Reklama

Reklama

Želví nindžové

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodinný film o čtyřech želvách a jedné kryse, kteří v kanále přijdou do styku s neznámou chmeikálií a zmutují. Nepřirozeně rostou a zvyšuje se jim i inteligence. Krysa byla mazlíčkem japonského mistra bojových umění a v klícce se naučil nejrůznější pohyby, které želvy naučil. Sám si říkal Mistr Tříska a své "děti" pojmenoval Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo. Želvyčky jsou hodné a svou znalostí bojových umění pomáhají lidem. Spřátelí se s žurnalistkou April a podivínským ochránce zákona Casey Jonesem, který používá jako zbraně sportovní pomůcky. Společně želvy způsobují nemalé problémy asijskému gangu, který vede tajemný Trháč a ten se rozhodně želvy odstranit. Když ovšem Trháč unese Mistra Třísku, naši nindžové to nenechají jen tak a rozhodnou se ho zachránit. (Sharlay)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

Jordan

všechny recenze uživatele

nemôžem ten film hodnotiť, lebo si ho už skoro nepamătám, strýko naňho vzal mňa a bratranca v Spišskej Novej Vsi do kina a ja som bol malý fagan a zbožňoval som tie štyri korytnačky. Každopádne je to legenda a . . . ehm . . . páči sa mi ten originálny názov filmu, že: "Teenage Mutant Ninja Turtles" ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Když v telce běželi kreslení hrdinové Leonardo, Rafaelo, Michelangelo a Donatelo, byla to v mém dětství jedna z nejdůležitějších věcí. Tento film mě ve své době minul a dneska mě bohužel už nemá moc co nabídnout. Je to zbytečně moc tmavě natočené a Tříska vypadá skoro jako by vypadl z Carpenterovy Věci. 30% ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele

Jak se dá nemilovat film, díky kterému jsem se stal závislým na pizze v době, kdy v celém městě byla jen jediná pizzerie? Film, na kterém jsem vyrůstal, a u kterého mi ani tehdejší nepochopení každé druhé hlášky nebránilo se skvěle bavit u tehdy tak realisticky působících gumových oblečků, Obi Vana Třísky a Darth Shreddera? Film, na který mi sice ještě včera nezbyla jediná vědomá vzpomínka, a přesto jsem si při návratu k němu po téměř dvaceti letech vybavoval každou scénu? Ne, nemilovat se nedá, o to spíš, když i dnes dokáže spolehlivě hodit do pohody a pobavit. Želví nindžové jsou prostě kult a tečka. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Po zvážení musím klesnout na šedesát. Není to proto, že to je špatný film, ale dobrý dojem kazí pár momentů, které tam nemají co dělat. (Finální souboj je k pláči). Naštěstí se želvy perou a hláškují co můžou a díky Hong Kongské koprodukci se kamera neklepe a nestříhá se jako o život. Tudíž máte dobrý přehled a je vidět, že herci želv opravdu bojovat umí, vše ale kazí tupý scénář, který ač na tyto poměry působí velmi suše, což je ohromná škoda. ()

smrtubohem 

všechny recenze uživatele

Idol každého kluka. Od komiksové předlohy se to zas tak moc neliší, což je dobře. Zachovává si to vtip, zajiímavé bitky a naivní, leč pro dětského diváka velmi poutavý děj. Dneska už je to překonané, ale prostě z nostalgie nelze jít pod čtyři. Některé komentáře zde asi psali lidi, který v dětství komiks nečetli a těžko tak mohou posoudit hodnotu filmu. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (8)

  • Danny Pennington (Michael Turnay) ve filmu vystřídá celkem šest triček, na kterých je zobrazen baskytarista skupiny Sex Pistols Sid Vicious. (Džejkop)
  • Film celých 9 let držel snímek první příčku nejvýdělečnějších nezávislých filmů. Z vrcholu ho sesadil až horor Záhada Blair Witch (1999). (ledzepfan)
  • Ve 38:20 minutě, kdy se Leonardo hádá s Rafaelem, je za stolem vidět jeden člen z filmového štábu. (Zek)

Reklama

Reklama