Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Superbad je varujícím příběhem dvou dospívajících chlapců, které čeká maturita. Jsou na sobě obrovským způsobem závislí, ale teď by měl každý z nich jít na jinou vysokou školu a čeká je odloučení. Evan (Michael Cera) je milý, chytrý a stydlivý. Seth (Jonah Hill) je drzý, náladový a posedlý děvčaty. Ve filmu sledujeme jejich zoufalé pokusy zapůsobit během jedné bláznivé noci na osoby, po kterých touží... během jediné příšerné, potupné noci, na kterou po zbytek života vděčně vzpomínáte. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (693)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Musel jsem se pořád usmívat. Je v tom hodně hodně výborných fórů a promyšlených ujetých situací, ten hlavní důvod permanentní spokojenosti pramenil ale z úplně něčeho jiného – ten film je dokonale výstižný. Ne že by snad každá snaha o pořádnou opileckou noc měla vypadat takhle, ale jde o tu atmosféru, jde o to pravidlo, že cokoli špatného se může zvrhnout v ještě něco neuvěřitelně horšího. Tohle je ztělesněná zkušenost, jíž podobnou máme každý v historii a na kterou možná před světem zapomínáme, v hloubi duše si jí ovšem s pobavením držíme. Superbad je uchovanou vzpomínkou, která mě donutila k rekapitulaci vlastních skopičin… a to finále na jezdících schodech, roztomilejší vstup k dospělosti by jeden těžko pohledal. Vynikající teenagerovská verze Všech mých lásek, 90%... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Seth Rogen, Evan Goldberg .. Realistické sice jak v čem, ale místy určitě přesná kopie života nejednoho mladistvého losera. Přirozeně sprosté leč místy až křečovitě. Vtipné, ale ne tak, že bych se za břicho popadal. K tomu ředící stopáž, kdy mezi zábavné scény doplulo i několik nudných a protahovaných. Asi jsem na Superbad měl jít jako ti kluci na "sex" .. přes chlast! Pokud jste puberťák nebo jste/byl dlouho panic, body pro partu kolem Apatowa jdou určitě mnohem víc do plusů. Finiš v obchoďáku byl však výstižný.. 65%. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Nikovli samoúčelně vulgární, ale pekleně vtipné a v závěru sympaticky citlivé. Výborný scénář, který se nebojí jít občas do absurdity, ale většinou se drží v dost reálné a uvěřitelné rovině. Skvěle napsané a zahrané postavy a vůbec je to strašná pohoda sledovat. Už se těším, až si tohle dám podruhé. Pro mě osobně mnohem zábavnější než Zbouchnutá. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Dvě hodiny nudy. Na tuhle komedii jsem byl hodně zvědavý. Před jejím zhlédnutím jsem si nečetl zdejší komentáře ani jsem neznal její hodnocení. A asi je to dobře. Kdybych si totiž přečetl některé zdejší komentáře před skouknutím, asi bych byl zklamaný ještě více, než jsem teď. Tohle totiž rozhodně není komedie, která by mne pobavila nebo zaujala. Tohle prostě byla, až na malé výjimky, dost velká nuda, která ani neměla téměř co nabídnout. Předně mi vadilo velké množství sprostých slov a slov označujících intimní partie. Podle mne zde tato slova neměla ve scénáři opodstatnění a nemusela zde být. Tolik sprostých slov jsem nezaznamenal ani v Prcičkách, ale tam to aspoň opodstatnění mělo, ale zde nikoliv. A po dějové stránce to také nebylo nic moc. Jestli tohle někoho pobavilo, tak mě rozhodně ne. Poslední hodinu už jsem znudeně sledoval čas a dokonce jsem i přemýšlel o jiných věcech, než byl tento film. A to už samo o sobě je známka, že tenhle film asi není můj šálek čaje. Já se nebavil, mne to nenadchlo, a dokonce si troufám tvrdit, že tohle je pro mne asi jednoznačně veliké zklamání (možná dokonce filmové zklamání roku). Nakonec jsem se tedy rozhodl neudělit "odpad!", o němž jsem velmi reálně uvažoval, ale dávám jednu hvězdičku, protože to svou nepopiratelnou kvalitu mělo, dalo se na to koukat a chvílemi to bylo i zábavné. Ale pochybuji, že si tenhle film ještě někdy pustím. Jednoznačně je to zklamání. Jen pro zajímavost. Tohle je první film v roce 2008, kterému jsem udělil jen jednu hvězdičku. Je to mnou dosud nejhůře hodnocený film v roce 2008, "odpad!" jsem v tomto roce dosud ještě neudělil. Ohodnoceno a okomentováno 31. srpna 2008. Takže je vidět, že zase tak přísně nehodnotím a když už dám nízké hodnocení, tak je to jen výjimečně. Takže když dám po dlouhých osmi měsících nějakému filmu jednu hvězdičku, tak to je co říct... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná komedie, výhradně pro kluky, holkám se to nesmí dostat do rukou:) A divák se u toho pobaví jen když mu sedne velmi specifický druh humoru. Takže pozor na to, rozhodně to není film pro všechny. Většinou je to prostě sprostej teen humor, ale občas je i totálně absurdní - dva policajti sou totální nářez!!! Btw z trojce hlavních hrdinů byl zdaleka nejzabavnější Fogell - prostě už to, jak ho poldové oslovují McLovin mě pokaždý rozsekalo:) Záplekty Setha a Evana prostě nebyly ani zdaleka tak zajímavé.. I když, Evan, považovaný za Jimmyho bráchu, toho zpěváka, byl fakt vtipnej. Celkově příjemnej úlet se spoustou vtipnejch momentů, ale i několika slabšíma a závěr nic moc, slabší čtyři. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Když Jonah Hill, představitel Setha, udeří v jedné ze scén Emmu Stone, která si zahrála Jules, její reakce byla naprosto improvizovaná a tvůrci se jí rozhodli ponechat do konečné fáze filmu. (Paulie88)
  • Obchodní řetězec Wal-Mart stáhnul na Hawaii na žádost starosty Honolulu z prodeje DVD s filmem, protože obsahovalo falešný řidičák McLovina (Christopher Mintz-Plasse), který je samozřejmě z Hawaiie. (Paulie88)
  • Film byl roku 2012 webem „LoveFilm“ určen čtvtou nejvtipnější komedií všech dob, a to s průměrně 1,9 "smíchy" za minutu. (JoranProvenzano)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Násilí na ženách?

Násilí na ženách?

13.04.2009

To už k dnešku tak nějak patří ;-). A tak tady máme protest radikální feministické organizace WomanAndHollywood, která sokolím okem dohlíží na to, jestli američtí filmaři zobrazují něžnou polovinu… (více)

Náš kámoš Marťan

Náš kámoš Marťan

15.11.2008

Simon Pegg a Nick Frost jsou zpátky. Po hororech (Soumrak mrtvých) a akčních kriminálkách (Jednotka příliš rychlého nasazení) si chtějí utahovat (samozřejmě láskyplně) z žánru science-fiction.… (více)

Reklama

Reklama