Reklama

Reklama

Mrňousci

(seriál)

Série(2) / Epizody(175)

Obsahy(1)

Ač je to možná k nevíře, i oni mají své sny, svá drobná trápení, své soky v lásce a hlavně překvapivě svérázný smysl pro humor. Žijí mezi námi, setkáváme se s nimi v podstatě každý den, a víme o nich tak málo! Přitom tito drobní tvorečkové denně prožívají svá velká i malá dobrodružství a leckdy i úsměvné groteskní situace. Vydejte se teď s námi do kouzelného animovaného světa a poznejte všední i sváteční dny našich hmyzích hrdinů. Věříme, že tato vtipná a lapidárně vypointovaná digitální parodie na lidský svět, zasazená do reálné přírody, poučí, potěší a hlavně pobaví děti i dospělé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (178)

Crucifere 

všechny recenze uživatele

Mnoho lidí si může pomyslet, když zhlédne galerii, že tohle je pohádka na dobrou noc pro malé děti. Není tomu ale tak. Bavit se u tohoto animáku budou stejně děti i rodiče. Navíc, děti by odmítali jít spát, chtěli by vidět další a další části. Originálně pojatý hmyzí svět, jak ho ještě nikdo neztvárnil si zaslouží obdiv. Nic není ponecháno náhodě a detaily jednotlivých zvířátek a prostředí berou dech. Ke zvukům už ani nemám slov, to je kapitola sama o sobě. Vřele doporučuji, nestyďte se pustit si namísto F1 právě Minuscule. ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Dalo sa uz v par filmikoch zhliadnut kombinaciu animacie a realneho sveta,sice vacsinou celoveceraky...ale az tento serialik toto umenie dotiahol do dokonalosti:). Predstavte si pixarovych kratasov...ktory su na polovicu animovany a na polovicu realne natoceny...a zmixovany do funny 5minutovych krataskov zo zivota hmyzu...Musim este pochvalit perfektny zvuk...ktory tomu daval dalsi rozmer. Originalne,uletene,zabavne...5/5,nazdar:) ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká milá večerníčkovská blbina, ktorá sa na nič nehrá. Je to hravé, zábavné, hmyz je roztomilo spracovaný a animácie zaujímavé. Každopádne je to príliš detinské a niektoré časti boli ozaj slabé, pri niektorých som sa pre zmenu slušne zasmial. Samozrejme nevidel som komplet všetky časti, ale pre deti je toto skvelá vec a určite si to zamilujú. 65 % ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

5 minútové animáky z rýše hmyzu. Roztomilá aminácia v kombinácii s reálnymi exteriérmi a milý humor. Proste animák, ktorý by mala každá televízia povinne nakúpiť a vysielať ako večerníček, pretože všetky tie sračky, čo bežia na Animaxe, Jetixe a neviem čom všetkom, nesiahaju týmto hmyzím potvorkam ani po tie ich hmyzie členky.... ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Až budu velký, budu mít děti. A až ty budou malé, budu jim pouštět tohle. (A Hannah Montanu v té době už nahradí Lucy Dakota Alabama Virginia, která bude kouřit zase jinému producentovi. Nicméně, odbočil jsem.) Minimalistická, a přesto zajímavá a promyšlená podívaná z ubzučeného hmyzího světa, zachycená úžasnou kamerou a doplněna skvělým hudebním a zvukovým podkresem. Vážně, pokud máte doma caparty, pusťte jim tohle a vyvažujte to Pokémony. Z dětí vám vyrostou úžasní lidé. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě "Bezdomovci" veme farmář bedničku jablek a položí ji na bedničku brambor. V okamžiku "evakuace" je bednička jablek stále nahoře, avšak když se farmář k bedničkám vrátí, jsou nahoře brambory. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama