Reklama

Reklama

Toy Story 3: Příběh hraček

  • Česko Příběh hraček 3 (více)
Trailer 1

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (1 088)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo toho čarovného konca, ktorý svojou ľudskosťou, hĺbkou a hravosťou presne vystihuje ducha posledných (dokonalých!) pixaroviek, tak neviem neviem. Základným kameňom úrazu je, že film stratil akúkoľvek spätosť s realitou. Fikčný svet hračiek pomaly stráca stýčné body s reálnym svetom, ktoré boli hlavnou devízou predošlých filmov a vytvárali ten čarovný opar, že "čo keď...!". Navyše film je až príliš akčný. Pasáž úniku zo škôlky je miestami viac atrakciou v disneylande ako filmom. No ten koniec... ach ... idem vyhrabať svoje staré hračky! PS: Rex podal znova bombastický výkon. Čakám nomináciu na Oscara za vedľajšiu rolu! ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Michael Arndt / John Lasseter, Andrew Stanton, Lee Unkrich | Hudba: Randy Newman | Produkcia: Darla K. Anderson | Distribúcia: Walt Disney Pictures | Štúdio: Pixar Animation Studios | Rozpočet: 200 miliónov $ | Tržba: 1,063,171,911 $ | Na nostalgickú strunu hrajúci, do detajlu vyšpikovaný animákový klenot, v ktorom nevrzgá ani jediný element. Dejová a vizuálna akčnosť, emocionála funkčnosť, a nekonečná nápaditosť - to sú prívlastky tretieho príbehu hračiek, vďaka ktorým si zaslúžene odniesol sošku animáku roku. A to všetko s neustálym humorom! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $200miliónovTržby USA $415,004,880Tržby Celosvetovo $1,066,969,703Tržby za predaj Blu-ray v USA $58,831,545 //počet predaných kusov 2,374,552Tržby za predaj DVD v USA $192,956,906 //počet predaných kusov 10,791,963 ║ __FILM ROKA 2010!!!__ Mal som menšie obavy či dokáže Pixar-ovský tím po tých dlhých rokoch od skončenia Príbehu hračiek 2 navodiť na vtedajšiu úžasnú atmosféru, krásny príbeh,... no proste to čaro čo mali predchodcovia z konca 90.rokov a animátori opäť nesklamali a vytvorili úžasné pokračovanie, také čo neskutočne poteší u srdca fanúšika predchodcov. Teraz môžem len dodať že pre mňa dokonalejšia trilógia nie je, toto je niečo nad ľudským chápaním. Toľko dojatia pri sledovaní filmového príbehu som tento rok ešte nezažil. __"DOKONALÉ! ČISTÁ FANTÁZIA!!!"__ /videl v kine 3D verziu 5x: 100%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak trochu zbytecny pokracovani. Je sice fajn, ze se vrati stara znama sympaticka particka a film je ciste o zabave s trochou toho napeti, ale nemuzu si pomoct, na prvni dva dily to nema ani omylem, ze bych se nejak hodne nasmal to taky ne, pribeh je potreti prakticky totoznej a animace nevypada nijak vylepsene oproti predchozim pixarovkam. Nicmene i tak to ty 4* da. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Úžasnej animák o hračkách, který vás donutí přemýšlet o tom, jestli jste se taky někdy chovali naprosto bezcitně ke svým hračkám, a jestli jste se jich nevzdali příliš brzo.Staří známí Woody, Buzz rakeťák, nebo Jessie vás zase doženou k záchvatům smíchu a občas dokonce téměř k pláči:))O zábavu se perfektně postará i psycho batole, anebo Barbie s Kenem. Jen mě tak napadá, že to vlastně vůbec není pro děti. Ale i tak podle mě výborný díl, který si bezpochyby stoprocentní hodnocení zaslouží. ()

Galerie (216)

Zajímavosti (73)

  • Na konci filmu při titulcích můžete spatřit mezi ostatními hračkami lampičku Luxo – logo společnosti Pixar. (HellFire)
  • Sedem z animátorov, ktorí pracovali na Toy Story 3: Príbehu hračiek, sa podieľalo aj na Toy Story 2 (1999). Štyria animátori spolupracovali na doterajších troch častiach Toy Story. (ČSFD)
  • Růžový medvěd Mazel se objevil už ve snímku Vzhůru do oblak (2009), a to ve chvíli, kdy vzlétává dům, a balonky zakrývají okno, ze kterého se dívá malá holčička. Medvěd sedí na křesle. (R´Hell)

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama