Reklama

Reklama

Archer

(seriál)
Trailer
USA, (2009–2023), 53 h 53 min (Minutáž: 21–65 min)

Tvůrci:

Adam Reed

Hrají:

H. Jon Benjamin, Judy Greer, Chris Parnell, Aisha Tyler, Jessica Walter, Jeffrey Tambor, George Coe, Maggie Wheeler, Adam Reed, René Auberjonois, Joan Van Ark (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(143)

James Bond není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem. Místo toho, aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků z konta přiděleného k čerpání při plnění misí za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. Vše mu prochází jenom díky tomu, že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Wlck 

všechny recenze uživatele

Archer je totální seriálový šmejd. Každá jedna postava s výjimkou kozaté afroameričanky se chová jako naprostý idiot a někde mezi 2-3 sérií se do extrému zaženou i všechny vedlejší postavy. Díky tomu nakonec všechno pohání jen všudypřítomná idiotskost a sám Archer, který napočátku působil jako největší retard na světě, se tak ocitá ve společnosti bandy daleko větších kokotů a stále ještě ucházejícího šíleného vědce Kriegera. Bonus nakonec: Archerovi jsem zařadil 666. hodnocení. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

James Bond, Johnny English, Austin Powers a nyní Sterling Archer. Jediný animovaný, ale díky tomu jako jediná humornější verze Jamese Bonda si v sobě může dovolit i bohatě propracované akční scény, kolikrát pořádně přitažené za vlasy, ale to jen dodává na humoru. To a kontrast s ne zrovna bondovskými nebo family friendly hláškami. Každá postava je dostatečně osobitá, nikdo tam není jako absolutní straight man, každý má své pro a proti a každý by mi chyběl (viz když se ze staré dobré Pam stala otravná závislačka na kokainu). Archer Vice nebyla ale taková tragédie, jak někteří lidé dávají najevo. Archer a Lana, jeden z nich vypadá úplně jako postava v seriálu, jeden ne, odhalení nechám na vás. Doporučuji sledovat bez titulků kadence vizuálních vtipů i těch slovních je totiž největší co jsem kdy viděl, takže byste o něco mohli přijít. Počet nekvalitních sérií se však nebezpečně blíží počtu těch kvalitních. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Videl som iba prvých 8 dielov ale doštievam sa tu od smiechu. Hláškuje sa tu kadenciou rotačného guľometu. Archer je ultimátne hovädo. Rovnako ako väčšina postáv. Nekorektné, sexistické, násilné. No proste seriál ako stvorený pre mňa. Chvíľku som si zvykal, lebo postavy sa správajú občas až veľmi hlúpo ale po 1-2 dieloch už to nedokážem vypnúť. A ďalší diel. A ďalší. A ďalší. A už sa fakt idem vyšťať. Ááá tak nejdem, ešte posledný. Prisahám, že teraz už posledný. Ak má byť druhá séria lepšia ako prvá, očkávam bohovskú prdel. Jediné mínus je, že postavy sú až moc debilné. Keby občas spravia niečo tak ako majú, boli tie ich prúsery údernejšie. Komentár poopravím keď to uvidím celé. Teraz si idem pozrieť ďalší diel. Už fakt posledný. Update. TAk postupom to stráca čaro. Postavy sa prejedia. Humor sa začína opakovať. prvé dve série sú úplne super. Tretia už na hrane a postupne vás to začne srať. Škoda, že sú postavy až tak hlúpe. A a škoda, že každý vtip musí byť omielaný dookola aj dávno potom, čo už nie je vtipný. Na druhú stranu. Stále každý diel obsahuje pár dobrých vtipov. 62 dielov za 10 dní. Slušný výkon. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Hodně divoká a uřvaná seriálová odpověď na všechny tajné agenty světa. Ze začátku mi chvilku trvalo než jsem si zvyknul na styl animace a také tempo jakým se tu jede, ale postupem času jsem si Archera a všechny okolo něj hodně oblíbil. Škoda, že po 6té sérii viditelně dochází dech a ani změna prostředí díky laciné scénáristické berličce nic nezachraňuje. Poté se vše vrací do zajetých kolejí, ale vrchol seriálu je někde mezi třetí až pátou sérií. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Archer, Sterling Archer aneb, jak by vypadaly „bondovky" zahnané do extrémů. Supertajný agent peníze na ochranu země raději utrácí za luxusní děvky, chlast, ultrastylové roláky... a ještě luxusnější děvky. A proč ne, když za šéfa má vlastní matku, bejvalku mu klátí pozér z účetního a svět jeho pomoc potřebuje téměř každou chvíli. Zní to absurdně, ale funguje to dokonale. Studená válka nikdy nebyla tak zábavná. ()

Galerie (479)

Zajímavosti (12)

  • 1. epizoda 4. série byla tzv. "crossover". Archer se po ztrátě paměti oženil s Lindou, která má 3 děti, mají spolu bufet s burgery a nechává říkat Bob. Seriál tím poukazuje na animovaný projekt Bob's Burgers (od r. 2011), s nímž má společného dabéra hlavní postavy H. Jona Benjamina. (Agita)
  • Cheryl má netypického domácího mazlíčka - ocelota jménem Babou. To je odkaz na surrealistického malíře Salvadora Dalího, který rovněž vlastnil ocelota se stejným jménem. (Tom Riddle)

Související novinky

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama