Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

10 let po Svaté válce, kde bojovali upíři proti lidem, se vrací do Hong Kongu hrdina této války, zvaný Stříbrný meč se svým mladším bratrem. A chce se dostat do tzv. zvláštní zóny, kde žijí upíři a lidi v míru. Do této zóny se může upír dostat pouze na přímé pozvání. Stříbrný meč se svým bratrem se do této zóny dostane a tím začínají jeho problémy. Protože ti, proti kterým ve válce bojoval, ještě nejsou zcela zničeni a snaží se zničit křehký mír ve Zvláštní zóně..... (artuš)

(více)

Recenze (8)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

10 let po Svaté válce v Hong Kongu se Mochizuki Jirou (alias Silver Blade), přemožitel klanu Kowloon Children, vrací do Japonska se svým mladším bratrem Kotarem. Krátce po příjezdu zjišťují, že Kowloon children, kteří přežili Svatou válku se snaží infilitrovat Zvláštní zónu (město, kde upíři a lidé žijí v symbióze a kde se upíři dostanou pouze na přímé pozvání člověka). No, co říct...další parádní upířina...ale bacha na to, je to něco úplně jiného než Hellsing (naprosto jiné....Hellsing a BBB se liší ve všem, teda oba hrdinové mají zálibu v červeném ohozu...whatever... takže srovnávat tyhle dva kousky by byl holý nesmysl). Však se mrkněte a uvidíte...12 dílů není zas tak moc ;) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už bylo na čase si zas pustit nějaký ten anime seriál a tak jsem šáhl po této „netradiční“ upířině. Nebyl nikterak dlouhý, těch dvanáct epizod se dalo sfouknout za dva dny, ale na můj vkus to bylo až moc „netradiční. Upíři, kterým nevadí sluneční svit, těch už tu bylo, ale pravdou zůstává, že jsem se u toho trochu nudil. Hlavně mě sral ten blonďatý fracek a i ty souboje (akční scény) byly spíše na efekt, postavy ne moc sympatické… Rovněž se přikláním k těm, kteří tvrdí, že to chtělo mnohem více propracovaný scénář. Jinak k ději toho už bylo napsáno dost, takže bych se jen zbytečně opakoval. ()

Reklama

cogi 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvního dílu tohoto seriálu, mě děj zaujal. Přesto musím konstatovat, že z pohledu japonských seriálů, se jedná spíše o průměr, děj mohl být taky více rozveden. Poslední, co mi vadilo je fakt, jak jsou popsáni upíři. Jeden ze základních znaků těchto démonů, je, že nemůžou na denní světlo. A tady v seriálu si chodí zvesela na sluníčko, pojídají normální jídlo. Chvílemi mi připadlo, že se snad ani nedívám na upírský seriál, přesto seriál má určité kouzlo a doporučuji shlédnutí. ()

KKain 

všechny recenze uživatele

základní děj vystihl hitman_47. jinak seriál sráží mnoho logických chyb, na mě až příliš mnoho statických obrázků, kresba vůbec (některé obličeje dá sakra námahu od sebe rozlišit), patos a plytký příběh. a možná také to, že nejsympatičtější postava pro mě byla hlavní záporák (záporačka zní divně). 3* ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama