Reklama

Reklama

Rychlí a zběsilí

  • USA Fast & Furious (více)
Trailer 1

Dominic Toretto je stále v čele gangu pirátů silnic. Jenže cítí, že bude brzo dopaden, a tak chce zmizet, aby neohrozil lidi ve svém okolí, především svou lásku Letty. Tajně utíká do Dominikánské republiky, aby se tam schoval. Letty se nechce smířit s tím, že ho nikdy neuvidí, a tak se spojí se starým známým Brianem O' Connerem, který se s kolegy snaží dopadnout drogový kartel vedený Antoniem Bragou. Pokud mu Letty pomůže dopadnout Bragu, tak bude Dom osvobozen. Letty nabídku přijímá. Když se Dominic dozví o smrti Letty, vrátí se do Los Angeles hledat jejího vraha. Oba bývalí kamarádi se musí utkat s drogovým bossem Bragou. Sejdou se na startu nelegálního závodu, jehož vítězové získají pochybné právo stát se členy gangu a pracovat pro něj jako námezdní jezdci... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (904)

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Vin je prostě cool. Je to tragickej hrdina se smyslem pro čest, testosteron z něj cáká na všechny strany a aby se ženám mohla kolena roztřást ještě víc, zatímco chlapi uznale přikyvují - ten chlap dokáže projevit i city! Když jsem viděl začátek.. bál jsem se, že strávim přes 100 minut ve společnosti kraviny... Ale přecejenom TO TAM JE... takový to rychlozběsilovský pižmo... rodina, auta, touha, auta, láska k autům, auta, čest, auta, pomsta... Je krásný se promítnout do tohohle světa klukama vysněnýho, kde ste vole prostě hustý, všechny žensky jsou sakra vole kosti a pokuď se někdo naveze do mýho vole bráchy, tak si to šeredně vodskáče! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak jsem si představoval dvojku. A jsem rád, že jsem se tohodle dílu po dvou zbytečných dílech (i když dvojka ještě trochu ušla) dočkal. Příběh sice pořád trochu drhne, ale to u podobnýho filmu vůbec nevadí. Má to tempo, rychlý káry, docela solidní soundtrack a sympatický herce zpět v akci. Vin Diesel dokazuje, že pořád umí bejt děsně cool. Paul Walker je pořád sympaťák a Jordaně Brewster to pořád velmi sluší. I ten záporák byl v rámci žánru solidní. Justin Lin se po tragický trojce překvapivě vzchopil a předvedl solidní řemeslo. Honičky jsou sice chvílema trochu nepřehledný,ale jinak to má celý pevně v rukou. Velmi dobrej popcorn za začátek sezóny a doufám, že to Dieselovi i Walkerovi opět aspoň na pár let nakopne kariéru.70% ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, příběh je téměř do písmenka okopírovaný z prvního dílu, místy bylo hodně znát CGI, což mi dost vadilo, ale jinak je to parádní jízda od začátku do konce. A nic jiného jsem od Fast & Furious nečekal. Upřímně jsem dost zvědavý na pátý díl, ze kterého jsou všichni už nějakou dobu v šoku. Včetně mě, protože bych nečekal, že nějaký díl z této série by mohl mít přes 80 %. No nezbývá než se těšit. 80 %. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Postavy se konečně sjednotily a série Rychle a zběsile se pokouší o menší obrození. Nutno podotknout, že se jí to plně podaří až v pátém díle. Čtyřce stále chybí aspoň trošku chytřejší příběh a v podstatě i nadsázka, kterou do série vnese až The Rock. Nicméně je to právě čtvrtý díl, v němž je patrné, že se Rychle a zběsile už nechce spokojit s nálepkou "akční béčko"... 6/10 ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

jednu hvězdičku dávám za opět krásná auta, o kterých si můžu jen nechat zdát, druhá hvězdička za slušnej příběh a třetí hvězdička na počest Letty... chtěla bych dát další za nádherný oči Paula Walkera a svaly Vina Diesla, ale to bych šla sama proti sobě, protože na tom, ten film postavený nebyl.. ač jsem ráda viděla znovu jejich spojení, tady mi to opravdu nestačilo.. bohužel nemůžu přenést přes srdce pár scén a to snesu hodně :-) následující text je SPOILER! omluvte moji drzost, ale začáteční scéna, kdy Diesl v klidu a s úsměvem kouká, jak se na něj řítí cisterna a on ji bez problému podjede.. ee.. tomu se neříká správné načasování, ale skvělé efekty :-) a ty honičky v tunelech? nevlastním řidičský průkaz, ale něco mi říká, že v takové rychlosti by to nebylo možné :-) KONEC SPOILERU a konec hlášení :-) ()

Galerie (87)

Zajímavosti (32)

  • V čase 37:26 při závodu o místo Bragova (Robert Miano) řidiče prohlásí jeden ze závodníků: "Tak jak se ti líbí můj zadek?" Závodník za ním mu odpoví: "Máš ho černej," přestože jej nemohl slyšet. (A7X92)
  • Vin Diesel souhlasil s návratem do role Dominica Toretta pod podmínkou, že se coby Brian O'Conner vrátí i Paul Walker a že film bude první částí trilogie. (S.W.A.T)

Související novinky

Singerovy fazole, Highlander pro dorostence

Singerovy fazole, Highlander pro dorostence

24.09.2009

Dvakrát fantasy, pokaždé jinak. A podle jmen režisérů i v různorodé kvalitě. Bryan Singer v poslední době zvažoval několik zajímavých projektů, nakonec ale podepsal smlouvu na fantasy Jack the Giant… (více)

Vin Diesel a rychlá kola

Vin Diesel a rychlá kola

10.05.2009

Ne, tohle není novinka o pátém pokračování série Fast & Furious (ačkoli scénárista Chris Morgan už byl studiem Universal oficiálně pověřen napsáním dalšího dílu a umístěním děje do Brazílie).… (více)

Rorschach z Elm Street

Rorschach z Elm Street

06.04.2009

Přes 100 miliónů dolarů na celosvětových tržbách, to je víkendové skóre Rychlých a zběsilých. Znamená to snad, že duben se pozvolna stává součástí letní blockbusterové sezóny? Možná. Zhruba za rok,… (více)

Čtyřky útočí

Čtyřky útočí

17.03.2009

Ať už vás napadlo cokoli, následující řádky jsou samozřejmě o možných pokračováních úspěšných trilogií. Matt Damon potvrdil, že se s Paulem Greengrassem opravdu chystají na dalšího Bournea, ale že… (více)

Reklama

Reklama