Reklama

Reklama

Anatomie lži

(seriál)
Ukázka z filmu
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2009–2011), 35 h 8 min (Minutáž: 43–47 min)

Tvůrci:

Samuel Baum

Hrají:

Tim Roth, Kelli Williams, Monica Raymund, Brendan Hines, Hayley McFarland, Kristen Ariza, Mekhi Phifer, Tim Guinee, Wayne Dalglish, M.D. Walton, Tim Griffin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(48)

Doktor Lightman je přední světový expert na lhaní. Perfektně se vyzná v řeči těla, neuteče mu žádný výraz v obličeji ani ten nejmenší záchvěv v hlase. S neodolatelným sarkasmem a s týmem specialistů pomáhá nejen vládním organizacím řešit ty nejzapeklitější případy... (TV Prima)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (239)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál se mi líbil hned od prvního dílu, ale teprve po zhlédnutí několika dalších jsem mu přišla na zoubek. Každý díl je jedinečný, každý je svým způsobem jiný, i když ve všech jde jen o jedno - zjistit, kdo lže. Tim Roth v roli opravdu charismatického a jedinečného muže, který dokáže odhalit i toho nejlepšího lháře. Spolu se svými lidmi, kteří jsou v tomhle rovněž skvělí (avšak vyrovnat se mu zdaleka nemůžou), vyšetřuje případy, ve kterých by nikdo jiný nepomohl více. Je zajímavé sledovat ho při práci, jak dokáže jen z malého posunku obličeje poznat, na co asi dotyčný myslí. ()

made1 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Mentalistou se člověk asi těžko ubrání, ale tady mi chybí hlubší charaktery hlavních protagonistů. Kluk co říká pořád pravdu? Fajn, ale co dál. Jedna ABSOLUTNĚ pozitivní věc, Tim Roth a jeho přízvuk. Díky Bohu. ....Dokazuje ale tento seriál, že amíci opravdu neumí natočit film bez neamerického hlavního herce? PS. Vzhledem k rychlému sledování jednoho dílu za druhým, získává si tento seriál u mě další hvězdičku a možná, ale opravdu jen možná, vyhoupne se i na maximum. PS2: Je zázračnou mocí seriálu, pokud v něm dovede divák oddělit jednu rovinu příběhu od druhých. V tomto případě je to pro mě vztah Dr. Lightmana a dcery Emily. Za dokonalou shodu těch dvou, a že těm se povedlo něco opravdu neuvěřitelného, přidávám hvězdičku. (HUPS - Kolik, že jsem dala Mentalistovi?) ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Po první sérii je jasno v jedné věci, a to, že je to velice dobře našlápnutej seriál. První díly byly skvělý, jsem strašně zvědavej jak se to vyvine dál. Tim Roth v roli Cala Lightmana exceluje. I zbytek týmu je přijatelnej, ať už Dr. Fosterová (K. Williams) nebo přirozený talent Ria Torresová (M. Raymund) a postava podivína Lokera (B. Hines) nesmí chybět . Jedinej kdo mi vadí je Calova exmanželka. Libí se mi to jak je seriál postavenej, rozhodně to není propaganda toho jak všechno skvěle funguje v USA. Nejlepší případy jsou dělníci, nebo odpalování bomb. *** Druhá série, a jde se dál. Dozvídáme se více o postavách, o jejich příbězích, tak jak to klasicky bývá v druhých sériích. Jen těžko to jde, ale přibývají i kontroverzní případy. Občas potěší vedlejší role nějakého herce, který později ovládl jiný seriál (Adams - Suits nebo Greenfield - New Girl). Jsem rád, že ubyla exmanželka, i když problémům rodinného charakteru jsme se nevyhnuli. Nejvíce mě bavili díly s pokerem, s pornoherečkou nebo z války a s únosem přítele Fosterové. Celkově závěr série gradoval velice dobře a já se těším na Calovo vyšetřování i v další sérii. *** Závěrečná série potvrdila pouze to, že seriál je velice zajímavej a že se připsal na listinu těch, které končí otevřeně a zasloužili by si pokračování či alespoň zakončení. I když je fakt, že v porovnání se druhou už mě tahle série nebavila tolik. ()

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Dr. Lightman v podaní Tima Rotha spolu zo svojím vyšetrovacím tímom dokáže spozorovať na človeku za pomoci gest, mimik, pocitov, hĺbky či tonu hlasu či človek hovorí pravdu alebo jednoducho lže. Síce nie som fanda Tima Rotha, ale táto rola mú neuveriteľne svedčí a ľahko mú to človek dokáže uveriť. Dúfam, že s pribúdajúci počtov dielov resp. sérií nebude kvalita tohto pre mňa dosť zaujímavého seriálu klesať a udrží sa aspoň na takej úrovni ako mala 1 séria. Pre mňa po 1 sérií 80% ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení a zpestření v seriálovém šílenství.Líbí se mi ono jiné pojetí krimi seriálu..ano nepřináší co se případů týká nic nového ovšem co se způsobu vyšetřování týká je právě to co se mi zalíbilo navíc velice charismatický mnou oblíbený Tim Roth v hlavní roli a vroli ,které mu fakt padne!Jedniné čeho se bojím je to že se postupem dílů budou věci točit stále okolo toho samého možná bych navrhoval udělat pouze jednu sezonu,ale kdo ví třeba nás tento seriál ještě mile překvapí...hmm opravdu NELŽU ! ()

Galerie (603)

Zajímavosti (6)

  • V 11. epizodě 1. série s názvem "Tajný agent" je místnost v budově FBI, ve které agenti hovoří s Lightmanem (Tim Roth), totožná s místností často využívanou v seriálu Sběratelé kostí (od r. 2005). (philip.j.fry)
  • Tim Roth a Jennifer Beals si společně dříve zahráli již ve filmu Čtyři pokoje (1995). (PrcekTK)
  • Dr. Paul Ekman je zároveň vědeckým konzultantem seriálu a podílí se na psaní scénáře. (Prefectus)

Reklama

Reklama