Reklama

Reklama

Dvaadvacetiletý Scott Pilgrim je poněkud nevyzrálý mladík, který hraje v rockové kapele Sex Bob-Omb. Zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud mu do života nevstoupí úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. Po uši se do ní zamiluje a začne plánovat společnou budoucnost. Scott brzy zjišťuje, že jeho vysněná dívka si životem nese velmi neobvyklé břemeno. V cestě ke štěstí mu totiž stojí sedm bývalých Ramoniných partnerů, kteří ovládají její milostný život a udělají cokoli, aby byl okamžitě odstraněn každý další nový nápadník. Pokud chce Scott získat svou lásku, bude muset všechny expartnery zničit dřív, než oni zlikvidují jeho. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (1 579)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

V detailech úžasně zábavné, jako celek ale nefunkční a nudné. Děsivá kombinace, kterou bych zrovna od tohoto snímku nečekal. Mrzí mě to vážně moc. Rád bych to tak neviděl, ale když si vzpomenu na nedávný Kick-Ass (který se mi i přes zásadní odlišnosti pořád vybavoval), tak ty čtyři prostě nedám. 60%/70% PS: Ať už Cera PROBOHA hraje něco jiného než svou sto padesátou osmou figuru roztomilého klučiny. Já už opravdu NESNESU další film s ním. A to mi byl vážně sympatický. Kdysi. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

„Break out the L-word.” Láska bolí... doslova. Scott Pilgrim by o tom mohl vyprávět. Já naopak mohu za sebe bez jakýchkoliv výhrad potvrdit, že takhle omamně stylizovanou šílenost a zároveň nehorázně kulervoucí nářez jsem naposledy zažil u Speed Racera sourozenců Wachowských. Vypadat takhle většina romanťáren, tak na ně lezu do kina každý den. ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Co čekat od režiséra Soumraku mrtvých a Hot Fuzz, když se rozhodne vyprávět o krizi dospívání? A vlastně si člověk i touto otázkou i odpoví. Edgar Wright by si z fleku mohl založit univerzitu a vyučovat na ní kurz "Jak převést komiks na plátno." Protože s takovou důslednou a do puntíku dotaženou adaptací nepřešli ani pánové Raimi, Nolan, Rodriguez či Snyder. A to je co říct. Nejspíš budu osamocen, ale mě si film získal spíš svým tématem, než svým zpracováním. Tak trefný komentář k době, kdy mladí muži poznávají svět, jsem tedy nečekal. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já nechápu, kde tvůrci těch scénářů pořád berou tu originalitu, i když je mi jasný, že tady v tom případě za to může především původní komiks a následná režie Edgara Wrighta. Spojení těch dvou totiž dalo do kupy jeden z nejoriginálnějších filmů s nejgeniálnějším střihej vůbec! To Edgar Wright prakticky uměl už dřív, když točil Soumrak mrtvých a Hot Fuzz. V tom filmu je to totiž hrozně vidět. Střihač makal od rána do večera, 24 hodin v kuse aby vypotil to, na co já koukal a začal hodnotit s tím, že je to neskutečně originální. Samozřejmě za to můžou i samotní herci, kteří originalitě vůbec nic neubíraj. Divný tam jsou totiž uplně všichni. Scott, první jeho holka, druhá jeho holka, celá jeho kapela včetně bicařky a samotní protivníci taky nemaj k psychiatrii daleko. To všechno ale z filmu dělá neskutečně originální kus, protože, co jiného v dnešní době dělá originál originálem, než zajímavé postavy, které nespadají pod průměr. Scott Pilgrim proti zbytku světa mě tak prostě zabavil na dvě hodiny jako hodně dlouho žádný film. Na obrazovce se vyřádil a efektama srovnal se zemí půlku Hollywoodu. Edgar Wright tak ukázal, co v něm skutečně je a já jsem zvědavý, co si pro nás připraví nadále, protože pochybuju, že on by přijal nabídku natočit něco, jako je Babička od Boženy Němcový, a pokud jo, tak by se z toho střihač opět posral... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Perfektně obsazené komiksovo-videoherně-filmové třeštění s novým typem chcípáka, který se sice plácá ve vztazích a vůbec životě a hraje ho rachitický Cera, ale babu svých snů sbalí okamžitě a stejně tak i početné soky v lásce kosí bez výcviku u pana Myagiho, hned v prvním kole. Famózní přechody mezi scénami, boží souboje, ultraležérní gay Kieran Culkin a jako vždy rozkošná Anna Kendrick. ()

Galerie (141)

Zajímavosti (66)

  • Kapela Clash At Demonhead je pojmenovaná po první videohře pro Nintendo, kterou si tvůrce komiksové předlohy Brian Lee O´Malley koupil. (ThinkGeek)
  • Mince, které vypadávají z postav, byly skutečné. Mark Webber (Stephen Stills) se zmínil, že z natáčení v Chaos Theatre si odnesl 24 dolarů. (Othello)
  • Brie Larson (Envy Adams) brala inspiraci pro svoji roli ze sledování porno hereček během předávání cen za filmy pro dospělé. (LucasAbelle)

Související novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Reklama

Reklama