Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze (449)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Obyčejný a naprosto divný týpek Chuck náhodou obdrží e-mail... Tak pilotní díl bychom měli v kapse a hned to můžeme roztáhnout na tři sezóny. To je tak, když Vám váš známý pošle supertajný e-mail, ve kterém jsou obsaženy naprosto všechny informace. Nejenom, že je to naprosto postavené na hlavu, ale ono je to docela i šílené. Ovšem je pravda, že takový oddychový akční seriál se zrovna často nevidí, ale přeci jen se mi Chuck Bartowski jako postava docela líbí, neměl by ovšem být v takovém seriálu. Je to slušné, ale čekal jsem něco lepčejšího. Z prodavače supertajným agentem snadno a rychle. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Josh Schwartz, Chris Fedak | Hudba: Tim Jones / intro: Cake - Short Skirt/Long Jacket | Distribúcia: Warner Bros. Television, NBC | Štúdio: Collage Hill Pictures | Počet sezón: 5 (9.1.2015) || Jednoduché, sympatické, zábavné, na jedno použitie. Jedna sezóna síce stačila, ale Yvonnu Strahovskú by som zniesol aj na viac - cez jej meno z Dextra som sa dostal aj k Chuckovi. Vážna rovina z Dexa jej sadla viac. 72% | HD, THX, EN DTS | ()

Reklama

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Takže v průběhu druhé série zvedám na plnou palbu. Dlouho sem hledal 40 minutový seriál nabitý akcí, ale hlavně s kvalitním Nerd humorem. Chuck je ztřeštěný klasik, který prostě stříli hlášky od pasu. Zdatně mu sekunduje jeho vousatý kámoš Morgan. A nesmím zapomenout na toho nejlepšího, cynicky sarkastického agenta Caseyho. Doufám, že jim všem humor vydrží. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Agentka CIA Sarah Walkerová se pokouší zvýšit počet amerických otylých bumbrlíčků prodejem smažených chuťovek ve fast foodu. Agent NSA John Casey zase o kousek dál prodává elektroniku. Pohledy Johna a Sarah se neustále střetávají na bodě jejich společného zájmu. Tím je nevýrazný opravář elektronických přístrojů Chuck, jehož mozek se bez svého přičinění stal majitelem informací tajných služeb. Jestliže se Chuck nechce stát pokusným králíkem ve vládním podzemí, tak bude muset rodině brzy představit svou novou dívku Sarah a občas pozvat na oběd kamaráda z práce Johna. Když se do takto navozeného konceptu zamotají světoví zloduši, dámy s kolty v podvazcích, šílení kolegové z práce nebo mozkovou kapacitu nepříliš využívající kamarád Morgan, tak je o příjemnou zábavu postaráno. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Mé nerdovské srdce plesá, tenhle seriál jakoby zaplnil obrovskou mezeru v televizní zábavě. Tohle tu chybělo. Je to vtipné, akční, sexy, ulítlé, hi-tech, nerdovské a nechutné (Jeff) zároveň. Miluju to a oslavuju skvělý výkon Zachariho Leviho, ty jeho grimasy a zbrklost a kecy a všechno jsou dokonalé. Ale ostatní postavy taky skvěle hrají, popřípadě skvěle vypadají. Doporučuju všem se smyslem pro humor. /// První série skvělá, druhá dovedená k dokonalosti a třetí prudký sešup dolů a postupný návrat na úroveň jedničky. Čtvrtá a pátá už dost slabota. Seriál naštěstí už skončil (i když měl skončit třetí sérií). Oblíbené postavy (sestupně): Chuck, Casey, Jeff, Morgan, cpt. Awesome ()

Galerie (683)

Zajímavosti (58)

  • Ve 3. díle 5. řady "Chuck a melír", kdy Morgan (Joshua Gomez) demonstruje sílu Intersectu při bojových cvičeních, si je možné všimnout, že má zpocené tričko, ale hned v dalším záběru ho má suché. (fifas2)
  • Když se v díle 2x14 baví Jeff a Lester o tom, že pojedou k Ellie do domu na konkurz kapely, říká Jeff Lesterovi: „If you had, one shot, or one opportunity to seize everything you ever wanted - One moment...Would you capture it, or just let it slip?" Je to citace písně „Lose Yourself“ od Eminema. (freax)

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama