Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Začátek spíše slabší, nyní po 249. dílu velmi povedené a zajímavé. Dá se říci, že děj graduje do svého konce. Fillery opět nepočítám, resp jsem je neviděl, protože jsou naprosto stupidní. Což platí i o nejnovějším openingu... Za začátek a prostředek tedy dávám ***, k 249. dílu prozatím ****, celkově !bez fillerů! 70% ()

Andrew_Deer 

všechny recenze uživatele

Největším mínusem celé série je jednoznačně málo Temari. :) Ne, vážně, je odporné, že vše už je jen Naruto a Sasuke a ostatní postavy jsou ponožky s dírou na palci: Vyhodit, nebo použít ve chvíli nouze. Pochybuju, že se někdy dozvíme něco víc o vedlejších postavách. Ach jo, jakýs to měl, Kishimoto, potenciál, dokud ses na ostatní nevy*ral.... I přesto 4*. ()

Reklama

animaxis 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že Narutovi jsem vděčný opravdu za hodně. Díval jsem se na něj už od sedmi let a nepřestal mě bavit až do konce. Příběh je neskutečně rozsáhlý a v Naruto: Shippuden se posouvá na úplně jinou úroveň. Vše tu působí dospěleji, přibývá zajímavých postav a dokonce i hudba mi tu o stupeň lepší. Občas zde sice byla slabší zápletka, ale nic, co by kazilo celkový zážitek. Co ovšem celkový zážitek může zkazit jsou dlouhé fillery, ale těm se dá vyhnout už jen proto, že na internetu existují jejich seznamy. Většina postav během děje prodělá velký vývoj a v příběhu je několik zvratů, opravdu velmi emočních momentů a zárooveň je tu spousta akce a někdy i humoru. S koncem jsem taky spokojený a podle mě mohl dopadnout i mnohem hůř (koncem myslím finální souboj Naruta a Sasukeho, dále jsem se už nedíval a ani to nedoporučuji, stejně je to filler). Takhle nakonec dopadl víceméně tak, jak jsem si to už asi od devíti let představoval. Takže nakonec mohu jen poděkovat za roky dobré zábavy! ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Musím snížit z 5* na 4*. Shippuuden ma něco do sebe, ale ztraci cim dal tim vic... Začátek byl skvělý. Kdy se Naruto utkal s Orochimarem bylo naprosto skvělý... ale takhle to roztahovat pořád. Dyť za posledních 20 dílů se nic pořádného nestalo (a to jsem zatim u 90 dílu)... beru akorat hidan a kakuzu dostali požrat... naruto se naucil futon: rasen-shuriken ale zase ho ten kar nemuze používat... tak co to je.. at už se tam dohodnou a udělaj z toho pořadný seriál a at to nenatahujou.... edit unor '10: degrad na 3* ... vzpomínám a je to stejná nuda jako mladší brácha tohodle seriálu... bože jak sem na to dokázal vydržet tak dlouho... (má to pár dobrých omentů... docela mě štve že Pain z Akatsuki si tam nezahrál větší roli do té doby co jsem se díval) ale i tak... stačilo... ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

S větším rozpočtem a tedy i o něco lepší animací Naruto pokračuje po několika letech dál. Tentokrát není třeba čekat 30 dílů na rozběhnutí příběhu a pokračuje se v duchu konce 135. dílu Naruta. Bohužel již není takové tempo jaké bylo v původním seriálu. Některé scény jsou zbytečné protahovány a některé přidány. To naštěstí moc neubírá na zábavnosti a díly jako "10 loutek proti 100" jsou dokonalé. Časem však tempo zemřelo. Napočítal jsem, že jeden díl trva 2,5 minuty jejich času a během celé té doby se jen povídalo. Kolem dílu 45 jsem nevydržel a musel přerušit. Každopadné manga stále svěží i po 430 kapitolách. ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • Ichiraku rámen, kam chodí Naruto jíst, je reálné místo ve městě Fukuoka, které najdeme na ostrově Kjúšú. (3T)
  • Kakashi během scény, ve které čte přes noc svou knihu, nemá na svém levém rameni tetování Anbu. (Kubaaa97)
  • V díle číslo 480 (jeden z fillerů) skočil Naruto od monumentů hlav Hokage přímo do vesnice, ale pád nebyl viděn a Naruto žije, přitom je jasné, že spadl z výšky minimálně 50 metrů. (PainM8)

Reklama

Reklama