Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

I když by se dalo říct, že je tohle okoukaný téma, tak mě to furt hodně baví. Bylo mi jasný od začátku, jak to celý skončí, ale ani chvilku jsem se nenudila. Hudba i herci se mi moc líbily. Dokonce mi Anna Faris vůbec nevadila jako tomu bylo v jiných jejích filmech. A Chris Evans byl hodně okouzlující. Takový filmy já prostě můžu, takže dávám necelých 80%. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak pokud někdo hledá neotřelost, originalitu, tak tenhle film určitě ne. I když na obranu autorů tohodle filmu. Jen debil může hledat v romantický komedii něco víc. Jasně, ty dějový náčrty jsou skoro vždycky stejný, ale jde o to, jak herci hrajou, jaká atmosféra sálá z toho filmu. Tady myslim parádní obsazení. Anna Faris i Chris Ewans jsou sympaťáci. Takže co se týká první hoďky filmu, dobrý. Bohužel po jedný, v těchhle filmech docela běžný scéně už šla kvalita dolů. Škoda. Hodnocení mohlo bejt ještě lepší. 60%. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Solidní úlet, ale vlastně nic jiného jsem od Anny Faris ani nečekal. Pohodově ujetá zábava, které se velmi daří vyvarovat trapným situacím a všechno to vyplývá tak nějak sympaticky "logicky" a sympaticky zábavně. Skvělý Chris, který je neskutečná hrana a pár jmen jako Quinto nebo Freeman, které potěší a spestří děj! Příběh samotný je čitelný, ale naprosto v klidu, skýtá několik opravdu vypečených vtípků a celkově se na to dobře dívá. Jen ta stopáž má lehce přestřelených 115 mint a konec je už jen takové to romantické zdlouhavé klišé. 6/10. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavá myšlenka - chtít se potkat se všemi, se kterým jsem dříve spal(a). K tomu mi má pomoci soused, který také není ve vztazích žádný andílek. Tak dlouho spolu ti dva spolupracují, až se ucho utrhne - což vlastně bylo jasné hned, když otevřel Chris Evans dveře svého bytu. Film se mi líbil, protože byl příjemný. Někdy sice na dvě hvězdy, ale za alespoň trochu originalitu dávám tři. Jen ta Anna Faris je pro mě dost asexuální. ()

terin.manka 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu zase představuje Anna Faris jak hledá svou pravou lásku,ovšem bez toho aniž by se vyspala s dalším chlapem než kterého měla. Takže si najde telefoní čísla svých ex a snaží se s nimi vycházet znovu a přijít na to jestli se změnili po těch dávných letech. Ti kteří jsou hezcí tak jsou gayové nebo zasnoubení nebo protivní a ostatní jsou škaredí kluci a nezměnili se. Pomáhá jí s tím Chris Evans a jak by ne s ním se na konci vyspí a zamiluje se do něj. Trochu předvídatelný konec ale co. Děj to má dobrý,herce taky takže pěkný film na který se dá možná i kouknout znova. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)

Reklama

Reklama