Reklama

Reklama

Princ a já: Královské líbánky

  • USA The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon (více)

VOD (1)

Šest měsíců po svatbě mohou nově korunovaný dánský král Edvard a jeho manželka, doktorka Paige Morganová (která byla kdysi jen farmářskou dcerkou z Wisconsinu), konečně odjet na své dlouho plánované líbánky. Když už se ale konečně dostanou na místo svých snů, nic nejde podle plánu! Setkání s Edvardovou Nemesis, Paigeiným bývalým přítelem a záchrana lesa – to je jen pár věcí, které se staví do cesty jejich vysněným líbánkám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Absolútne dehonestújúce pokračovanie pôvodného filmu ( Princ a já ). Vytratilo sa to romantické čaro, a výkony samotných postáv radšej ani hodnotiť nebudem....akurát si ešte neodpustím poznámočku na diálogy.....tie boli príšerné.....hold čo už, pokračovania sú dnes v móde...............bohužiaľ ( tomto prípade ). ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Zjevná snaha parazitovat na úspěchu něčeho alespoň průměrně ucházejícího - na prvním díle Princ a já. Nesnáším, když někdo neumí dělat filmy s dostatečnou měrou romantiky a inteligentního humoru. Bohužel ani tato trojice (respektive pokračování prvního dílu) to neumí. Pokud víte, že budete dělat trojdílnou romantickou ságu ve stylu Rosamunde Pilcher tak není špatný nápad rozvrhnout si to na etapy a použít STEJNÉ obsazení..Nesnáším snahu o to uzavřít každý ten příběh s noblesou a neskutečně překaramelizovaným """"""polibkem"""""" ...bylo zjevné, že tito dva herci se v životě nelíbali na filmovém plátně no ale budiž. Nechápu proč z komparzistů vybrali takovou sortu hnusu jako jsou tito odpadoví herci tím to odsoudili do kytek. S tímto komentářem jsem si počkala až po čase, jelikož by se mohlo stát, že mé TEHDY teen myšlení pochopí takovou s**čku jinak než špatně. Bezduché, nudné, stupidní, prázdné, snažící se udělat senzaci a dovolit tak každé holce "dál snít o princi na bílém koni". ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

To tedy byl horror! Prostě hrůza....ale statečně jsem dokoukal, ani nevím, proč. Pominu sentimentální příběh o záchraně přírodní rezervace, který dokázaly zpracovat mnohonásobně lépe četné animované a kombinované filmy (Krtkem a buldozerem počínaje a Méďou Béďou konče). Více mi vadilo, že na první pohled vcelku sympatický královský pár je tak nebetyčně naivní, že sebou nechá manipulovat po většinu doby...kdejakým blbce. A tak se i královští stávají v očích diváka naprostými pitomci. Občas je dobré se na podobný snímek podívat, člověk si pak dokáže více vážit těch lepších (o výborných nemluvě). ()

Blacki odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak hrozného jsem už dlouho neviděla. Už jen herečka/královna mi vůbec neseděla. Nejvíce mi asi vadily ty polibky královské dvojce, nejen že byly snad v každé scéně, ale byly tak nedůvěryhodné a strojené. Příběh rozebírat nebudu, to byla katastrofa. Co mě dostalo do kolen (v negativním slova smyslu) byla "bojová" (pokud se to tak dá vůbec nazvat) scéna s kordy, to byl opravdu vrchol celé té hrůzy. ()

bajunta odpad!

všechny recenze uživatele

Název filmu navozuje zdání, že by mělo jít o pohádku pro dospělé, cílovou skupinou tohoto filmu snad ale nemůže být divák starší deseti let. I když se přejde tento nesoulad – po prvních třech, čtyřech minutách filmu jste rozlícení víc než u nějakého hororu. Trapné a idiotsky bezúčelné dialogy, herecké přehrávání, klišé střídá klišé... Kdybych nechtěla dát filmu šanci na jiné hodnocení, než to nejhorší, nevydržela bych ani další minutu. Bohužel, i tak to bylo zbytečné. Ony světlé momenty zde opravdu nebyly. Zůstává výsledné rozladění z naprostého minutí účinkem. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama