Reklama

Reklama

Kevin Carson se chystá na prodloužený víkend. Náhle však zjišťuje, že vyhrál 370 milionů dolarů. Je mu jasné, že jakmile tato informace pronikne na veřejnost, všichni jeho sousedi začnou klepat na dveře. A má pravdu... Kevin Carson (Bow Wow) je obyčejný mladý muž ... tedy do té doby, než v loterii vyhraje 370 milionů dolarů. To je dobrá zpráva. Špatná zpráva je, že výherní kancelář má na sváteční prodloužený víkend zavřeno. A Kevin bude muset přijít na to, jak udržet své štěstí na uzdě a přežít následující tři dny. Zpráva o jeho výhře se v sousedství šíří rychleji než čekal. Zjišťuje, kteří z jeho přátel jsou díky této novince falešní a kteří jsou opravdoví. Dívky, které o něj dříve ani nezavadily pohledem, ho najednou začnou dychtivě pronásledovat. Každý si z jeho koláče chce utrhnout alespoň kousek. Kevin se ocitá na pokraji sil, snaží se uniknout a začíná dokonce pochybovat o záměrech svého nejlepšího přítele Bennyho (Brandon T. Jackson). Zároveň si však uvědomuje moc, kterou třímá v rukou … Je legrační, čeho jsou lidé schopni, když se jedná o peníze. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (25)

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Takže předem musím upozornit,že jedná o černošský film,nenajde se tady v roli žádný běloch,asiat,indián.Ne že bych byl rasista,ale upozornění je na místě ,neboť tento styl natáčení nemusí "sednout" každému.Tak tedy k filmu: jednoduchá zápletka,úsměvné okamžiky,laciné vsuvky a konečně alespoň představa co by jste podnikli s výhrou Vy samotní.Na jedno zkouknutí je to dobré ale na místo v mojí poličce se nedostane.O samotné filmu se moc napsat nedá.Řeknu to teda jednoduše a stručně : PRŮMĚR!!! 5/10 ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Film bych zařadil okamžitě mezi hromadu trapných černošských komedií točených hlavně pro černochy (a nejenom proto, že bílej člověk je ve filmu asi jen jeden a to půl minuty, protože dělá číšníka) a stejně jako různý ty salóny krásy s Queen Latifah je tady prostě spousta elementů, který vnímaj a chápou jen černoši v americe. Po příběhový stránce je to spíš pitomost, většina rolí jsou nějaký manďáci, ale zahrálo tam několik dobrých samplů během scén s kundicema, byla tam trocha humoru (například když jim nějakej megaborec dal duragy, aby byli cool :D ) a ta třetí hvězda je za mentála v podobě Ice Cuba. Jinak Lorenzo je pěkně badass, taky bych se ho bál, když složil řidiče Jimmyho(?) - a když zlikvidoval Sweet T-ho, tak mi zamrazilo :X ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Dalo se, typicky černočerná komedie pro černočernou Ameriku, i pár vtipů ujde. Ale nepochopitelně hovadské a nelogické chování hlavního hrdiny, který poté, co vyhraje v loterii ukrutnou sumu, chodí NĚKOLIK DNÍ s výherním losem v peněžence v zadní kapse uprostřed ghetta (!) které o jeho výhře VÍ (!!) a rozumuje, jak ho ochránit, ale neudělá NIC!!!! Už dlouho sem se u filmu tak nerozčílil. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak to som skutočne nečakal, že táto čisto negerská snímka ma bude tak baviť. Herci nie sú otravní. Pochválim hlavne Brandona T. Jacksona. Čo sa týka herečiek, nie sú to tie typické africké huby, ale krásne čokoládové fešandy. Proste dobre sa na všetkých hercov díva, aj keď jediného, koho budete v celom filme poznať, je známy komik Terry Crews. A práve Terry je vo svojej typickej komickej polohe a rozdáva hlášku za hláškou, ale je pravda, že tam nehrá veľmi dôležitú postavu, ktorá by bola stále na obrazovke. Každopádne aj dej baví a predovšetkým komediálna stránka sa naozaj vydarila. Rozhodne vám to môžem odporučiť všetkými desiatimi. Budete sa skvele baviť, takže si to stiahnite, keď sa budete chcieť dosýta zasmiať. ()

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený filmík, už len príbeh a herecké obsadenie je veľmi dobré, skvelý slang....... Najmä tento príbeh si ma naozaj získal, rovnako ako skvelý Brandon, všetko do seba zapadá úplne presne, Bow Wow je veľmi inteligentný mladý muž a tak si zakaždým (takmer) vyberie dobre z rôznych príležitostí (láska, priateľstvo, nerobiť to pre seba ale pre svoju štvrť...). Film nieje pre každého ale mne skvele ulahodil a videl som ho 2 krát behom jedného týždňa. Naozaj veľmi zlatý film, no aj sa nasmejete, if you know somethin' bout the hood life. Zlatučký filmík takmer bez chybičky. //95%// ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Topánky, po ktorých túži hlavný predstaviteľ filmu Kevin Carson - Bow Wow (Shad Moss) sa volajú Nike Air Force 1 Bespoke a nesú prezývku s anglickým názvom filmu "Lottery Ticket". Ich autorom je DJ Clark Kent a film Miliónová výhra (2010) poslúžil ako ich najväčšia propagácia. (PATWIST)

Reklama

Reklama