Reklama

Reklama

Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem (Ryan Reynolds), bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny, a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování. Bohužel však – například oproti Wolverinovi, který po podobné léčbě zůstal celkem sexy – z tohoto pokusu vyšel trvale znetvořený. I proto celkem bez většího odporu přijal okostýmované alter ego jménem Deadpool. (CinemArt)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (1 987)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem nepochopil, jestli byla ta jeho roští původním povoláním vážně kurva, nebo jen slušné děvče, co si zašlo na pindakoládu do báru nájemných mordýřů, ale to kálí komisař Rex. Často něco nepochopím. Jsem ideální volič. Od momentu, kdy je Rejnolds ded a zbylo z něj sotva půl se film posouvá do pěkné roviny, ve které občas i polechtá nepolíbené příro politické korektnosti. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, když mě jakožto mega sarkastikovi na filmu nejvíc vadí hláškování. Není vždycky špatný, ale je ho prostě moc a zavánělo mi to trochu přeháněním. Ono někdy je lepší míň hlášek - ale fakt dobrejch - než hláška každou minutu, ale za každou cenu. No ale to jen tak na okraj ke kritice. Jinak si není moc na co stěžovat, Reynolds si napravil (osobní) reputaci za Green Lanterna konečně v roli superhrdiny, co má koule. A Ed Skrein byl jako záporák stejně dobrej, možná se mi líbil i o trochu víc. Flashbackovské vyprávění byl asi nejlepší nápad filmu, příběh Wadea ještě před zdeadpoolováním mě dokonce zajímal ještě víc, než když už měl superschopnosti. Palec hore. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

KONEČNĚ natočil někdo film z X-Menovského univerza, který má vtip, nebere se tolik vážně a překvapivě reaguje i sám na sebe. Je to opravdu oživení jak sviňa, přece jen, člověku dochází, že superhrdinové řeší tu více, tu méně obdobné věci. Mínus Deadpoola je bohužel ten, že přes jeho hláškování a fuckování si nejsme úplně jisti, jestli alespoň tu lásku myslí naprosto upřímně a vážnější momenty nemají takovou účinnost. Leč na dvojku už půjdu do kina!! 90%. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

"T-Rexe se každý bál..." Deadpool nezklamal. Netradičním pojetím příběhu proplétaném s flashbackovým originem a humorem jsem se neměl šanci nudit. Hudba parádně pasovala a dodávala jednotlivým scénám grády. Těším se, až to Wade naplno rozjede v dalším dílu bez časových omezení, které byly nutné k vysvětlení jeho původu. PS: Rozhodně kolem sebe nehážu bordel a uklízím! Čestný skautský ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Wade-fucking-Wilson vrací úder, Deadpool 2.0 konečně dostal sólovou, díky bohu s eRkovým ratingem a OMG, naprosto luxusní hitparádou nápadů, kterým chybí v podstatě jenom jistější ruka. Od bourání čtvrté zdi, přes kolosální počet useknutých končetin, až po neuvěřitelně sexy Morenu Baccarin - Deadpool je v kině ultimátním vlhkým snem všech geeků, který se takřka splnil. Se šťastným koncem na druhou. Do příště už jen vyladit ten příběh, obsadit Brada Pitta do vedlejší role, a bude to totální orgáč. 8/10 ()

Galerie (137)

Zajímavosti (107)

  • Na rozdíl od filmu byla pro čtenáře původního komiksu Deadpoolova minulost (a dokonce i jeho obličej) dlouhou dobu záhadou. Deadpool totiž ztratil paměť a vždy nosil masku. (Harroc)
  • V komiksu z roku 2004 se Deadpool popisuje jako Ryan Reynolds zkřížený se psím plemenem šarpej. (Scorp)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama