Reklama

Reklama

VOD (1)

Milo Boyd musel odejít kvůli svým prohřeškům od policie a živí se jako lovec lidí. Jeho bývalá manželka a novinářka Nicole je obviněna z napadení policisty a poté na kauci propuštěna. Protože se nedostaví k soudu, soud kauci zruší a nařídí znovu její zadržení. Zadržet ji má Milo, který to dostane od svého šéfa jako úkol. Milo se potýká s dluhy z hazardu a kvůli nim po něm jdou také černí bookmakeři. Nicole mezitím pátrá po podrobnostech smrti policisty Waltera ze skladu důkazů, který oficiálně spáchal sebevraždu. Nicole je přesvědčená, že šlo o vraždu. Poblíž parkoval černý terénní vůz. Nicole kontaktuje svého informátora, barmana Jimmyho, který si s ní dá schůzku, ale dřív, než se s ní setká, ho unesou. V Jimmyho bytě najde Nicole tácek s textem Inventura skladu důkazů. Nicole volá kamarádovi a policistovi ze skladu narkotik Bobbymu a ten ji varuje, aby se měla na pozoru. Milo zjistí, kde se Nicole pohybuje, a chytne ji. Nicole mu uteče a Milo ji chytí podruhé. Oba se dozvědí, že jako sebevraždu nahlásil smrt Waltera jejich přítel Bobby. Milo mu však věří. Na silnici sleduje Mila s Nicole černý terénní vůz. Muž po nich střílí, ale havaruje. Ujede zcizeným vozem. Milo s Nicole zjistí, že jde o Earla Mahlera. Na čas je to sblíží, poté se pohádají a Nicole Milovi zase uteče. Stopy ji zavedou až do tetovacího salonu, kde najde spoutaného Jimmyho... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (469)

Němi 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách tak strašně standardizované dílo bez kouska osobnosti a kouzla, s do krve vydřenou story a každou vedlejší postavou, že sledovat v něm tak sympatické a dobré herce jako jsou Butler a Jennifer Aniston, mu spíš paradoxně ubližuje než přidává. Pocit, že ti dva si zasloužili daleko lepší film je prostě o moc silnější, než snaha radovat na 'Bounty Hunter' alespoň z něčeho. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Jak ukrást nevěstu pro rok 2010... nevtipné, hloupé a především neskonale nudné a utahané. Tennant už je asi senilní. Kdo nevěří, ať si sežene soundtrack. Bizarnější volbu hudebního podkladu jsem naposledy zaznamenal v Bollově Dungeon Siege, kde vyhrávala německá dechovka. Účast Butlera a Aniston je irelevantní, tohle by nespasila ani účast řízků z Expendables. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

17.4.2010 ~ Je to práce. Není v tom nic osobního. Tedy, možná jen trochu... Hraje v tom Jennifer Aniston a Gerard Butler, jde o romantickou komedii s puncem krimi. Čeká od toho snad někdo něco jiného než béčkový patos? ~ Tihle dva se kdysi milovali a to natolik, že si řekli ANO. Po nějaké době si ale řekli NE a od té doby si jde každý svou cestou. Nebojte, oni se zase znovu sejdou. ~ Jennifer, která pracuje jako reportérka, přijde na nějakého sólokapra, kvůli kterému jí začíná jít o krk. Bohužel tou dobou má také jít k soudu na projednání kauce, protože je řidička-střevo. Jenže když jde o práci, musí jít všechno ostatní pryč a tak se k soudu nedostaví. To má za následek vystavení zatykače. A když je na někoho vystaven zatykač,vypíše se odměna za jeho dopadení. A na tuhle práci tu máme lovce lidí. Gerard, její exmanžel, je bývalý policista, nyní lovec lidí. Po jeho krku jdou pro změnu vymahači dluhů z hazardu. A tomuhle chlapíkovi se do rukou dostane jeden takový zvláštní zatykač. ~ Je to komedie, takže se připravte, že si tihle dva budou vjíždět do vlasů a budou se snažit býti vtipnými. Ano, připouštím, některé situace jsou úsměvné, nikoliv ovšem vtipné. Je to romantická komedie, takže pokud jde o dva ex-, tak lze čekat asi co? Lochneska to není. A má to nádech krimi, tak se bude vyšetřovat Jennifeřin případ a odrážet dva imbecilní vymahače, jejichž epizodka je sice protkána skoro celým filmem, ale jsou tu naprosto zbyteční a celé tohle klišoidní funny-video shazují ještě hlouběji. ~ Možná se u toho budete místy bavit, ale rozhodně ne tolik, abyste film doporučovali známým a kamarádům a už vůbec ne tak, abyste si na to s odstupem času s nostalgií vzpomínali. ~ O Jennifer už toho není moc slyšet, asi tyhle komedie brát musí. Z Gerarda se ale oproti tomu stále dělá hvězda, kterou podle mě není. Ve 300 ukázal, že má vypracovanou postavu, od té doby ale pluje z jednoho relativního propadáku do druhého: Chceš mě, chci tě, Gamer, o něco lepší Ctihodný občan a teď zas tohle. Ale třeba zas přijde nějaká "třístovka", přeji mu ji. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodilo by se říci že tam kde loňský rok Butler zakončoval a to komedií Ugly Truth, tam nový rok zahajuje. Tentokráte Katherine Heigl nahradila poběhlice Jennifer Aniston, která snad už hrála s každým trošku známým hercem v nějaké romantické komedii. Nevím jestli se to jejím fanouškům ještě neplete. Na polibek mezi ní a Butlerem se čeká až do závěrečné scény. Nemusím zdůrazňovat že oproti Ugly Truth ubylo vtipu a že Butlera mám mnohem raději jako ultimátního bíjce, který lidi posílá rovnou do horoucích pekel. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George Fenton: 1. Italia / Milo's Theme ,2. Nicole's Theme ,3. The Courthouse / Jimmy's Kidnap ,4. Looking for Nic / Drive to Atlantic City ,5. Nello Nic ,6. I'm Deadly Serious ,7. Trunk Calls ,8. The Bribe ,9. Ray / Dwight / Stu ,10. You Said Five ,11. The Seduction ,12. Tasered ,13. What We Had ,14. Black S.U.V. ,15. Nice Work ,16. Cupid's Cabin ,17. The Panther and the Depot ,18. Happy Anniversary / End Titles ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Kvôli úvodnej scéne divokých osláv Dňa nezávislosti, kde hlavný hrdina Milo prenasleduje zločinca na chodúľoch, museli na niekoľko týždňov zablokovať tri newyorské bloky. Natiahli po nich hustú sieť drôtov a káblov a so stovkami komparzistov nacvičovali komplikovanú akciu. (Very_kuul)

Související novinky

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

23.06.2009

Akční komedie Bounty Hunter se vynořila prakticky odnikud. Doposud o ní nikde ani nejmenší zmínka... a najednou internet chrlí fotky z natáčení. A na nich se v dobré formě předvádí Jennifer Aniston,… (více)

Reklama

Reklama