Reklama

Reklama

Jak dobýt Ameriku

(seriál)
  • USA How to Make It in America (více)
USA, (2010–2011), 7 h 18 min (Minutáž: 24–29 min)

Tvůrci:

Ian Edelman

Hrají:

Bryan Greenberg, Victor Rasuk, Lake Bell, Eddie Kaye Thomas, Kid Cudi, Luis Guzmán, Edgar Garcia, Shannyn Sossamon, Gina Gershon, James Ransone, Andrea Navedo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Nový komediální seriál z produkce HBO vypráví o dvojici mladých podnikavců z Brooklynu Benovi Epsteinovi (Bryan Greenberg) a Camovi Calderonovi (Victor Rasuk), kteří se chtějí prosadit na newyorské módní scéně a využívají k tomu všech možností a kontaktů.  Osmidílný komediální seriál z produkce HBO, u jehož vzniku stáli Stephen Levinson a Mark Wahlberg, vypráví o dvojici mladých podnikavců z Brooklynu a jejich cestě za dosažením amerického snu. Ve snaze prosadit se na newyorské módní scéně se Ben Epstein (Bryan Greenberg) a jeho kamarád i obchodní partner Cam Calderon (Victor Rasuk) snaží využít všech známostí a kontaktů, aby naplnili své ambice. Při zdolávání překážek, na jejichž překonání je třeba vynaložit veškerý důvtip, dvojici pomáhají také Camův bratranec Rene (Luis Gutman), který se snaží uvést na trh svůj vysoce energetický nápoj, a kamarád Domingo (Scott Mescudi). V dalších rolích uvidíme Lake Bellovou jako Benovu bývalou přítelkyni Rachel, která se soustředila na vlastní kariéru a nový vztah, Marthu Plimptonovou v roli Racheliny šéfky, excentrické bytové designérky Edie, Shannyn Sossamonová se objeví v úloze Gingy a Eddie Kaye Thomas ztělesňuje úspěšného manažera a Benova spolužáka ze střední Davida Kaplana. Tvůrce seriálu Ian Edelman spolupracoval na scénáři s Robem Weissem, který má na svém kontě Vincentův svět. Režie se chopil Julian Farino.

HBO uvádí druhou řadu seriálu zaměřeného na newyorská dobrodružství ctižádostivého módního návrháře Bena (Bryan Greenberg), jehož předchozí projekty nevyšly buď díky nepřízni osudu, nebo nedostatku štěstí, a jeho nejlepšího kamaráda, svobodomyslného rádoby boháče Cama (Victor Rasuk). V této sérii pokračují v prosazování jejich CRISP kolekce triček a mikin poté, co se vrátili z (potenciálně) lukrativní cesty do Japonska. Ben a Cam pročesávají New York, aby získali vhodné obchodní kontakty a vrhají se po jakékoliv šanci, která by je mohla dostat do povědomí v ultra-konkurenčním módním průmyslu.
K blízkému okruhu Bena a Cama ve městě i mimo něj patří Benova ex-přítelkyně Rachel, interiérová dekoratérka hledající po výletu do Afriky a Evropy smysl života. Dále kamarád Domingo s dobrými kontakty a svým vlastním "byznysem". Spolužák ze střední, manažer investičního fondu David "Kapo" Kaplan. A Camův bratranec Rene, bývalý trestanec, který věří v cestu k bohatství prostřednictvím svého Rasta Monsta energy drinku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál si zamilujete po pár vteřinách. Neobvykle chytlavá znělka "I need dollar" vám nedovolí přeskočit úvodní titulky, pokud to u jiných seriálů po čase děláte. To je ale jen začátek. Příběh dvou mládenců, kteří sní svůj americký sen prosadit se na módní scéně je sice možná trochu neobvyklý, ovšem překvapivě zabírá. Dobrý výběr sympatických herců je natolik účinný, že i bad guy Rene s vizáží Russella Hantze, je klaďas, jehož nemůžete nemít rádi. ... Tak moc jsem chtěl dát seriálu plný počet, ale bohužel. To, že seriál byl utnut po dvou sériích je obrovskou škodou a nenapravitelným omylem. Ona neucelenost je vlastně jedinou chybou. Nedořešený vztah Bena a Rachel nedokážu překousnout. ()

Mira90 

všechny recenze uživatele

Obyčejný příběh mladých lidí z New Yorku, který alespoň z počátku vypadá zcela průměrně. Jenže jak postupuje čas, celé se to solidně rozjede, člověk tomu přijde opravdu na chuť a zjistí, že je to vlastně docela cool (nehledě na to, že za tím stojí HBO, a cokoliv od HBO je rozhodně cool :-p). Tenhle New York je navíc na míle vzdálený mainstreamovému Manhattanu a jeho mrakodrapům. Musíte si vystačit s paneláky, přistěhovalci a švihlými kalbami s kupou drog. ()

Reklama

Sennhie 

všechny recenze uživatele

Jedna velká reklama na NYC, za kterou by ostatní města vraždila. Úžasná atmosféra, úžasný soundtrack a příjemní herci. Dohromady jedna velmi energetická jednohubka, která mě pokaždé nabije. Za to, že každá série má pár dílů a po druhé sérii seriál ukončili, bych vraždil já. První seriál, který mi bude chybět. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Obrovské dramedy překvápko, s pravda ne uplně povedeným castem, ale Luis Guzmán vládne a to mu stačí cca hrát Luize Guzmana. V čem ale tahle neselhávající produkce HBO exceluje, nejsou to ani oči Shannyn Sossamon ani jiné přednosti profesionální sympaťandy Lake Bell, je to asi nejrealističtější zobrazení podnikání a businessu co v áčkovém haném seriálu pamatuji, křivka vzestupů a pádů hodně divoká a k úspěchu vede cesta spodem a ne horem, kdo zažil, pochopí.... Neuvěřitelně poučné pro všechny ty lidi, co si myslí, že jim stačí nápad a motivační poučky od Kyiosakiho. 10/10 ()

jay are 

všechny recenze uživatele

Výborné. Nejlepší seriál reflektující téma amerického snu moderně, mladě, v exkluzivním balení New Yorku- nejúžasnějšího města na planetě. Herecké obsazení neskutečně sympatické, výkony velmi přesvědčivé. Jednoduché téma, ale já jsem to sežral i s navijákem. Do posledních minut 1. série jsem těm klukům moc fandil a doufal, že jim alespoň něco vyjde. A tak to má být. Nemůžu jinak než ***** !! ()

Galerie (180)

Související novinky

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama