Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

darwin 

všechny recenze uživatele

Seriálové American Pie pro 21. století. Co udělat s žánrem, který již několik let stabilně upadá? Natočit seriál a v komických situacích jít až hluboko na kost. Hrubozrné vtípky jsou místy až moc nechutné a trapné, ale místy naopak velmi podařené. To samé se dá říci o jednotlivých epizodách. Výborné střídají ty nudné a trapné. První série jednoznačně vítězí nad tou druhou, ale i v druhé sérii jsou povedené epizody, zvláště ta poslední se skvěle provedeným zakončením. Z herců jednoznačně vyčnívá Alan Ritchson coby Thad Castle. ()

Niki__Niki 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem tento seriál neviděla, ale vždy na něj budu vzpomínat jako na jedinečnou a extra vtipnou prasárnu, která mi vždy zvedla náladu a zároveň mi jí i trošku zkazila tím, jak vyobrazuje muže (musím stále přemýšlet, zda to mají vše takhle na háku a zajímají je jen tři věci -sex, fotbal a chlast-) ??? No nevadí, za pár let si ho znovu pustím a snad už budu vědět, zda je to pravda. ()

Reklama

shaacul 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál budete buď nenávidět nebo milovat. Horníček kdysi prohlásil že existuje humor, legrace a sranda. Osobně mám nejraději humor ale občas si člověk chce dát i trochu té srandy. Na Babovřesky moc nejsem a tak jsme BMS velmi uvítal. Americký školský humor(sranda) je hodně specifický a ne každý mu rozumí nebo ho pobaví. Je to šílený, sexistický, plný drog a alkoholu, místy úchylný humor ale jako jednohubka na vypláchnutí mozku po náročném pracovním dni ideální. Najdou se i slabší díly ale seriál se často tváří hodně hloupě aby pak na diváka chytře mrknul. Druhá a třetí série už možná není tak šílená jako ta první ale mě osobně přišly vtipnější. Pro mě nejlepší díly byli ty které vtipně citovali známé filmy. *** ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak vysoké hodnocení?! Vážně?! Vždyť je to děsný a nechutný. Normálně bych si už nepustila ani druhý díl, ale ale zkoukla jsem celé tři. Spíš pro to, abych se ujistila jaká kravina to je. Jen trapná, nechutná rádoby sranda. Amíky na vejškách ukazují jako neschopný nadržený, úplně vypatlaný prasáky. Prostě strašný. Jedna hvězda a to za hudbu. Seriál je otřesný, ale soundrtrack už mám stažený. Ta hudba mě opravdu nadchla. ()

Vitaminy 

všechny recenze uživatele

Tam, kde končí většina komediálních seriálů, Blue mountain state teprve začíná. Nehorázná smršť čeného, fekálního, kozatýho humoru, která k nevíře vyplní každý díl seriálu do poslední minuty. BMS je v podstatě další tuctová americká teen komedie, ale je vidět že formát jednou týdně dvacet minut je ten správný pro tento žánr. Daleko lepé se snáší slyšet slova FUCK, WHORE, BITCH, apod. pořád dokala po dvacetiminutových dávkách. Po první serii jsem uvažoval o čtyřech hvězdách, ale druhá serie mně přesvědšila, že si zaslouží hvězd pět. Chválím výběr herců - Thad a Sammy se opravdu povedli. A co potom ten výběr kočiček?? Kolikrát jsem si nechal zdát, jaké by to bylo být první quaterback, který by si mohl vybírat, které kozičky si vezme na pokoj :D GO! BMS! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama