Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (608)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prekvapive nezazivny a to tu byl velkej potencial. Problem je, ze na jednu stranu tu jsou stupidni az nechutny vtipky, ale na druhou stranu tu je pokus o vazne minenej pribeh a dohromady to proste moc nejde. Takhle se to cely jen tak tahne, trva skoro pul filmu nez se zacne neco dit a dvouhodinova stopaz je taky smrtici. Herci jsou sice sympataci, ale co si budem povidat, herecky nebo komedialne to zadnej zazrak neni, Johnson umi jen svuj drsnej vyraz, Efron je az moc velky hovado a Rohrbach fakt neni herecka. K tomu si prictete nefungujici akci, navic s mizernejma trikama a mame totalni promarneni sance. Par scen je sice fajn, herecky jsou sexy a nekterej for pobavi, ale to je bohuzel malo. Slabsi 3*. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová reklama na plavky, na prsa a na Dwayna Johnsona. Beru všecko, i když kromě prsou nic z toho nepotřebuju. Pro suchary, kteří si pletou kino s Národním - divadlo poznáte podle toho, že je v něm šatna. Já povrchnost v tomhle případě nejen čekal, ale přímo vyžadoval, takže vaše výtky mám přesně tam, kde má Johnson Efrona. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nové verze starých filmových a seriálových fláků mají Amíci v oblibě, ale přesto mi přišlo dost sebevražedný oživovat něco jako Pobřežní hlídka. Každopádně stalo se a díky Dwaynovi jsem tomu chtěl dát šanci. Bez dlouhého otálení rovnou napíšu, že to je absolutní ztráta času. Dvě hodiny sledujete rutinní zápletku, kde nechybí ponaučení, že tým je to nejdůležitější a snažící se zaujmout tím, že se zde hojně fuckuje a nechybí nějaká ta krev a nechutná scénka. Každopádně zde absolutně chybí humor, což vzhledem ke zmíněné délce je vyloženě ubíjející. Dwayne je sympaťák, ale zde mu scénář nepovolí nic, aby se mohl předvést a Efron je zde nesympatický a otravný, jak nikdy. Nejzbytečnější film ROKU!!! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Rock je na cestě do pekel. Ok chápu o akční hrdiny už dnes není zájem mimo fast and fekální série a už i tam je za blbečka, takže to zkouší v komediálním žánru. Pravda tohle není úplný odpad jako centrální demence, ale i tak už je to další důvod k zamyšlení kam spěje kariéra tohohle svalovce kterého svého času někteří pasovali na nového Arnolda. Pche... Co se filmu týče, tak s původní pobřežní hlídkou to nemá skoro nic společnýho. Efron je nesnesitelnej jenom na Sašu a její kozy se dá koukat zasmějete se tak jednou za půl hodiny. Trapas.20% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bolo len otázkou času, kedy sa pri absencii originálnych nápadov pristúpi k recyklácii aj tohto kultového seriálu. Výsledok je rozpaćitý, tvorcovia vsadili na kriminálny motív, záchranných akcií je poskromne a aj tie len podporujú zmienený motív. Zato sme svedkami spomalených záberov, ktoré nie sú nutné, duchaplných dialógov snažiacich sa o vtip a potešujúcej scénke s Davidom Hasselhoffom ( Pamela Anderson mala naśťastie za úlohu len vstúpiť a potriasť hlavou ). Ale aby neprišlo k zásadnému omylu, videl som aj horšie sračky, film rýchlo ubieha a stále sa niečo deje. Ako zábava do telky na nedeľné popoludnie ideálne. ()

Galerie (234)

Zajímavosti (18)

  • Ronniemu (Jon Bass) se na začátku filmu směje skupina kluků kvůli nápadně chlupatým bradavkám, když jej ale později vidíme ve sprše, má je úplně holé. (TaNya_)
  • V jednej scéne Mitch (Dwayne Johnson) spomína "rock bottom". Takto sa volal posledný chmat "The Rocka" za čias jeho wrestlingovej kariéry. Odkaz padol aj na film High School Musical (2006), v ktorom stvárnil Zac Efron (Brody) hlavnú rolu, akú si zopakoval ešte v ďalších dvoch pokračovaniach. (belinko)
  • Na konci filmu lze vidět sestřih nepovedených záběrů. (ČSFD)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama