Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

da_silva 

všechny recenze uživatele

= odmocnina z Prison Break light + MacGyver + každej akčně-dobrodružný seriál z 90tek. Zpočátku velmi příjemný koktejl z nepříliš originálních ingrediencí, kde Jeffrey Donovan zvládá hafec přízvuků (zejména akcenty anglofonních oblastí, tam je super - ta ruština už tak slavně nezní) a jeho postava jakožto "smazaný" špion umí úplně všechno. U Bruce Campbella není fyzicky možné, aby v něčem nebyl totální frajer, takže i tady je samozřejmě mojí nejoblíbenější postavou. Pološílená ex-IRA ex-girlfriend Gabrielly Anwar je ale fakt často na zabití. Natočené to není nijak zajímavě, až na všudypřítomné close-upy miamských prdelek. V půlce druhé série mě stále stejný koncept každého dílu začíná lehce nudit.. Edit : Tak jsem dokoukal třetí sérii a musím celkový hodnocení stáhnout o hvězdičku, protože ani Burn Notice se nevyhl neduh všech seriálů a ve třetí sérii začínají postavy samy sebe karikovat, scénáře epizod jsou mnohdy velmi stupidní a konec série mne poněkud rozčílil. Plusem byl jednoznačně přihřátý britský psycho frajer Gilroy. Na čtvrtou sérii se nepodívám a hodnotím následovně: 1. série 75 %, 2. série 70%, 3. série 55% = 66,66% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nečekané překvapení v podobě seriálu, od kterého jsem skutečně vůbec NIC nečekala. Svět tajných agentů, hlavní hrdina v potížích a neví proč, ovšem tím nejpřitažlivějším jsou všemožné sarkastické hlášky a záseky, tenhle druh humoru a nadsázky prostě můžu. Umím si v hlavní roli představit i většího sympaťáka a Miami je imho příliš barevné, atmosféra na houby, přesto je "Status: nežádoucí" příjemným zpestřením v době, kdy je televize plná přemoudřelých vyšetřovacích týmů, co pravdu poznají pohledem na tvář podezřelého či rádobyvědeckými postupy. A vidět po dlouhé době komickou postavičku Bruce Campbella taky není k zahození. 75% ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Takový jednoduchý agentí seriál, u kterého není vhodné moc používat mozek. Začíná to jako docela sympatická akční komedie. S každou další sérií to ale víc a víc degraduje na zmuchlanou zprstuvycucanou urputně sebevážněsetvářící kokotinu, ve které diváka děj a postavy kakají čím dál víc až nesnesitelně. Negativem je jistě také matka hlavního hrdiny. Každá scéna s ní je zbytečná a otravná. Partnerka hlavního hrdiny mi taky moc nesedla. Taková napružená anorektická paní, 40 kilo váhy, obličej staré ženy. A ty jejich tanečky s Product Placementem kolem jogurtu Brenner's, piva Heisler a Hyundai Genesis Coupe byly intenzivně otravné po celou dobu. (15%) ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Atraktivní prostředí slunného Miami se snoubí ruku v ruce se zábavnými postavami. Bývalému agentovi CIA, který je šikovný bezmála jako legendární MacGyver, pomáhá vznětlivá bývalá (na jak dlouho?) přítelkyně a kámoš z oboru s tváří Bruce Campbella. Pátrání po tom, kdo ho vyhodil z agentury, si hlavní hrdina zpříjemňuje prací neoficiálního soukromého vyšetřovatele. Zábavná akce je příjemným odreagováním. ()

peeko 

všechny recenze uživatele

První 2-3 série jsou kvalitní a dobře koukatelné. Avšak posléze se vše opakuje a většinou nudí. Tvůrci seriálů nikdy neskončí v nejlepším nebo pár kroků za vrcholem. Vždy budou neúnavně dojit svojí "kravku", až z ní zbyde seschlá, vyždímaná herka. Tak to bylo, je a bude. Jen některé "kravky" snesou delší dojení. Tato mezi ně nepatří. Howg ()

Galerie (1 048)

Zajímavosti (10)

  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)
  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)

Reklama

Reklama