Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (519)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Prokletí pokračování udeřilo i na Sex ve městě 2. Milá dámská čtveřice mi už nepřišla tak atraktivní a zábavná jako tehdy v jedničce a to je opravdu velký zásah do celkového hodnocení. Ale opět to byla skvělá podívaná, co se týká všemožných barev, v podobě krásných šatů hlavních hrdinek. Jednička mi přišla taková víc ze života (proto se mi líbila více), za to dvojka je až příliš neskutečná (stejně jako platit za pokoj 22 tisíc dolarů za den :-o). A malou výtkou by byla ještě trochu přepálená stopáž (u jedničky mi nevadila) - přeci jenom dvě a čtvrt hodiny je na romantickou komedii moc. Zkrátka slabší pokračování skvělé jedničky, které si zachovalo skvělou audiovizuální atmosféru, kdežto příběh už tolik zajímavý nebyl. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová agitka na Emiráty a objevování toho, co v nich jde vše dělat, když máte prdel vycpanou stodolarovými bankovkami a nevíte co s nimi. To vše vyplněno vzduchoprázdnem a otravnou tupou estrogenovou vatou. Děj neexistuje. Řeší se jen sračky. Vtipné na tom není nic. Jen trapné scény, nad kterými člověk kroutí hlavou. Stárnoucím herečkám vévodí obluda Parkrová. Zas jeden zbytečný film, který už nikdy nepotřebuji vidět. 0% ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Luxusně v těch nejdražších róbách jaké si jen člověk dokáže představit, zabalené tupé NIC! Seriál "Sex and the City" se stal pojmem. Inteligentní a vtipné, jak to známe z dřívějška tady bohužel nahradilo blbé a trapné. Nevěřil jsem svým očím, že ze čtyř svérázných kamarádek jsou tady uječené blběny! A nekonečnou stopáž bych přirovnal cestě po rozpálené poušti! Ano, trpěl jsem...a pořádně! P.S. A to ty úvodní titulky vypadaly tak slibně!!! ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Co funguje v seriálu, málokdy funguje ve filmu. Už první díl byl docela rozpačitý a ve dvojce to jde s nudou a trapností ještě dál. Nejvtipnější momenty přijdou v prvních dvaceti minutách (holky za mlada, chůva a teploušská svatba), ale v momentě kdy čtyři stárnoucí "krásky" přistanou v Abu Dhabi, začne to jít se scénářem z kopce. Nejvíc mi asi vadila jejich zabedněnost a naprostá neúcta k jiné kultuře...ani oděvní kreace už nebyly to co dřív (Samanthina ostnaná ramena při karaoke nebo šaty, ve kterých jezdily na velbloudech). Co se týče postav, tak Miranda ustoupila hodně do pozadí, Samantha se zmítá v hormonální krizi a je ještě blbější než kdy předtím (ale aspoň je z nich jediná jakž takž vtipná) a Charlotte s Carrie se staly pouhými karikaturami. Charlotte jako "dokonalá" matka chodící doma ve značkovém kostýmku a hystericky se hroutící po dvou hodinách strávených se svými ratolestmi a Carrie, která i doma chodí v deseticentimetrových podpatcích a jejímž největším nepřítelem se stala televize...doufám, že už to tvůrci zabalí a dalšího pokračování (ve kterém by Carrie pravděpodobně začala toužit po dítěti) se už nedočkáme. ()

pm odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem věrná fanynka seriálu, kterému jsem slábnoucí dech od dílu "I heart NY" odpustila. Snad tedy budu objektivní: stopáž nehorázná, obsah pro změnu nulový. Nechtěla jsem to vidět, ale nechala se přemluvit. Pravda je, že jsem měla celkem fajn náladu, ale pocit, který mne tváří v tvář plátnu přepadal nejčastěji, byla lítost. Lítost nad tím, že nesedím doma a nedívám se raději na ty černobílé parádní pecky, které si pouštěl Božský v posteli. Lítost nad ubohým koncem kdysi inteligentního a zábavného seriálu. Líto je mi unuděného Chrise Notha, který se zřejmě neuměl vyvázat ze smlouvy, i těch čtyř stárnoucích hereček (především asi SJP), které se za každou cenu snaží ždímat životní role, přestože už není co. Nemůžu uvěřit, že by se dospělé, schopné ženy mohly chovat jako prachzoufalé slepice. Na plátně i kdekoliv jinde. Milý vtípek s Johnem Corbettem a country kapelou to zachránit nedokázal. Inu, vítejte ve světě, kde ženy dostávají diamanty za hloupost. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (27)

  • Na Carrienom hotelovom budíku je dátum 26. august (obdobie veľkých prázdnin) – a Miranda sa chystá na synov školský projekt. (ash99)
  • Perličkou je krátky návrat do 80. rokov minulého storočia, v ktorom zistíme, ako sa hrdinky spoznali. (Very_kuul)

Reklama

Reklama