Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 3

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 3

Recenze (1 242)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vynikající marvelovka a pro mě osobně více než důstojná záplata na zklamání z druhých Avengers. Film si na nic nehraje, přirozeně plyne, je příjemně (nikoliv za každou cenu) vtipný, Paul Rudd mě v hlavní roli překvapil a účast Michaela Douglase nesmírně potěšila. Trailery všechny vtipy rozhodně nevyzradily (u mě rozhodně vede klíčenka), akci nechybí nápady a je stále přehledná, no a triky, to je kapitola sama pro sebe - hned v úvodní scéně mi vyrazily dech. Bavil jsem se, bavil a bavil. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Celý ten koncept zmenšování, zvětšování a využívání různých druhů mravenců by mohl posloužit ke vzniku fenomenální počítačové hry - a ve filmu to funguje taky, ačkoliv jsem si po úvodních dvaceti minutách nedokázal představit, že dám více než dvě hvězdičky. Nakonec mě to docela chytlo, navzdory obří hromadě patetických superhrdinských keců a rodinných klišátek. Druhá polovina je na rozdíl od té první konečně akční, zábavná a vtipně hravá (tank, vláček), aniž by dělala cokoliv jiného, než schopně těžila z ověřeného a tvářila se přitom dostatečně odlehčeně (trochu víc dětsky, než Iron Man, což ovšem není na škodu). Stačí to. Trojice dementů jakožto povinných komických postaviček mi výjimečně přišla docela vtipná (a to ani netuším proč). Na každý pád je zřejmé, že po budoucím připojení se k Avengers už z Ant-Mana nezbyde nic jiného, než další dílek do už tak přeplácané skládačky... 7/10 ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak nám skončila fáze 2, ano, skutečně až nyní a ne před několika měsíci jak si mnoho lidí myslí. A to rovnou tím nejbizarnějším hrdinou. Řekl bych totiž, že premisa Ant-mana je pro Marvel asi stejně podivná, jako Aquaman pro DC. Ale po letech se konečně povedlo projekt zrealizovat a konečně jsou Avengers kompletní. K samotnému filmu. Zaprvé jsem velice rád za úplný začátek filmu, to byla paráda a výborné obohacení Marvelverse (tuto scénu zjevně Wright nenapsal). Zadruhé jsem rád za strukturu příběhu, který se nápaditě opírá o nejznámější komiksovou multi-antmanovskou heist linku (nečekal jsem, že toho budou držet až tak věrohodně) a za obsazení, opět zaostává, ačkoliv méně výrazněji než v předchozích filmech, pouze záporák a je opět jedno, kdo ho vlastně hraje...Michael Douglas je výborný mentor, Paul Rudd na sobě zapracoval jak fyzicky tak trošku výrazněji tlačí na komediální talent a z Evangeline Lily se líhne jedna boží postava...Ale nepředbíhejme, jelikož je tady ještě zatřetí. Peyton Reed...zřejmě to nebude žádný vizionář, ale opět se potvrdilo, že studio na své režiséry dokáže dohlédnout a krom směsice vesměs vtipných a povedených gagů se podařilo zformovat i Wrightovu vizi - ono zmenšování. To je totiž do filmu zapracováno takovým autentickým způsobem, že to k filmu vážně sedí a myslím si, že i nekomiksově naladěným divákům se povede oprostit od faktu, že človíček v silně retro obleku (je to teda prazvláštní aušus, ale hustě komiksový) vlastně ovládá mravence. A komu by to nestačilo, tak zde najdeme ještě několik blbečků, kteří dříve či později rozkmitají vaší bránici celkem s přehledem a jedno boží víceméně cameo (a teď nemyslím duchovního otce Marvelu). Ant-man se zkrátka i přes všecky své produkční problémy povedl a ačkoliv nutně dvojku nepotřebuji, rád jej uvidím už příští rok po boku ostatních Avengers. PS : Big Stan je tam i tentokrát, ačkoliv jsme zaslechl něco o tom, že nebude!! PPS : To jsou potitulkové scény (mimochodem 2) jaké od Marvelu milujeme a opět nechybí ani umělecké titulky (GoTG stále jediní v tomto ohledu zaostávají). Viděno v kině 2x a doceněno několikrát i doma...9/10...[15.7.2015_ČSFD projekce_Cinestar_Černý most] ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Byl jsem naštvanej, když se ukázalo, že v obleku, co umožňuje zmenšování a ovládání mravenců bude místo mého oblíbeného Pyma Jen Scott Lang, zklamalo mě, že to nakonec netočil Edgar Wright. Jenže, ono je to stejně skvělé i bez nich! Marvelovka, která na to jde trochu jinak a servíruje především humor (celkově je ho víc, než třeba ve Strážcích galaxie) a to v nezměrné kadenci od všech postav ve všech částech filmu, aneb finále s Mašinkou tomášem, nebo jistým mravencem. Jasně, akce mohla bejt možná trochu nápaditější a některé dialogy vymazlenější, ale s takhle blbym úsměvem jsem z kina už dlouho nešel, nehledě na to, když vám někdo z řady pod váma poděkuje, že jste smáli taky a nebyla v tom sama. Navíc je to klasicky dobře nacastovaný a KONEČNĚ to má pořádnou dějovou potitulkovku. A jo, pět hvězdiček to sice není nejsilnějších, ale na to kašle přerostlej mravenec. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svěží komiksárna. Zmenšování je efektní, v akci zábavné, v závěru bombasticky pojaté. Změna perspektivy je velice pěkně pojata, ať technicky nebo příběhově. Tohle je podle mě první komiks od Marvelu, který opravdu riskuje, nemá v podstatě velké hvězdy ani velké jméno hrdiny. Je to skok do neznáma, který se mění v překvapivý úspěch (Paul Rudd roste každým záběrem a Evangelina... k ní není co říct). Hlavní hnací silou je pro mě humor, který konečně vědomě přechází v komiksovém filmu doúrovně vědomé nadsázky až ironie a Ant-man je dík tomu (a podle mě to je hlavně zásluha specifického humoru Edgara Wrighta) je pro mě zábavný hlavně v závěru, kde vrcholí všechen vtip nejšílnějším akčním soubojem od Marvelu. Kde na tohle vzali odvahu nevím, ale já jim tleskám a jdu otřít prach ze své lokomotivy Tomáš, co mám nad televizí... PS: Michael Peňa a jeho scény "jak to teda bylo" naprostá bomba. Trhám se míchy ještě teď a hlavně bez dabingu! ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Tvůrci se při navrhování Ant-Manovy (Paul Rudd) helmy inspirovali vzhledem Iron Mana a Autobota Bumblebeeho ze série Transformers. (ČSFD)
  • Film mal byť pôvodne prvým "Phase 3" filmom Marvel Cinematic Universe, nakoniec sa však rozhodlo, že bude uzatvárať "Phase 2". (mjmartin167)
  • O filmu se poprvé začalo uvažovat v roce 2004. V roce 2006 se začala psát první verze scénáře, který byl od té doby vylepšován. (Spiker01)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama