Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Děj je zasazen do alternativní verze světa, kde kromě lidí žije i spousta dalších tvorů i netvorů všeho druhu. Sociální pracovník Mark Lilly, hlavní postava seriálu, žije v New Yorku a pracuje v Oddělení integrace, kde se stará o všechny, kdo chtějí získat americké občanství. Jeho kanceláří denně prochází zástupy upírů, mořských panen, jednorožců, robotů a dalších kreatur, které tvůrci sesbírali z žánrů hororu, fantasy i sci-fi nebo si je prostě vymysleli. Se směsí černého, sarkastického, cynického a taky trochu vulgárního humoru pak můžeme sledovat, jak se vede průměrnému obyvateli Manhattanu, jehož spolubydlícím je zombie, spolupracovníkem čaroděj a přítelkyní démonka. (MartinNDL)

(více)

Recenze (96)

tempus 

všechny recenze uživatele

1. řada je příliš nevyrovnaná na to, abych dal plný počet. Poměr těch vyloženě spatných k těm dobrým a dokonalých je 50:50. 2. řada je složena jen z božích a dokonalých dílů (slabý byl jen první). Nejblíže k tomuhle seriálu má Futurama. Druh humoru je stejný, jen je v Ugly americans víc nechutný (je vidět o hodně víc vnitřností) a občas moc vulgární (ptakolidi). Nejvíc mi přirostl k srdci Cellie a Mark. Škoda, že jsem občas kvůli rychlosti mluvení nestíhal se dívat pozorněji po okolí postav a někdy jsem si i kvůli tomu vracel čas. Pokud bude 3. řada, tak se těším. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Satira na americkú integračnú politiku v hororovom šate. Geniálne a vskutku nápadité vtipy a gagy sa tu nájdu. A čím viac hororov a sci-fi béčok poznáte, tým viac sa budete zrejme baviť. No na druhej strane mi nie vždy humor sedel a niekedy som sa nudil, resp. som sa vôbec nesmial a neprišlo mi to vtipné. Keď si to spriemerujem tak sú to jasné 3*. ()

Reklama

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Já nepopírám, že jsem se smál, ale je mě ze sebe samotnýho na blití, že se vůbec můžu něčemu takovýmu smát. Po pátým díle to vzdávám, protože to už na mně bylo moc. Zápletka není špatná, kdyby to nebyl samej sex, krev, blití, hnis... jo, je špatná. Jedna hvězdička je za to, že jsem se tomu fakt semtam smál. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Seriál, který svou dávkou fantazie předčí kdejaké malé dítě. Samozřejmě je dobré znát kontext některých referencí, ale většina je zakořeněna v obyčejném folklóru (zombies, vlkodlaci, démoni) i neobyčejném (mutanti všech ras a barev, ptačí zápasy v ringu, peklo). Těžko tady vše popisovat. Zejména také proto, že mi z toho příliš v paměti neutkvělo. Vše ale hraje pestrými barvami a postavy se chovají jako postavy, byť někdy ne úplně jak by člověk čekal. Bohužel se seriál dá zkouknout za odpoledne, ale to se mi hodí, jelikož si ho čas od času rád dám znovu. A to je podle mě daleko výřečnější než nějaký počet hvězd. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Ugly Americans si nedělaj hlavu s něčím, jako je Americká hrdost nebo Americká modla, prostě se tomu vysere rovnou do ksichtu a dělá si co chce. Je to pecka, jen je problém, že jsou některé díly slabší a po chvíli přijdete na to, že se to pořád opakuje dokola. Nejlepší jsou díly, které hejtí nějakou ze známých příšer. Černý humor nechybí a na podivnou animaci si taky po chvíli zvyknete, takže spokojenost, jen škoda, že se postupem času začne strašně opakovat. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama