Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou tři hodiny a sedm minut po půlnoci a dvě dívky utíkají prázdnou londýnskou ulicí. Joanne se řinou z očí slzy a má potrhané šaty. Kellyina tvář je potlučená a začíná otékat. Duncan Allen leží na podlaze v koupelně a nezastavitelně krvácí. Nachází ho jeho syn Stuart a žádá odpověď, co se stalo. Kellyin pasák shání svoji „ovečku“, protože je mu jasné, že když ji nenajde, bude to on, kdo za všechno zaplatí. Že se bude zabíjet. Kelly a Joanne musí začít bojovat o vlastní existenci ve světě, kde nejsou přátelé, morálka ani zákony. Ve světě lidské nízkosti, v němž vítězí jen ti nejhorší a nejbezohlednější. Ve světě, kde by nikdo z nás nechtěl žít, ale někteří tam prostě skončí a nemohou ven. To vše v drsném a syrovém, šesti různými festivalovými cenami ověnčeném thrilleru Paula Andrewa Williamse, který rozhodně není pro slabé nátury… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jestliže třeba jen na vteřinu připustíme, že je možno z jakéhokoliv důvodu sexuálně (ale i jiným způsobem) zneužít dítě, zapálíme roznětku k dynamitu pod základy naší kultury. Svou kulturu, morálku a zvyky si musíme chránit. Emocionalita snímku byla umocněna kamerou, která byla někdy až moc expresivní. Jinak chci říct, že takovéto "špinavé" filmy Angličani umějí. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Jak já miluju ty málo známý a ideálně Britský filmy! Netajim se tim, že jsem britofil a filmama z jinejch zemí, hlavně ze západu většinou opovrhuju. Tohle je thriller podle mýho gusta a dost jsem to u sledování prožíval, ačkoli jsem jich už viděl dost. Nevim, proč to má tak malý hodnocení, možná proto, že to vidělo tak málo lidí. Snad. Jinak v Brightonu jsem pokud vim byl, a bylo fajn se na to místo zase kouknout. Plus na pár záběrů Lonýna. Spolu s mym uměleckym dojmem a mojí slabostí pro míň známý britský filmy dávám 5*. Ať se ti, co dali 2 a podobně třeba postavěj na hlavu! A uvědomte si-tohle se na světě děje i ve skutečnosti, ale žádnej film se u toho nenatáčí. A nebo možná jo, ale ten v půjčovně neseženete. ()

Reklama

Mishqo 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe často narážam na filmy o prostitúcii resp. obchode s bielym mäsom a už mi z toho začína byť špatne, v zmysle: "what's wrong with this fucked up world?" Byť prostitútkou nie je prechádzka ružovou záhradou, obzvlášť keď ňou nie ste dobrovoľne. V rámci filmu zodpovedala atmosféra a jednotlivé postavy mojej predstave o danej sfére spoločnosti - "filthy". Príbeh je jednoduchý, ale má čo povedať a hlavne film netrvá dlho takže neponúka priestor na nudu a zbytočné naťahovanie. 70-75% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pomerne drsný zážitok, hlavne keď uvážime, že niečo takéto sa môže diať hneď vedľa vás a ani o tom neviete. Sledujeme tu surovú a rýchlu jazdu jedného dievčaťa spolu s jej staršou spoločníčkou za záchranou od prostitúcie a pomstou nebezpečného pouličného gangu. Škoda, že to zobrazenie drsnej reality pouličného sveta drog a prostitúcie nevydržalo až do samotného konca, ktorý sa mi zdal až moc prikrášlený. Myslím, že v skutočnosti by to s oboma babami dopadlo úplne inak. 75/100 ()

DannyBoy80 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně film o ničem. Ten film nejen, že nemá pořádný děj a vpodstatě se tam nic neděje a pořád se čeká na závěrečnou scénu, ale co je horší ten film je naprosto nesmyslný stejně jako chování postav. Film se dá zkrátit na délku 5-10 minu a o nic by se nepřišlo. Po cestě do Prahy jsem se musel po cestě vyspat abych to dokoukal, neuěřitelný rozdíl oproti Zbytečné krutosti, kterou jsem skouknul večer předtím. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama