Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Jordan 

všechny recenze uživatele

pritiahnuté za vlasy, veľmi schematické a predvídateľné, klišé-ovité a v podstate aj prázdne, ale poteší bohaté herecké obsadenie s množstvom cameí a epizódnych postáv obsadených zaujímavo a vtipne a pár (asi 3) dobrých scénok, kde sa človek aj zasmeje (naháňačka, tanček); poteší mila kunis s francom, skvelý wahlberg, liotta a v úvode môj obľôbený ruffalo; tri hviezdičky sú zaokrúhlené nahor s prihliadnutím práve na tieto klady; levy je komediálny rutinér, ktorý vie postaviť vtip, tuto mal však príliš obyčajný scenár, ktorý akoby bol vytiahnutý z osemdesiatych rokov, ale pozbavený o "ueletenosť" tej dekády; ()

Fr 

všechny recenze uživatele

....Jsme jen nudný párek z N.Jersey. Slíbil jsem ženě večeři ..... O tom, jak se manželům v nejlepších letech vydařila večeře, při které měli zapomenout na problémy všedního dne. V rámci oživení vztahu si zahrají na detektivy, lupiče, striptéry a prožijí dobrodružství, které jejich manželství minimálně utuží. Tak to prostě je. Film plný manželských problémů nemusí pobavit ty mladší, ani ty, kteří se ve všem chtějí pitvat či zbytečně přemýšlet nad kombinacemi. A nejvíc zklamaní budou ti, kteří se nechtějí smát vtipům o znuděných manželích. Film pro ty starší, kteří uvítají nepřítomnost fekálního humoru a nadchne je krása dříve narozených žen. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Hledám pro sebe a manželku námět na erotické dobrodružství. 2.) Mám ve zvyku zabírat rezervace jiných lidí. 3.) Často navštěvuji klub ,,Mentolový hroch“. 4.) Dusím se doma v oprátce jednotvárnosti. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Noční rande je sice ve výsledku jen průměrná komedie s nenáročným humorem, ale přesto má některé přednosti, kvůli kterým převažují u mě kladné pocity. Solidní obsazení s profesionálními hereckými výkony, humor, který nikdy nesklouzává do suterénu a především jeho obsah osloví spíš diváky středního věku, jako jsem já. Na jednu stranu je to akční komedie a takových je opravdu spousta, ale ta druhá stránka, která si střílí z únavy manželství, uspěchanosti života, rituálů a stereotypů středostavovských manželů ve věku kolem čtyřicítky, je to, čemu dokonale rozumím a ten film je mi sympatický z téhož důvodu, jako jsou teenagerům sympatické teenagerské komedie, byť problematického obsahu. Celkový dojem: 55 %. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

27.9.2010 ~ Neúmyslně záměrná záměna totožnosti, zapředení se do půtky mezi politikou a mafiány, boj o holý život, pokus o komedii a thriller a Steve Carell jako třešnička. ~ Musím uznat, že jsem čekal mnohem, ale mnohem větší průser, namísto něho se mi dostalo jen průměrného a po čase lehce zapomenutelného snímku, a ač se to nezdá, je to poklona. ~ Steve a jeho manželka vedou průměrný normální rodinný zaběhnutý život, občas si někam vyjdou, ale spíš jen tak ze zvyku a oba to tak nějak považují za rutinu. Jednou se ale rozhodnou udělat něco trochu jinak. Vydají se na noční večeři do nóbl restaurace, ale protože je plno, není pro ně místo. Tedy nebylo by, kdyby se číšnice nesháněla po páru jakých si lidí, kteří se ke svým místům nehlásí. Steve tak využije situace a za tento pár se vydává. Netuší, co tím zažehne. ~ Onen pár zde totiž měl domluvenou schůzku s vydíranými mafiány a ti nemají moc velký zájem nechávat ze sebe dělat blbce. Náš pár tak musí utíkat a mezi tím i zjišťovat, o co tu vlastně jde, kdo a proč po nich jde, kdo je s kým a kdo jim pomůže. Schválně, podaří se jim přežít noc a všechno napravit? ~ Tinu Fey neznám, pokud jsem ji někdy někde viděl, nezapůsobila na mě a tudíž si ji nepamatuji. Za to si pamatuji Marka Wahlberga, který tu v roli bývalého přítele Tiny běhá bez trička a ukazuje muskulaturu, protože jako herec je tu zbytečný. Víc než jeho si ovšem ještě pamatuji právě Stevea Carella a to už je průšvih. Jeho jméno ve spojitosti s podprůměrnými komediemi a dokonce i totální sračkou Božský Evan totiž dopředu hlásal, jaké kvality tenhle komediální snímek bude mít a i proto jsem po jeho zhlédnutí vůbec nijak neprahl. Světe div se, stanul přesto přede mnou a já to přežil. Steve tu nedělá tak moc ksichtů, nesnaží se být třeskutě vtipný, scénárista tak zřejmě použil až dokonce možná celou polovinu svého mozku. Příběh i situace jsem značně přitažené za vlasy s místy až pitomými nápady, ale kupodivu se na to dalo koukat. Prostě průměrná americká komedie, kde to zase dvojka "civilů" natře zkorumpovaným politikům a místním mafiánům. Rozhodně bych na tom ale nestavěl celý večerní program. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka s dobrým nápadem a ty se vždycky cení. Sice se to trošku pomaleji rozjíždí, ale to jenom proto abychom se pečlivě seznámili s manželi Fosterovými, mimochodem velmi sympatickým párem. Ten se Stevu Carellovi a Tině Fey opravdu povedl. Alespoň si pán a paní Fosterovi užili trošku toho nefalšovaného vzrůša. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Keďže Mark Wahlberg je vo všetkých scénach od pol pása nahý, museli byť natočené veľmi starostlivo, aby nebolo vidno jeho tetovanie Boba Marleyho na ľavom ramene. (erapo)
  • Ve scéně, kdy se Tina Fey chystá do postele, má nasobě tričko Univerzity Viginia, kde gradovala v roce 1992. (HellFire)
  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)

Reklama

Reklama