Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

otík 

všechny recenze uživatele

Především první dvě třetiny je to neskutečná blbost, Sandra je zcela zmatená, hloupoučka, asociál jako vyšitý. Poslední třetina je jakoby jiný film, dostaneme vážné téma, hlavní hrdinové zmoudří, prozří a divák dostane asi to, co od filmu čekal. Film je zklamání, je to ryze americká nablblá komedie s oblíbenou herečkou. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock v hlavní roli ztřeštěné, ale přitom docela inteligentní slečny, která se živí jako autorka křížovek, aby posléze v jakémsi zamilovaném poblouznění pronásledovala svého vysněného chlapa přes celou zemi, to znělo docela zajímavě, a tak jsem se na tuto komedii podíval a rozhodně jsem nelitoval, už jsem totiž viděl mnohem horší filmy a tento se alespoň dokázal udržet v jakémsi optimálním průměru. Rozhodně mi nepřišlo, že by tato komedie postrádala vtip nebo že by v ní převažovaly trapné scénky, já jsem se totiž docela dobře bavil a troufám si tvrdit, že scénka, v níž běžící a nadšeně mávající Sandra Bullock zahučí do díry v zemi, se pro mě stala scénkou nezapomenutelnou a budu se tomu smát ještě hodně dlouho, protože to prostě bylo vtipné, stejně jako následná reakce reportéra, který byl k díře otočený zády a netušil, že tam někdo spadl. Sandra Bullock zahrála svůj standard a rozhodně tuto roli zvládla naprosto parádně, ve vedlejších rolích potom potěšila Katy Mixon a kupodivu i DJ Qualls, který mi začíná být i přes počáteční averzi s každou další rolí čím dál více sympatický. Celkově jsem s výsledkem spokojený a uděluji tři hvězdy. ()

Reklama

Patw 

všechny recenze uživatele

Tak jo. Nechápu Zlatou malinu kterou obdržela Sandra. Ano Sandra je fanatická, ale já jí to věřil každou minutu filmu. Takže to na mě působí věrohodně, a nemá to být tak správné? - aby člověk věřil postavě. Podle mě jí Sandra zahrála perfektně. Několikrát jsem se během filmu přistihl jak je mi jí líto. Ona taková nevinná chuděra. Konečně jsem se i dokázal pobavit u křížovky. Dávám 4 hvězdičky. Sandřin výkon byl věrohodný, (role sice přitažená za vlasy, ale aspoň to není typické Americké co všichni odsuzují, ale jak vidím, lidé neví co chtějí), scénář originální - já osobně nic takového ještě neviděl. Film se mi líbil, perfektně jsem se pobavil a tak myslím to mělo být. ()

Mamie 

všechny recenze uživatele

První polovinu filmu mě Mary i se svými červenými botami nesmírně štvala, což značí, že pokud to takhle bylo na diváky mířeno, tak Sandra svou roli zahrála perfektně. Film jako celek bych asi tak šoupla do kategorie "fajn na nudné nedělní odpoledne", když se vám opravdu nic nechce dělat, a nemáte náladu na složité filmy, přesně v tu chvíli byste si mohli pustit tenhle snímek, ale jako komedie na páteční či sobotní večer by to pro někoho mohla být celkem sebevražda. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Do třetice komedie v tento den, ale rozhodně nemohu říct "Do třetice všeho dobrého". Protože toto byl opravdu špatný a nudný film. Nedivím se, že Sandra dostala za roli Zlatou malinu. Byl to prostě hrozný film, u kterého jsem se neuvěřitelně nudil a modlil se, ať už to skončí. Za snahu a úctu k Sandře dávám jednu hvězdičku a druhou kvůli Bradleymu. Ovšem jsou to vymodlené 2 hvězdičky. 30% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Film sa nakrúcal  v Santa Clarite v Kalifornii (USA) od 30. júla do 3. októbra 2007. (Arsenal83)
  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)
  • Sandra Bullock obdržela Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zrození šampiona (2009), přičemž den předtím převzala Zlatou malinu za snímek Slečna zamilovaná. Poprvé v historii se tak stalo, aby protagonista převzal obě ceny v jednom roce. (Yardak)

Reklama

Reklama