Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (520)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná americká komedie, která se zaměřuje na filmaři oblíbené cestování časem a vlastně ani nenabízí nic tak nového a nezapomenutelného kromě pár opravdu povedených vtipných scén, které však k tomutu žánru patří a jejich přítomnost je nutností. Nejlepší postavou byla bezkonkurenčně veverka, která tvrdě konkuruje Scratovi z Doby ledové. Zkrátka jedna z mnoha dalších oddychovek, která do pár hodin vyšumí z hlavy, ale i tak jsem se párkrát zasmál. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kopie parádní Pařby ve Vegas s tím, že si tvůrci usmysleli pohrát si s časem a celý to pěkně pomíchali. I tak jsem se ale kolikrát dobře bavil, ale na slušnou komedii to bylo pořád málo. Na druhou stranu vím, že když tuhle komedii budou dávat v televizi, klidně si jí pustím znova, ale abych z ní byl utrženej, to spíš ne. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Řeknu vám, poprvé jsem se zasmál až někdy okolo dvacáté minuty. CITÁT - Jakou barvu má Michael Jackson ? Ale to je asi tak vše. Vůbec se mi nelíbí myšlenka, kdy vypadaj mladě ale jsou vidět jako starci a ještě ke všemu maj staré myšlení. To mě nějak nesedí. Asi tři dobré rozhovory jinak zatím slabota. Trochu se to rozjede po větě CITUJI - Budeme si dělat co chceme. Možná trochu moc sprostý a taky pár nechutných scének ( třeba hulení ptáka ) Průměrné nebo spíš podprůměrné cestování časem. Víte co je Twittagra ? Proč bylo použito jméno Martina Navrátilová ve smyslu azbuky a ruské řeči ? Scénárista a ani režisér zřejmě nevědí, že Martina je češka a ne ruska. Tak jsem to dokoukal až do konce. Byl to velice rozporuplný konec. Závěrečný titulky jsou povedený. Velice nadupaný soundtrack. Nebudu se moc rozepisovat, tak snad jen jména některých skupin. Autograph, Perfect, Ken Tamplin, Cham Pain, Mötley Crüe, Scritti Politti, Poison, Talking Heads a další a další. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

V životě děláš rozhodnutí. A když je posereš, tak za to zaplatíš..... Přijeli, vožrali se v časotvorné výřivce a dostali se do roku 1986, kdy na tom místě zažili svá největší dobrodružství. Logické vysvětlení neexistuje…. je třeba myslet na efekt motýlích křídel, nebo udělat všechno jinak? Sexi komedie? Sci-fi? Je to vůbec komedie? Tenhle druh humoru zrovna nemusím, přesto jsem se občas bavil. A přesto, že jsem se občas bavil, tak tenhle druh humoru nemusím. Naštěstí toho ,,nechutnýho“ moc nebylo. I když hlavně to bylo směšný… NO TAK SI TO PŘEBERTE SAMI, já jdu do výřivky… Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět největší ,,šavli“ svýho života. 2.) Nevím jakou barvu měl původně M.Jackson. 3.) Rajcujou mě humorný scény, kde má borec hubu od sperma a výkřiky u sexu. 4.) Zavzpomínám na Mötley Crüe a zjistím, jak málo chybělo k založení Mötley Lüe. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Po všech těch negativních komentářích jsem tomuto filmu moc nevěřil (ačkoliv trailer se mi líbil). A proto to bylo takové překvapení! Hot Tub Time Machine sice nedosahuje kvalit loňské Pařby ve Vegas, nicméně dost se jí přibližuje. Jako by si scénárista až po první půlhodině (která byla dost nezáživná) uvědomil, co vše může dělat s takovýmhle námětem a teprve pak se to rozjede. Michael Jackson, rusové, ruka Crispina Glovera, Loogle, Black Eyed Peas a dokonce tam zazní i jméno Martiny Navrátilové! A to jsem už polovinu dalších skvělých odkazů určitě zapomněl (z těch filmových si ještě vzpomenu na Osudový dotek a Terminátora). Ubrat pár nechutností a prostříhat první půlhodinu a jdu nekompromisně na plný počet. Takhle to je "jen" slušných 80 %. P. S. Lyndsy Fonseca potěšila i na prostoru pár minut. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)
  • Film vznikal v atraktívnom prostredí lyžiarskeho strediska Fernie v Britskej Kolumbii. (ecceHOMMO)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama