Reklama

Reklama

Další záhady světa

(seriál)
  • Česko A. C. Clarke: Další záhady světa (více)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Existují mimozemšťané a mořské panny? Může se člověk samovznítit? Jak pracují jasnovidci? Rozluštěte záhady z archivu A. C. Clarka, slavného spisovatele a vynálezce telekomunikační družice, který odešel na odpočinek na Srí Lanku, kde luští záhady našeho i jiných světů...
V oblíbeném 26dílném seriálu zkoumá vizionářský sci-fi spisovatel Arthur C. Clarke nevysvětlitelné jevy nejen na naší planetě, ale i v celém okolním vesmíru. Tato podívaná plně uspokojuje fascinaci lidstva vším fantastickým – od upírů a zážitky se smrtí přes spontánní samovznícení až po záhadné kruhy v obilí. To vše s použitím zajímavých vědeckých metod. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Obsahově mnohem zajímavější a tím pádem i přitažlivější než předešlá série, Záhady světa. Je to lepší i kvalitativně, je to napínavější a mnohdy i lépe zpracované. Navíc mi přijde, že Clarke tady má i víc prostoru, takže za mě rozhodně palec nahoru. Takovýchto pořadů je stále málo a já jsem za existenci těchto sérií rád, protože nic lepšího není. Zatím jsem sice zhruba v polovině, ale pochybuju, že to klesne. Další záhady světa jsou prostě nejlepší a určitě se k nim ještě vrátím, protože vidět něco takového jen jednou je hřích. Jak na poli dokumentů, tak i seriálů jasná špička a lepší než Enigma. 100% a jsem rád že první sérii jsem dal 90%. ()

Reklama

Reklama