Reklama

Reklama

VOD (1)

Alison Scott (Katherine Heigl) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil. Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (628)

Nikon 

všechny recenze uživatele

Nový styl humoru "made in USA" dostává (zdá se) visačku Judd Apatow (nic povzbudivého do budoucna) .... Tohle je sice dobrá, ale přece jen "jednoduchá lidová zábava" ... Na pár místech jsem se sice opravdu bavil, ale ne tolik, abych na konci neměl podobný pocit jako po všech těch "Prcičkách, Sluncesenech" a jim podobných.... Spoléhat na to, že se lidé zasmějí vždycky když padne na plátně sprosté slovo je málo (říci sprosé slovo tak, aby to bylo vtipné je kumšt a většinou je to v nepřímé úměře ke kadenci) .... Není to tak trapné jako "Panic", ale skoro .... :) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vskutku obrovské zklamání od téhle dokonale vybrané party mých oblíbených komediálních herců. Vtip takřka na 0. Nepamatuju si, že bych se za celý film zasmál. No možná jen tak pousmál což se nedá nazvat úspěchem. Příběh nic moc a všichni hlavní hrdinové působili nesympaticky včetně Setha Rogena. Na závěr ještě ukázali vagínu při porodu, protože to je určitě to co chce každý chlap vidět. 20% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Dnes robím rozhovor s Matthewom Foxom z Nezvestných.“ – „Odkáž mu, že je kokot. Niekto mu to už povedať musí." Svojrázne postavičky, tímová práca, zbehlosť v pop-kultúre (James Franco), výborné vulgárne a pritom inteligentné dialógy, pôvabné herecké obsadenie, šikovná réžia, svižná hudba a možno si ani neuvedomíte, že pod všetkou tou prekvapivo originálnou srandou drieme „niečo vážnejšie“. Ja to beriem. A možno som bol na konci dojatý. Ale odo mňa to nemáte. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Judd Apattow zasadil svoji komedii do společenského kontextu (popkulturní narážky všeho druhu), čímž svůj výtvor do velké míry odlišil od jiných a žánrově podobných produktů. Tím mě však neohromil, neb konvence a náležitosti páteře amerických romantiky přeci jen zůstaly. Zbouchnutá na mě působila jako Fidel Castro ve sportovní mikině Adidas, revolucionář, co skamarádil se svým nepřítelem. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Judd Apatow .. Cumming soon. Slušná práce; Judd se, po pro mě nepochopitelně vychvalovaném 40 let panic, celkem polepšil. Sice pořád sází na bandy vyhulených loserů, kteří jsou konfrontováni s ženskou, ale tentokrát to i přes veškerou schematičnost funguje. Co se totiž stane, když jeden z nich zaboduje až příliš? Příběh je více než čistým komediálním počinem takovou moderní romantickou pohádkou, kde zvíře získá krásku bez drastických postupů. Humor, který je ve velké a opravdu vysoce kvalitní míře hlavně v první polovině snímku, vychází, mimo situačních dialo(ga)gů, hlavně ze zesměšňování a utahování si z drog, popkulturních odkazů (filmy) či moderních technologii (google), zato je prost veškerých vyměšovacích nechutností. Polovina druhá je už vyloženě romantická, včetně tuctového „zavaření vztahů“ a hledání významu slov láska, manželství, rodina. Dobře rozjeté podívané taktéž dost podráží nohy přemrštěná stopáž, jelikož humor ke konci prakticky absentuje a milostná linka nepřináší (kromě, pro žánr, netypických záběrů během porodu) prakticky nic překvapujícího. Ale variuje se svěže a přístupně, to ano. Aby ne, když jsou Katherine Heigl i Seth Rogen tak příjemně neokoukaní a přirození. 70%. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (27)

  • Hodně dialogů bylo buď improvizací herců, nebo Judda Apatowa napadly přímo na place. (Bauer)
  • Ve scéně z knihkupectví je možné zahlédnout knihu "Brokeback Mountain", která se stala předlohou pro úspěšný snímek Zkrocená hora (2005). (voresprut)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (více)

Reklama

Reklama