Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (288)

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Sledovaní seriálu jsem hrozně dlouhou dobu odkládala.. Ale potom, když jsem zhlédla prvních pár dílů, chytlo mě to tolik, že zbytek jsem měla zhlédnut během chvilky. Už teď nedočkavě očekávám další díly a přemýšlím Who is A?! Edit (po 5.serii): Ze seriálu se pomalu ale jistě stavá velká nuda, asi ze zvědavosti dokoukám až do konce, ale vzhledem k velkému množství postav a zápletek se v ději už značně ztrácím.. ()

Lauri 

všechny recenze uživatele

Naprosto se ztotožňuji s komentářem HollyW. Napřed ohromná zvědavost, jak se bude děj odvíjet, ovšem v druhé série už mám pocit, že jsem viděla vše, co jsem potřebovala, a můj zájem upadá.. Hrdinky jsou sympatické, krásné a dobře oblečené. Ovšem na jejich styl se můžu podívat během 2 minut na Google a neztrácet čas u seriálu. ()

Reklama

Angelic-77

všechny recenze uživatele

Místy až moc předvídatelná a jednoduchá teenage pohádka, která se zjevně inspirovala u úspěšnější a z mého pohledu i povedenější Gossip girl. Když chcete na tři čtvrtě hodiny vypnout mozek a pobavit se u některých primitivních zápletek, u kterých nemusíte ani na vteřinu přemýšlet, jelikož vám hned vzápětí tvůrci Pretty little liars polopaticky naservírují rozuzlení, tak by měl být tenhle seriál jasná volba. Zatímco zmiňovanou Gossip girl v pohodě zkousnou lidi ve věku 20+, tenhle seriál je skutečně jen pro teenagery, z toho důvodu ho ani nebudu hodnotit, poněvadž by to bylo z mé pozice neobjektivní. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Hello Upper Rosewood, I have something I want to tell you, but you have to promise to never tell anyone... Do you swear on your life? Jakožto fanda Gossip Girl jsem se s nadšením musel kouknout na pilot a moje pocity jsou smíšené. Postavy zajímavé, ale jednoduché... Z GG jsem si zvykl na modní průpravu v jednotlivých dílech a i tady si rád oblečky slečen (hlavně slečny samotné) prohlídnu, ale to nic nemění na tom, že tu máme další Guilty pleasure seriál... Atmosféra dobrá, ale uvidíme jak se to vymysterizuje dále. ?% [HD] ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých seriálových guilty pleasures. Pretty Little Liars jsou velmi návykové jednoduše z toho důvodu, že jsou napínavé a já pořád ještě nemám nejmenší tušení, kdo sakra A je. Také trable s kluky nejsou nijak otravné, vztahy jsou normální a ústřední kvarteto je sympatické. Největší problém mi dělá Emily, nejraději mám Spencer. Ráda se taky podívám, co nového mají slečny na sobě. Jistě, nejedná se o nějakou superbombu, tohle je nenáročné guilty pleasure s malým bonusem v podobě napětí a záhad a je nutné k němu tak přistupovat. s2 Sice víme, kdo je A, ale vlastně nevíme nic. 2. série udržela nastavenou laťku a jsem zvědavá na season 3.s3 Třetí série pokračuje ve vyjetých kolejích, jen se o něco více vraždí. Opět se objeví víc otázek než odpovědí a začíná to být poněkud únavné. Navíc největší zlom v sérii tvůrci v závěru vezmou zpátky (nebo ne?). Další důkaz, že Spencer je nejsilnější malá lhářka, i když spadne na dno. Tak trochu doufám, že čtvrtá série bude poslední. ()

Galerie (1 797)

Zajímavosti (47)

  • Autorka knižnej predlohy Sara Shepard si zahrala ako hosť - stvárnila zastupujúcu učiteľku angličtiny. (Cherry_Bomb)
  • Při vysílání dílu se na obrazovkách televize během reklamního bloku poprvé objevil oficiální videoklip od Lucy Hale k její první písní "You Sound Good to Me". (Weasley)
  • Ako úvodná znelka bola vybraná pieseň „Secret“ amerického dua The Pierces z roku 2007. Tento návrh predložila jedna z hlavných herečiek Ashley Benson. Tá istá pieseň sa objavila aj v úvodnej časti seriálu Gossip Girl (od r. 2007). (Arsenal83)

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama