Reklama

Reklama

Muži v černém 3

  • USA Men in Black 3 (více)
Trailer 1
USA / Spojené arabské emiráty, 2012, 102 min

Předloha:

Lowell Cunningham (komiks)

Kamera:

Bill Pope

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Will Smith, Tommy Lee Jones, Jemaine Clement, Josh Brolin, Emma Thompson, Alice Eve, Michael Stuhlbarg, Kevin Covais, Nicole Scherzinger, Mike Pyle (více)
(další profese)

V roce 2012 unikl mimozemský zločinec jménem Boris Bestie, boglodit, z vězení s nejvyšší ostrahou na Měsíci, aby se pomstil agentovi K, který mu ustřelil levou paži a zajal ho už v roce 1969. Agent J se z nováčka vypracoval ve zkušeného pracovníka, ke svému tajnůstkářskému, sucharskému staršímu parťákovi K má však i po čtrnácti letech spolupráce stále dost daleko. Boris Bestie, využije utajeného vynálezu stroje času a změní tok historie: v roce 1969 zabije K, zabrání tak svému zatčení a zmrzačení a v současnosti otevře cestu k ničivé invazi své agresivní rasy na Zemi. Jelikož pouze paměť J byla nějakým způsobem nedotčena, nikdo jiný v Agentuře nerozumí jeho dotazům a znalostem týkajícím se K. Na ústředí MiB J zjistil, že K byl odpovědný nejen za zajetí Borise, ale také za rozmístění štítu "ArcNet", který zabránil Bogloditům v dobytí Země, což vedlo k jejich vyhynutí. Nová velitelka MiB O brzy pochopí, že došlo k časovému přeskoku a protože je K již dlouho mrtev, ArcNet nebyl nikdy nasazen a dnešní Země je bezbranná před invazí bogloditů. Agent J se tedy vypraví do minulosti, aby obnovil původní časovou linii... (TV Nova)

(více)

Videa (53)

Trailer 1

Recenze (1 216)

Falko 

všechny recenze uživatele

Myslim si, ze po mierne slabsej dvojke sa trojka dostala opät na tu lepsiu uroven, aj ked som si na to musel pockat dobrych 10 rokov. Cestovanie casom sa mi tu celkom hodilo, pretoze tieto filmy zboznujem, trosku som si spomenul na NAVRAT DO BUDUCNOSTI 2 (1989), kde sa musel Michael J. Fox vybrat do minulosti, aby zachranil zivot svojmu otcovi, ktoreho niekto zavrazdil a to bolo treba zmenit. Humor bol opät slusny, mlady Agent K v podani Josha Brolina sa na Tommyho Lee Jonesa celkom podobal, alebo mi ho aspon pripominal, takze to bol slusny vyber. V konecnom dosledku som sa bavil tak, ako som to predpokladal, takze u mna 80%. ________ Will Smith - (Agent J) +++ Tommy Lee Jones - (Agent K) +++ Josh Brolin - (Mladý Agent K) +++ Jemaine Clement - (Boris - zviera) +++ Emma Thompson - (Agentka O) +++ Michael Stuhlbarg - (Griffin) +++ Alice Eve - (Mladá agentka O) +++ Bill Hader - (Andy Warhol) +++ Rick Baker - (Brain Alien) +++ Produkcia: Steven Spielberg +++ (Videl v 3D kine 26.05.2012) +++ ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Musím uznať že oproti dvojke jednoznačné zlepšenie v kvalite filmu. Čo mne ale chýbalo v trojke bol humor, ktorý bol štartovacou jednotkou tejto už trilógii taký "vlastný". Zasmial som sa asi dva krát. Za 5 euri strávené v kine to ale celkom stálo. Keď sa doma najete, napijete, aby ste už nemali žiadne iné výdavky. Navyše má sa doma človek nudiť kvostkovaním vyšní na bublaninu, alebo lúskaním orechov na vianočné pečivo ... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO TAKHLE PŘEPSAT HISTORII, KÁČKO?....“ /// Boris Bestie, příšera s nic moc Emzáckou reputací se chce vrátit v čase a ,,J“ tak prožije další velmi matoucí období svýho života. Přehršel vizuálních ftípků a dokonalá přehlídka CGI. Nereálná realita odbíhá od reality a pravda není někde tam venku, ale v …koláči? Všechno je podřízeno efektní podívaný a já to beru. Dokonale provedená trivialita plná vesmírnejch tajemství. A proč zrovna ,,J“? No tak vidíš…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jeden moudrý člověk mi kdysi řekl: ,,neptej se na otázky, na který nechceš znát odpověď“. 2.) Páč furt říkám, že 20.6.1969 se stalo něco podezřelýho! /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Když v komediálním filmu fungují nanejvýš tři, čtyři fóry, tak to stejně nevadí, pokud je celá šaráda tak zábavná, že dokáže chytnout a nepustit až do závěrečných titulků. Prostě jsem se bavil. A i když na jedničku to nemá (protože jsem to neviděl desetkrát), tak dvojku to nechává x světelných let za sebou... ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Muži v černém cestují časem a Barry Sonnenfeld natočil vlastně svého druhu prequel, což je největší překvapení téhle série...i když pro sci-fi ságy se tenhle tvůrčí postup stává už tak nějak pravidlem (Star Trek, Star Wars, Planeta opic, MiB...) Ta typicky americká optika, v níž svět vypadá jako New York, se v třetím díle opět přeostřila a Země se znovu scvrkla na Manhattan, každopádně z několika důvodů odpouštím tvůrcům amerikocentrismus, neboť Josh Brolin je nestoudně mladý Tommy Lee Jones, Lady Gaga je ufon a především je tu ta neodolatelná návštěva legendární Factory! No ano, Muži v černém jsou popcorn, ale jestli se na nějaký další letní blockbuster těším, tak na MiB 4... ()

Galerie (124)

Zajímavosti (44)

  • K (Tommy Lee Jones) a J (Will Smith) ve filmu jezdí automobilem Ford Taurus propůjčeným od americké divize této automobilky. Současně s filmem vznikl pro zmíněný model i krátký reklamní spot. (Adrai)
  • Za původním scénářem stál Etan Cohen, avšak nebyl uspokojivý, a tak se do něj pustil David Koepp. Ani jeho vize ale neuspěla, a proto přišel na řadu Jeff Nathanson. Ani on však nebyl zcela úspěšný a tak bylo pozastaveno natáčení, neboť bylo potřeba nově vypracovat "minulost". (Freshoun)
  • V závěru filmu, ve scéně v bistru, je chybný střih, když servírka v žluté uniformě projde za zády agenta K (Tommy Lee Jones) dvakrát stejným směrem. (velkyvezir)

Související novinky

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Will Smith a jeho nejhorší den

Will Smith a jeho nejhorší den

09.01.2014

Největší černošská herecká hvězda se pomalu vrací na plátna kin. Po čtyřleté dovolené se Will Smith objevil v předloňských Mužích v černém 3, rok 2013 potom strávil ve sci-fi Po zániku Země, kde… (více)

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Reklama

Reklama