Reklama

Reklama

Když se maloměstská dívka jménem June na letišti seznámí s tajemným cizincem, má pocit, že našla muže svých snů. Roy je ale tajný agent, který na sebe vzal nelehký úkol chránit geniálního vynálezce Simonse, jenž vyrobil baterii, která se nemusí dobíjet. Proto je Simons cílem obchodníků se zbraněmi. A Roy jim stojí v cestě. Hned na začátku spadne letadlo s Royem a June a oni jediní pád přežijí. A pak už se rozjíždí nekonečná honička, kdy June zjistí, že je pro lásku schopná dělat neuvěřitelné věci, a Roy jí v tom výborně sekunduje. Rozjíždí se superakční podívaná, kdy se tento pár vyhýbá kulkám v Bostonu, skáče po střechách v Rakousku a na motorce ujíždí před býky v Seville. Nepřátel je ale daleko víc, a tak se June se Simonsem octnou v zajetí obchodníků se zbraněmi a je jen na Royovi, aby je zachránil. Akce se ale úplně nezdaří a Roy skončí postřelen v hluboké řece. Na hladinu se už nevynoří... (TV Nova)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (1 050)

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Fucking boredom! First few minutes were fine, but what a fucking retarded shit happened afterwards? I wished I could fall asleep, but due to neverending screaming of that fucking cunt called Cameron Diaz it just seemed as almost impossible thing. CGI was fucked up, story was fucked up, Jamese's Mangold's directing stood for a shit. The only star goes to stylish Tom Cruise. Thanks to him I didn't want to leave before that fucking movie ended. By far the most boring a fucking stupidity I've seen in past six months. ZZZzzzZZZzzzZzz! [MFFKV / Kvůli míře sprostých slov a na*ranosti psáno v anglickém jazyce] ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Agent bez skromnosti a Žena, co věděla příliš málo.. Navoněná estráda s až moc digitálními triky, podlézavým vizuálem a komediálním tápáním - kdybych neznal jméno režiséra, tak jsem přesvědčen, že za touhle Mission Imbecíbl stojí maestro Ratner. Navíc ani herecká esa nezachrání film od bezpohlavnosti, o tom už ví své i pán a paní Kovářovi a já dospěl k nikterak šokujícímu zjištění, že dvojice Diaz - Cruise mně už nemá co nabídnout. Možná Cameron své tělo (když pěkně poprosí) a Tomík členství ve straně, nebo co to vlastně je, ale já stejně ani na jedno z toho nemám dost peněz.. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tom Cruise a Cameron Diaz jako starší milenecká dvojice ve víru akční podívané. Je tu všechno, pád letadla, španělská korida, romantická německy mluvící metropole. Ten film skutečně vypadá, jakoby vypadl ze staršího VHS katalogu, ale dává to smysl. Prostě Cruis a Diaz stárnou se svými diváky a není důvod jim nabízet cokoli nepohodlného. Jako bonbonek je tu jedna sexy scéna se začínající Gal Gadot. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.6/10] | me: Spomienka na roky minulé s hviezdnym obsadením, ktoré je hlavným plusom filmu. Je to divočina, ktorá sa vyhýba logike presne ako sa na takýto žáner patrí, lenže celkovo sa drží na úrovni priemernosti. Film je dosť nevybalansovaný - v jednej chvíli plný dobrých gagov, inokedy nudný a vlažný ako nedeľné popoludnie. Celkovo však divák dostane presne to čo očakáva, žiadne prekvapenia sa nekonajú ... ale to predsa až tak nevadí.- niekedy je proste dobré vyplniť čas len tak - jednoduchou akčnou zábavou. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapuje, nakolik je ZATÍM SPOLU, ZATÍM ŽIVI (2010) svorně přijímáno jako návrat o dekádu až dvě zpátky, jako potenciální odpověď na PRAVDIVÉ LŽI (1994) či PAN A PANÍ SMITHOVI (1996, seriál). V rámci zacílenosti na určitou diváckou skupinu se nemůže více jednat o dobově příznačnější projekt, jelikož na místo oslovování mužského a ženského publika stejnou měrou (popř. je pánům dávána přednost) jde o ryzí chick-flick, čemuž je přizpůsoben jak přístup k žánru, tak i forma celého díla. Protože je vše uzpůsobeno pohledu a vnímání hlavní hrdinky, jsme tak z valné většiny scén omezeni na ni, co se týče informací ve vyprávění, upřednostňována je osobní rovina nad tou pracovní, dominují scény vzájemného jiskření mezi představiteli na úkor akce, která se odehrává v elipsách (výpustkách), dílčí i cílové body jsou rozmělňovány... Tak by se dalo pokračovat i v případě stylu, kdy hudba rytmizující dění je spíše rozverně hravá než akčně dravá, kamera se opájí tím, co je potěchou spíše pro ženské oko (lokace se střídají jako exotické dovolenkové destinace) a ostrost záběru a práce s více plány odpovídá pohledu hrdinky, intenzita zvuku je určována jejím stavem a umístněním v prostoru. Závěr výše zmíněné jenom stvrzuje, a tak jde o další z řady současných snímků, které jsou určeny ženskému publiku, které jinak podobné žánry příliš nemusí (STMÍVÁNÍ, SEX VE MĚSTĚ...). Vlastně se nejedná o žádné žánrové experimentování, na jaké je člověk u Mangoldových neambiciózních titulů zvyklý, i když je pohled na špionážní akční thriller odlišný od předchozích souputníků, ale v rámci oslovování konkrétního diváckého spektra jde o zdaleka nejzdařilejší titul (nejenom ze zmíněných). ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Ve scéně, kdy June Havens (Cameron Diaz) jede na letišti na eskalátoru, si lze všimnout, že se za ní nachází pokaždé někdo jiný. V záběru ze strany je to muž s novinami, v záběru zepředu jsou to dva pánové v košilích. (Jirka1111)
  • V severoamerických kinech film utržil 76,4 milionu amerických dolarů, v celosvětových 262 milionů. (NIRO)
  • Tom Cruise (Roy Miller) sám opravoval mocykly, na kterých ve filmu jezdil. Stranou se údajně nedržela ani Cameron Diaz (June Heavens). (Čiban)

Související novinky

Pistolníci nevymřeli

Pistolníci nevymřeli

23.12.2010

James Mangold to už s westernem jednou zkusil, když natočil remake klasiky 3:10 Vlak do Yumy. Letos se vrátil do současnosti a zkusil akci v rozpačitě přijatém Zatím spolu, zatím živi. Teď tyhle dva… (více)

Les Grossman – Tom Cruise – celovečerák

Les Grossman – Tom Cruise – celovečerák

12.06.2010

Postava plešatého, chlupatého a tančícího „tlustého parchanta“ Lese Grossmana byla pravděpodobně to nejvtipnější, co nabídla Tropická bouře. Tom Cruise vklouzl do masky fu**ujícího producenta i pro… (více)

Woo, Cruise a válečný velkofilm?

Woo, Cruise a válečný velkofilm?

28.10.2009

John Woo sice kvůli problémům s rozpočtem nenatočil svůj epos z dob čínské revoluce 1949, zřejmě se ale vrátí do podobného období s válečným velkofilmem Flying Tigers. Ten by měl vyprávět skutečný… (více)

Cruise v Hobitíně? Cože?

Cruise v Hobitíně? Cože?

30.08.2009

Nejdřív seriózní informace: následujícím filmem Toma Cruise bude prozatím nepojmenovaný špionážní thriller, předtím známý pod názvem Wichita. Tom si v něm zahraje agenta, který se prostřednictvím… (více)

Reklama

Reklama