Reklama

Reklama

Kurošicudži

(seriál)
Trailer 3
Animovaný / Akční / Fantasy / Komedie / Mysteriózní
Japonsko, (2008–2024), 22 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Jana Toboso (komiks)

Hrají:

Maaja Sakamoto, Daisuke Ono, Džun'iči Suwabe, Romi Paku, Šundži Fudžimura, Ajako Kawasumi, Kendžiró Cuda, Noriaki Sugijama, Šinnosuke Tačibana (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Je mu teprve dvanáct let a už je hlavou rodiny. Zřejmě to bude tím, že jeho rodiče mu zavraždili a jeho se zabít pokusili. Bylo by se jim to podařilo, kdyby Ciel Phantomhive neuzavřel smlouvu s démonem. Ten mu pomůže vypátrat a eliminovat vrahy jeho rodičů, na oplátku dostane Cielovu duši. Mezitím, než se jim podaří zjistit, kdo zavraždil Cielovi rodiče, musí démon uposlechnout každý jeho přímý rozkaz. Důkazem této smlouvy je znak na Cielově oku a démonově ruce. A tak Ciel s novým sluhou Sebastianem Michaelem zažívá spousty dobrodružství, jež spějí jen k jednomu konci… (Zíza)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (32)

Kordus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic nového pod sluncem, originalitu by z toho nevykopal ani mistni uchylny hrobnik. Prestoze vicemene souhlasim s komentarem Subjektiva, stejne jsem se nemohl od sledovani odtrhnout az do posledniho dilu. Mozna uz jsem dlouho zadne anime nevidel a tak jsem jen prilis blahosklonny, kazdopadne davam ctyri hvezdicky za solidni atmosferu. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prioritne seriál skôr pre chlapcov, čo majú radi chlapcov (a tiež dievčatá, ktoré majú rady chlapcov, čo majú radi chlapcov)... Komentár od Zízy je celkom výstižný,.. Ja však ešte doplním, že pre tých, čo svojej priateľke pravidelne dávajú darčeky v štýle mačacích ušiek, či iných cosplay doplnkov svojich obľúbených anime krások je tu postava Ran-Mao, ktorá stvorí s Lauom také duo, že hoci jej repriky spočítate na prstoch jednej ruky, z pamäti sa vám len tak nevytratí... Priemerné hodnotenie dávam hlavne za ten pokus o zaujímavý "faustovský" príbeh... No a tiež hudba v prvom endingu nebola zlá... ()

Reklama

togaf 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně fanservisu, ale vztah mezi Cielem, který se tváří dospěleji než by měl, a Sebastianem je moc fajn. Zvlášť v epizodě s fotkou, kde Ciel konečně chová dětsky. Celý Kuroshitsuji není žádné velké umění, ale zábava na hraně dobrého vkusu. Mě ale tohle anime zahrálo na skrytou strunu - páska přes oko, britská aristokracie mluvící japonsky s anglickými jmény...to se prostě musí vidět. ()

immortalis 

všechny recenze uživatele

První co mě zaujalo na tomhle anime byla kresba a celkové zasazení do Londýna. Sebastian Michaelis sluha, který splní každé přání. Grell Sutcliff skvěle ujetá smrtka. Pro někoho možná nepochopené anime, ale pro mě má své vlastní osobité kouzlo. Konec konců jsem jen komorník! Hodnocení: 8,5/10 ()

Zíza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku jsem si říkala, ale jo, to docela ujde. Pak jsem občas musela trochu popohnat čas, protože mě to nudilo, ale poslední asi 2 díly byly zase zajímavé, takže dávám lepší 2*. Pro dívky je tu výborný Sebastian, u kterého je velmi jednoduché zaslintat a zavzdychat. Pro ty, jež uspokojují lolita-chlapci je tu Ciel. Pro ty, jež uspokojuje infantilní homor, jsou tu tři neschopní sluhové. Pro ty, jež mají rádi "zlé" anděle, je tu hlavní záporák. Pro ty, jež mají rádi smrtky, které mají stejné choutky jako většina mladých dívek, je tu Grell Sutcliff. Pro ty, jež mají rádi dlouhovlasé a humor milující hrobaře, tak tu také jednoho najdopu. Pak se tu také najde kari. Budete vědět, jak udělat to nejlepší. No, shrňme si to - najdete tady toho opravdu hodně (spousty fanservisu mimo jiné), ale dohromady to hraje dost divnou melodii. Což je škoda, protože bych ráda dala alespoň ty 3* (už kvůli Sebbymu a Grellovi), jenomže to by nebylo spravedlivé. Radar na fešáky! ()

Galerie (2 085)

Zajímavosti (5)

  • Úvodná pieseň seriálu je od japonskej skupiny SID a nesie názov “Kiss of Monochrome“. Pri záverečných titulkoch seriálu, po trinástu epizódu, hrá pieseň “I am alive“ od BECCA a od štrnásteho dielu skladba “Lacrimosa“ od známej japonskej skupiny Kalafina. (Carol Pifková)
  • V 9. epizodě je řečeno: "Jste jak Solomon Grundy - rychle žít a rychle umřít." Film naráží na fiktivní komiksovou zombie postavu Solomonda Grundyho, který žil jen jeden týden. (Natami)
  • Název seriálu lze volně přeložit jako "Černý komorník". (Hromino)

Reklama

Reklama