Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neustálý stres v práci donutí účetní Alex navštěvovat odborné terapie, kde se setká se Stellou, majitelkou malého obchůdku, a zubařkou Nikki. Tyto ženy, na základě nespokojenosti s jejich dosavadní prací a muži, se společně rozhodnou založit si vlastní „podnik" s velmi netradičními způsoby. (TomikZlesa)

Recenze (6)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zlehýnka černá komedie o partičce paniček, které musí ze soudního příkazu chodit týdně na diskuzní kroužek kvůli svému "výbušnému chování" a jeho následcích. Samozřejmě ve výsledku následcích chování vůči mužům. Jejich příběh dostane točky, když nacmrdané v autě nechtěně oddělají násilnického manžela jedné z jejich kamarádek. Po tom, co jim tohle projde, se rozhodnou pro rozjetí výnosného byznysu s cílem "udělat ženám ze světa lepší místo". Je velká škoda, že nejsou aspoň některé "nehody" zapracovány do scénáře. Takhle se totiž odehrávají, ale pouze v teoretické rovině, takže divák má kompletně rozevřené meze fantazie. Škoda. Jinak musím říct, že jsem vyložené bavil pohledem na Amber Heard a její šluky jak beleše. Počítám, že to byla její první role, kde musí mít cigáro imrvére v rypáku, protože na začátku filmu to neumí ani šluknout, kdežto na konci už si to dává jako učenec Miloše Zemana. Krom její drsňácké postavy hrají výborně i Stifllerova máma s vykulenou Grahamkou. Čekal jsem hovadinu, ale bavil jsem se skvěle. 75% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film byl pohodový, vtipný a hezky plynul. Někde jsem se zasmála. Skvělý námět. A navíc Jennifer Coolidge a Amber Heard. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Klub rváček? Možná. Chlapi je odkopli a vyrovnali se s tím za použití násilí. Dostali se do Kurzu sebeovládání a tam se skamarádily. A zjistily, že takových postižených ženských je spousta a dá se jim pomáhat. Námět primitivní, provedení slušné. Docela zábavná a nenáročná komedie, v níž mimo jiné hraje Stiflerova máma. Málem jsem se potrhal, když v hospodě, trochu pod parou, prohlásila: "Nezahraje si někdo kulečník?" 75% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama