Reklama

Reklama

Chi o suu bara

Trailer

Obsahy(1)

Profesor Shiraki je pozván do soukromé dívčí školy, aby zde učil. Hned po příjezdu se mu zdá chování ředitele školy podezřelé. Zažene chmurné a nelogické myšlenky a přijme pozvání na večeři do ředitelova domu, který se mu svěří, že by byl rád, kdyby ho na pozici ředitele nahradil. Jenže když zůstane v domě přes noc, zjistí, že jeho podezření bylo správné. V domě se totiž ukrývá prastaré zlo, které mu bude usilovat o život. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nevedel som, že sa jedna o sériu a tak som si pozrel v poradí až tretí film z tejto serie. Ale nemalo by to vadiť, keďže film začal jednoduchým príbehom u ktorého som nespozoroval, že by som niečomu nerozumel. Už na dnešnú dobu sú tu upíri ukázaný celkom smiešne a ich lesklé tvare zafarbene do modra a to len preto, aby sa odlíšili od živých ľudí mi vždy prišlo komické a tu to nebolo inak. Film ubieha rýchlo, nenudí a je tu i niekoľko zaujímavých postavičiek či kladných alebo záporných, ktoré tu nie sú len do počtu. I keď sa film snaží byt po celu dobu tajomný, moc mu to nevychádza a aj atmosférický sa ukázal v plnej sile až vo finále, ktoré bolo z celého filmu najdramatickejšie aj najzrušujúcejšie. Zatial je to za silne 3*, uvidím ako dopadnú prvé dve časti z tejto upirskej serie. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvod pripomínajúci román Dracula v modernom háve potešil. Čiže rozbeh slušný. Potom ale príde akýsi už tradičný nudný prostriedok, ktorý postráda atmosféru a aj napätie. Všetko nám to tvorcovia chcú vynahradiť v posledných, vynikajúcich posledných minútach. Nebolo to až príliš neskoro? ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Profesor Shiraki přijede do dívčí školy, která stojí, jak jinak, stranou od lidí. Ředitel je divný, učitel francouzštiny ještě divnější a nejdivnější je ředitelova žena, která leží po havárii ve sklepě školy v rakvi. Netrvá dlouho a upíři se pustí do lidských cisteren na krev. Naháněčky v lese, ostré zuby a drápy, útěky a střety. Tedy Shiraki je spíše naivní, na upíry věří, ale nic si o nich nezjistí, proto se za nimi klidně vydává nočním lesem a vrhá se na ně holýma rukama. Samozřejmě člověk nemá v rámci pěstního souboje s upírem šanci. Zajímavosti - zdejší oběti, především mladé dívky, nemají prokousnuté hrdlo, nýbrž upíři jim zatínají zuby kousek nad ňadro, a upíra stejně jako v předchozí části volné trilogie netřeba bodnout do srdce, stačí mu propíchnout břicho. V rámci krvavých útoků potěšily především nůžky. Vizuálně příjemné a stejně jako předcházející části i tohle potěší zejména skalní příznivce postarších gotických hororů. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Za mne asi nejlepší z celé Jamamotovy upírské trilogie, i když si všechny (vzájemně dějově nesouvisejicí) díly spolehlivě drží podobně vysokou kvalitu (kolem 6-7/10 = 3*), alespoň zde dám 4*. Opravdu - jako by atmosférou zprdele vypadly těm lepším Hammerovkám, ale překvapivě nejde o jejich kopírování a ani z toho po jejich zjevné inspiraci po Japonsku nevzešel žádnej nestravitelnej guláš. Perfektně zkloubená estetika evropského hororu 60. a 70. let s Japonskými prvky - děsivé Japonky, prostředí školy/zámku/městečka/jezera či lesů a bouře, podivíni, výborná kamera a obrazy s krásně nepříjemnou atmosférou.. moc jsem si to užíval. Jediné, co mě vyloženě vadilo byla postava upíra v podání Shina Kishidy v posledních dvou dílech - když hrál svou lidskou podobu, měl charisma a působil výborně, ale jakmile se změnil v kung-fu Dráculu a předváděl to svoje "hááááááá....jááááááááá...ťáááááaaa... uuaaaaaaaaa" a tvářil se u toho, jak kdyby mu měl každou chvíli prasknout močák, to bylo bohužel vostřesný. 7.5/10 a pro milovníky atmosferických strašidelných hororů určitě povinnost. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama