Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
TV spot 3
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

TV spot 3

Recenze (94)

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Jedná se o spin-off seriál, který navazuje na 6. řadu NCIS. Dobrým nápadem bylo vidět NCIS také na jiném místě působení. Ale NCIS: Los Angeles již není tak úspěšný. Chybí mi zde hlavně laborka a pitevna a kromě toho zde také není zdaleka tolik vtipných scén a hlášek. A nebo se jedná o vtipy, které mě nijak neosloví. Potěšilo mě ale, že se v několika dílech objevuje ředitel NCIS Leon Vance a asi ve dvou dílech Abby Sciutová, forenzní analytička z NCIS. Teoreticky se zde mohl objevit i Gibbs, protože se během operací v Srbsku a Rusku spřátelil s agentem G. Callenem. Postava Callena je zajímavá tím, že se stal sirotkem, který prošel asi 37 dětskými domovy nebo náhradními domy pěstounských rodičů. A také tím, že o jeho dětství není mnoho známo a ani on sám neví, jaké je jeho křestní jméno. Dobře vytvořená je postava Hetty, která ač je velmi malá, ostatní převyšuje bystrostí a je vždy nad věcí. Původní záměr byl dobrý, ale ve výsledku se jedná jen o další průměrný seriál, který si dle mého názoru mnoho diváků nejspíš nezíská. Svědčí o tom i více než o 20% nižší zdejší hodnocení než u NCIS. A navíc vytvářet další spin-off, který se jmenuje NCIS: Red, mi přijde celkem zbytečné. Původní NCIS je i podle stanice CBS velkým tahounem a podle mě stačí, protože laťka byla nastavena velmi vysoko a bude se jen obtížně překonávat nebo vyrovnávat. ... Pilotní díl NCIS: Red byl diváky odmítnut. Jsem zvědavý, jak dopadne nový spin-off NCIS: New Orleans. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Oproti NCIS působí akčněji a postavy mám také nějak raději. Původně jsem seriálu dával 4 hvězdičky, ale časem už se začínají "okoukávat" a se čtvrtou řadou je to už tak nějak spíš nuda a průměr. Působí to nevyváženě. No a protože je ohlášena další řada a dokonce se drze scénaristé pokusili o dalčí odnož (odnož z odnože???) formou NCIS:RED, neočekávám obrat k lepším a stahuji hodnocení na 3. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Původní NCIS je dobrej seriál. Ve svém žánru moderních "postupových" amerických kriminálek jeden z nejlepších, epizodický děj je skoro vždycky protknut nějakou tou větší linkou a každá postava má svoji osobitost a je zábavná, pak producent zvolal abraka dabra a naklonoval další jednotu z Námořní vyšetřovací služby a ta... Je děsná, NIC co fungovalo v původním seriálu tu není, předně postavy jsou zkoněné na nejvyšší míru, hlavní vduo vyšetřovatelů? Zcela uniformní a nudná dvojice, z nichž jsou oba zaměnitelné army figurky, šedé, ničim nespecifické a dokonale uniformní, byli by dokonce zaměnitelní mezi sebou, kdyby jeden z nich nebyl bílej a druhej černej, navíc jsou dle mého oba i bídně zahráni, ovšem co čekat od někoho, kdo se do titulků nechá dobrovolně uvést jako LL Cool J.... I tenhle tým má své techniky a specialisty na všechno elektrotechnické, jenže to jsou bohužel nejsou postavy ani zdaleka tak zábavné, jako potetovaná sexy gothka a jsou tak nudné, že ani nevím, jak bych je mohl urazit popisem. Jediné zábavné postavy tak zůstavájí zbylí dva vyšetřovatelé, u kterých ovšem začne velmi záhy nudit jejich neustálé popichování. Navíc i případy jsou poměrně nudné, snad jen ta vedoucí oddělení, co měří asi metr třicet je zábavná, ale jen proto, že chlemtá dobré čaje, to je dost málo. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po prvních dílech, následně když tak upravím. Přišlo mi, že tvůrci viděli původní seriál Miami Vice a trošku ho chtěli i zkombinovat s Jamesem Bondem (když Linda Hunt vybírá pro G-ho šaty a auto, připomíná to Q), dali do toho pár přestřelek á la L.A.Heat a přidali nadhled a humor. Pokud v tomto trendu vydrží a nezdebilní to pro debilní širokou americkou gaučovou masu, možná půjdu i výš. ()

Stelletta 

všechny recenze uživatele

Původní NCIS mě nikdy nebavila. Nejen, že mě zápletky nechytly, ale hlavně herci a postavy mi byly z 90% nesympatické. Proto jsem ze začátku ani LA nevěřila, ale od chvíle co jsem viděla první díl s postavou detektiva Deekse, tak jsem změnila pohled. Příchodem Erica Christiana Olsona se změnila celá dynamika seriálu. Nosná linka první série, byla lehce upozaděna, tak aby se ihned nevyčerpala a vytvoření 3 partnerských dvojic (když připočteme příchod Nell na operační) bylo nejlepší možné rozhodnutí scénáristů. Od té chvíle seriál nabírá na obrátkách a jen se zlepšuje. Plus dokonalost postavy Hetty je jen pomyslnou třešinkou dortu. 95% ze 100, jen kvůli tomu, jak mě teďka naštvali s posledním dílem :D P.S. Postava zástupce šéfa Grangera, byla dalším chytrým tahem scénáristů (ikdyž bych mu někdy nejradši dala facepalm)... ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Epizóda je venovaná Kirkovi Bailymu s venovaním: „Vždy tu s nami bude tvoj hlas. (koba)
  • Název epizody je Nultý den. Ve světě informační bezpečnosti je 0-day (nultý den) právě popsaná zranitelnost. Každá zranitelnost je po nalezení 0-day. (DeziDiCzorka)
  • Tak ako v predošlej epizóde, opäť je možné v okolí hausbótu vidieť zelené kroviny a dokonca i plot. Hausbót by sa však mal nachádzať na vode. Tentokrát sa chyba opakuje dva razy - pri príchode agenta Owena Grangera (Miguel Ferrer) a následne pri príchode Julie Feldmanovej (Laura Harring). (koba)

Reklama

Reklama