Reklama

Reklama

VOD (1)

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (305)

Fr 

všechny recenze uživatele

BUDU TADY A TY TAM, A BUDE TO VZTAH NA DÁLKU, PROTOŽE NA ROVINU, JSEM DO TEBE BLÁZEN!...../// J. Long není debil, jen potřebuje potkat ženu, která je zábavná, inteligentní a aby si dokázala občas vyčistit disketu (v baru, chlastem). D. Barrymore je holka sympaťačka a mám dojem, že si to herectví užívá čím dál víc! Taky vás zajímá, jak někdo může dostat kopačky a hned nato si zapíchat? Ano? Zřejmě nejste smutní, osamělí, zahořklí lidi a už jste tenhle film, kde se hodně mluví, trochu randí, občas píchá, viděli. Nevadí vám, když se vtipy točí HLAVNĚ kolem sexu a že do ložnice je to dost daleko (kolikrát dál, než by se zdálo)! Romantika na dálku (i blízku) není nijak přeslazená, a většinou se řeší dospělý věci – a sex. Toho není nikdy dost! (Možná se to týká i humoru...) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč mám přezdívku ,,švýcarskej nůž“. 2.) Chci sledovat vztah, ze kterýho má kluk modrý koule. 3.) Sex po telefonu? Zadarmo? V který minutě? (61:30). /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Príjemná vzťahová komédia, v ktorej je miera romantiky a humoru krásne vyvážená. Justin Long a Drew sa k sebe neskutočne hodia a ich vzájomné iskrenie je badateľné v každej scéne. Potom sú tu typické chuťovky ako scéna v solárku, alebo opitá Drew v bare. Film si síce pohráva zo zaužívanými klišé vzťahových filmov, kde rozpráva o sile lásky dvoch zamilovaných aj napriek tomu, že im okolnosti neprajú, ale veľmi si cením, že film nemá potrebu klamať diváka ako to robia iné filmy a nehrá sa na niečo čo nie je. Ponúka nám presne to čo očakávame, spôsobom akým to očakávame, nesnaží sa prekvapovať, snaží sa len zabaviť a dojať. V príbehu sa nachádzajú absolútne nezabudnuteľné postavičky, z ktorých asi najlepší je Garettov spolubývajúci Dave. Jeho hlášky, a múdrosti balancujúce medzi demenciou a skutočným porozumením sú nezabudnuteľné. Priemer, ktorý sa na nič nehrá a práve preto funguje tak ako má. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Hm, čekala jsem od toho něco jinýho, takže to je možná jeden z důvodů proč se mi to moc nelíbilo. Drew Barrymore mám jako herečku poměrně ráda, ale v těch blonďatejch vlasech vypadala příšerně, Justina Longa ráda nemám. A byla jsem akorát naštvaná, že tam Leighton Meester hrála jen asi minutu na začátku (btw. proč tu není napsaná v Hrají?!), bývala bych jí klidně vyměnila s Drew, možná by se mi to pak líbilo i víc. Christina Applegate byla výborná. Nehorázně mě vytáčelo, že tam v každý druhý větě používali slovo "Fuck" v nejlepšim případě, dle mě se to tam vůbec nehodilo. No nic, takže velký zklamání. 2* ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Na dneska som potreboval niečo dobré, nenáročné a vtipné. Umyl som si k tomu višne a pustil film a začal ládovať. Po krátkom čase som prišiel na dve veci že misku s višňami mám prázdnu a ta druhá že som začal zívať a krútiť hlavou že čo to pozerám. Tak som si naplnil misku ešte raz višňami a dal filmu šancu že sa rozbehne, že sa začnem smiať. Okrem dávky klišovitej romantiky, nezáväzného sexu a troška hlúpych dialógov som zistil že višne som zjedol, film dopozeral bez toho aby som aspoň troška pocítil dajaký druh emócie ... slabé slabé slabé ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Drahá Drjů, je hezké, že hraješ ve filmu se svým milým, ale tímhle sis docela trhla ostudu. To by asi řeklo moje druhé já, jež je zaseklé v pubertě. Mé dospělé já říká, že se na to dá koukat, ale stačí jednou a pak to zapadne v davu. Tohle si na DVD koupí jen člověk, který si neváží peněz a neví, co je dobrá investice. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)
  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)

Reklama

Reklama