ubieha… ()

Reklama

Reklama