Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmová groteska z roku 1962. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pozor neplést s celovečerním filmem úplně stejného názvu avšak na hony rozdílného žánru (zde je na místě spíš hoden žánr drama) i data natočení. Viz. film Klíč, okupační příběh o protifašistickém odboji z řad komunistů za 2. světové války. Tady se jedná skutečně spíše o groteskně pojatý příběh. Darek Vostřel, kterého měl divák v šedesátých letech spíše zafiksovaného jako spoluautora hudebního pořadu Vysílá studio A, byl také dobrý. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Miloš Kopecký a jeho nevydařené manželské zálety. Jako němá groteska s pásmem absurdních gagů potěší tento filmově-televizní snímek i dnes. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Docela zdařilý pokus o znovuoživení němé komedie. Miloš Kopecký je v této moralitce ve své systematizované roli záletníka zábavný, ale být to delší, začalo by to nudit. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela nudná a zbytečná němá groteska s Milošem Kopeckým v hlavní roli o muži, který se vydal na špacír za svou milenkou, ztratil klíč a tak nějak mu to prostě nevyšlo. Hudba: Vlastimil Hála ()

sator 

všechny recenze uživatele

Nejvíce filmeček dnes ocení milci MHD, na tak malém prostoru tolik záběrů starých tramvají i autobusů,zvenku i zevnitř ... ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Konec dobrý všechno dobré. :D Toš ale je to pohádka. :-) Nejlepší byla ta jejich dceruška. Z celého obývacího pokoje udělala kůlničku na dříví a jejich spadlý svatební obraz, tak pečlivě pověsila na zeď. :D ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Nevydarené zálety potomstvo zanedbávajúceho záletníka Kopeckého. Celkom vtipná nemá groteska so záludnou pokladnicou v električke a kominárom neprinášajúcim šťastie. Príjemná štvrťhodinka. ()

Reklama

Reklama