Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 122)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Allan Loeb, Timothy Dowling | Hudba: Rupert Gregson-Williams | Produkcia: Jack Giarraputo, Adam Sandler, Heather Parry | Distribúcia: Columbia Pictures | Rozpočet: 80 miliónov $ | Tržby: 212,741,380 $ || AjkeĎ sú scenáristi vačšinou rôzny, z tejto summer-time vzťahovky zase cítiť najviac Adama Sandlera, a to vôbec nie len kôli tomu, že stvárnuje hlavnú postavu. Elixír k fungujúcej komédií mu bol vždy známy (je otázne, do akej mieri to dnešné publikum ešte strávi), a i tentokrát opakuje sám seba. A prečo? Pretože mu to "skoro" všetci masakrálne žerú i po dvestosedemdesiaty-deviaty krát. Kategória obecenstva, pre ktorú je JUST GO WITH IT určený je kategóriou životom unavených ľudí, vracajúc sa z práce na smrť energeticky vysatých, rodinou "ťažkajúcich" ľudí. Ich jedinou nádejou vnímať niečo pozitívne v celkovej ťažkej dennej situácií je odlahčený humor Sandlerovských celovečerňákov, kde sú postavy s odumretými tvárami vĎaka nespočetným plastickým operáciám, a scény s umieraúcim zvieraťom, ktoré podstupujú zoofilnej oživovacej procedúre. (Mimochodom s Húnskym dabingom pre mňa jedna z najlepších humorných scén tochto roku). Neni sa čo diviť. Stačí vypnúť procesor, a skúsiť si to užiť. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Typická sandlerovská oddychovka, která je tentokrát okořeněna o výbornou romantickou linii. Mezi Sandlerem a Annistonovou to totiž opravdu funguje a hlavně v případě Jennifer jsem rád, že ji konečně nějaká role pořádně sedne. Dětští herci jsou taky celkem fajn, Brooklyn Decker není překvapivě jen na okrasu (i když je nehorázně hot) a Nicole Kidman si střihne skvělou vedlejší roli. Jen ten Nick Swardson je po většinu času spíš otravný a může za většinu těch trapných a nechutných vtipů, který celý film trochu sráží. Jinak je to ale velice příjemná romantika, kterou sice trochu kazí uspěchaný konec, ale jinak se u ní celkem solidně pobavíte. 70% ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když tam jde Jenn do plavek, tak jediný co mě v tu chvíli napadlo byla myšlenka na sex....hodně sexu. Abych se myšlenkově nezasek, musel jsem si otevřít láhvinku Martella, protože Jenn je fakt neskutečně sexy, ona tam má víc takových momentů kdy háže sexovost z obrazovky na všechny strany, ale tohle bylo, jak když spadne lavina, najednou byla všude kolem mě tma a uprotřed té tmy stála Jenn v plavkách, nádhernej moment v mým životě. Adam mě opětovně nezklamal, jeho humor mě prostě sedí a některý vtípky byly fakt vybroušený do neuvěřitelně žratelný formy. S Jenn jim to spolu strašně slušelo a jelikož jsou to oba komedianti od boha, tak se z plátna opravdu jiskřilo velkolepým způsobem. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dennis Dugan, Rupert Gregson-Williams a Adam Sandler je trojica ,ktorá vždy prinesie zábavu.Občas lepšiu, občas horšie.Just Go with it sa môže ale zaradiť medzi tie lepšie.Mám rád komédie s Adamom Sandlerom, ale nemám hrád ten tupý humor, ktorý v sa v niektorých jeho komédiach vyskytuje (poslednú dobu už pomenej).Táto komédia okrem pekných herečiek, sympatický/vtipných hercov, takého toho typického deja a pekného Hawajského prostredia, má v zásobe aj fajnovú - rodinnú - romantickú atmosféru, ktorá sa ku koncu neskutočne stupňuje a stále je to prirodzene dobré.Ja osobne som sa skvelo bavil a partička zabávačov vás teda rozhodne skúsi rozosmiať. 85% - 4* ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Zkus mě rozesmát - zatraceně dobrá Sandlerovka, ne-li nejlepší. Frňákové entrée a plastic people sráží body - nejspíš nutné zlo, které je nutné vymýtit hned v krkolomné první půlhodině, po které se ze Zkus mě rozesmát vyloupne překvapivě příjemná (romantická) komedie. Jennifer Aniston po sérii nekoukatelných romantických prefabrikátů konečně svá a Nicole Kidman takhle roztomile nepřehrávala od Moulin Rouge. Asi si můj vkus vzal tentokrát dovolenou. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem "Grounded Out". (oje)
  • Pri večeri v Oceano hrá v pozadí skutočná skupina z Maui na Havaji. Okrem iného hrali aj v jednej z epizód seriálu Hawaii 5-0 (od r. 2010). (beso74)

Reklama

Reklama