Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

Shit 

všechny recenze uživatele

Strašně podhodnocenej film, kterej neni vůbec tak špatný, jak to podle hodnocení vypadá, sice to možná nemá špičkový triky a možná to neni přesně tak jak si fandové představovali, ale mě to vůbec nevadilo ,jelikož triky jsou pro tenhle film víc než dostačující a vůbec nevypadaj nějak směšně a předlohu vlastně vůbec neznám, takže sem si jen a pouze užil tohle akční sci-fi bez nějakých srovnávání a musim říct, že sem si ho užil fakt skvěle. Spousta soubojů, spousta mrtvých, krve, výborná hudba, super komiksová atmosféra a svižnej příběh dělá z tohohle filmu fakt moc podařenou a zábavnou podívanou ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád sci-fi žáner, obzvlášť keď je ten žáner obohatený o akčný. A tento film je parádna jednohúbka. Banda drsňákov spojí sily, aby sa vydali do pekla medzi mutantov, kde majú zničiť stroj a zachrániť svet. Luxusná bečková zápletka, kopec známych tvárí (Jane a Perlman suverénne najlepší), kopec explózii, nábojov a hlašiek, plus k tomu zaujímavá vizuálna stránka, ktorá celkom pekne buduje atmosféru. Je to béčko, ale luxusne krvavé, zábavne a hlavne dobre obsadené. Škoda, že sa toho nechytil šikovnejší režisér. 70% - 3* ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Píše sa rok 2707 a o nadvládu sveta bojujú štyri veľmoci. Z pod zeme však nečakane vychádza na povrch neznámi protivník. Je načase spojiť sily a poraziť spoločného nepriateľa - mutantov. Mierne podobný vizuálny spôsob spracovania ala "Sin City" či "Baróna Prášila" mi veľmi nesadol. Nič to však nemení na fakte, že "M.Ch." je celkom vydarené sci fi s prvkami hororu. Najmä gore a masky. Po solídnom úvode dostáva priestor unudené jadro. Záverečná, rozhodne zábavnejšia 50 minútovka vynahrádza "stratený" čas. Priestor dostáva akcia a divák bude čiastočne spokojný. Nie som nadšený ako iní moji "obľúbení" užívatelia, ale pozrieť sa to dalo - 55%. ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy dávám zpravidla filmům, které už mně fakt něčím intenzivně vadily, což se tady KUPODIVU nestalo, přestože film nabízí spoustu důvodů, proč by mohlo. Jelikož je to ale nehorázná a absolutně nelogická slátanina, na které jsem nenašel zhola nic originálního a o které prostě nemůžu říct, že se mně líbila, zůstanu tentokrát raději více při zemi. Jinak pokud se někomu líbili zdejší mutanti s 'cool' pařátem, tak vřele doporučuji tohle :-) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Sympatické sci-fi. Možno so zbytočným úvodom, možno s príliš jednoduchým dejom. Ide však o záležitosť, ktorá ukazuje, že takýto lacný "televízny" prístup je momentálne jediný spôsob, ako dostať k životu poriadne výpravne pôsobiace SF. Rovnaký výsledok ako pri SERENITY či DEŤOCH DUNY. Je to síce viac počítačová hra ako film, ale výborne pracuje s klišé - to základné definujúce žáner skvelo využíva a tomu patetickému sa vyhýba. Nie je to štvorhviezdičkovka, ale žánrového fanúšíka musí potešiť... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Film je založený na univerze rovnomennej stolnej hry. (Mihail123)
  • Příjmení hlavního hrdiny je Hunter, stejně jako příjmení režiséra. (cubajz)
  • Meno postavy por. Maximilliana von Steinera je odvodené od mena slávneho filmového skladateľa Maxa Steinera, ktorý komponoval hudbu napríklad k filmom King Kong (1933) alebo Casablanca (1942). (misterz)

Reklama

Reklama