Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každou noc miliony lidí usínají s tím, že změní svůj život a že zítra udělají něco konečně jinak. Petr Kraus je jedním z toho miliónu. Cestuje za prací do Číny, kde zařizuje výrobu zboží pro své zákazníky. Získá zakázku od člověka, který mu není úplně sympatický, ale přesto se pustí s vidinou zajímavého výdělku do práce. Mezitím si na dálku před návratem domů domluví několik schůzek naslepo a věří, že možná potká někoho, kdo mu změní život. V Česku zjistí, že zkazil celou zakázku a má jen několik dní na to, aby věci uvedl do pořádku. Svých schůzek naslepo se ale nevzdává i přesto, že to jeho nejlepší kamarádka Tereza nevidí ráda. Petr vyráží na cestu napříč republikou, aby objevil nové přátele a přitom zjistil, že se neobejde bez těch, kteří jsou mu nablízku odjakživa. Na cestu, která mu možná změní život a kde si uvědomí, že před problémy nemůže utíkat věčně, protože ty si jej vždy nakonec najdou. A protože všechny důležité věci jsou v našich snech, je možné, že se splní i ten Petrův. Zejtra napořád je film o nás všech. O našich snech, o změnách v životě, které chceme udělat, ale často se jich bojíme. Film o přátelství a setkáních, která nelze čekat. Film o svobodě a touze cestovat a přitom vědět, že se máme kam vrátit. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Docela povedený road movie s nepředvídatelným dějem a skvělým nápadem. Mít takového kamaráda s porschem (pro chudý), který pro mě zajede kamkoliv a kdykoliv by se mi celkem hodilo. Vždy mě tak trochu zajímalo, jak by mohla fungovat taková práce při které cestujete po celém světě, a ač bych to asi moc dlouho nevydržela, tak bych si to ráda vyzkoušela. Ovšem i když často cestujete vždy máte jedno jediné místo, na které se těšíte ze všech nejvíce a které znáte a máte tam domov a přátele. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rudolf Havlik si bude len filmarsky debutant, ale musim napisat, ze film je zrucne natoceny, akurat tych road vyletov mohlo byt viac, hned by som poskocil s hodnotenim. Takto to posobi dost naivne, lebo doslova "za rohom" je Brno, Ostrava, Plzen a Praha, to mi dost nesedi. Namet a scenar su priemerne, ale film dokaze miestami dobre odsypat a dialogy su na urovni. Pozeral som hlavne kvoli sexici Vici Kerekes, ktora je proste prudko sukezna samyca. 56 % ()

Reklama

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

"Tak co Hamlete, prej si byl včera v kině? Copak bylo na programu?" „Co to? Kdo to? Kdo volá Hamleta? Zejtra napořád dávali." „No podle názvu by se ti to mohlo líbit, né?" „Tak nebylo to špatné, ale nebylo to ani moc dobré." „Tos nám toho mnoho neprozradil." „Hmm, tedy je to o chlapíkovi, který neví, co se životem a je z toho zmatenej, lítá od jedný holky k druhej a to důležitý mu uniká." „Tak pro to bys zrovna ty mohl mít pochopení." „Já na to ale beru prášky." „Prosím mluvme k věci, kralevici." „Jasně, je to poměrně vtipnej film, ale nemá přesah, i když se tváří, že jo." „Nejsi příliš přísný?" „Nikoliv, drahá, klišé s tupým policajtem bych ještě odpustil, ale co ten zbytečný běh lásky na letiště, to fakt nepobírám, asi to máme s Ofélií jinak." „Supr, takže nic rozumného z tebe nedostanu. Chceš tedy říct ještě něco závěrem?" „Vlastně je to docela fajn film, ale jestli ho nikdy neuvidíš, tak se vůbec nic nestane." „Děkuji za spolupráci, Hamlete, ale příště raději oslovím na zhodnocení filmu Othella." ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kdyby film neprovázely ty filosofický kecy (a teď nemyslím jenom ve filmu, ale i texty na jeho propagaci v době kino premiéry), jako ulítlá polo road trip komedie to nebylo špatný. Pavel Batěk je výborným prototypem noirového hrdiny, dobře se na jeho hraní kouká (stejně jako na oba Hádky). Čína a HK, big boss Lábus, honička na tankodromu, divočák Bohouš a motorová pila byli trochu navíc. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Zejtra. Zejtra k tomuhle filmu napíšu komentář, nad kterým zůstane rozum stát. Komentář, kde pochválím příjemnej soundtrack, krásné herečky a zajímavou kameru. Neopomenu ani to, že Vica překvapivě neukázala ty svoje vnady a taky že ten příběh, byť od debutanta, je takovej nemastnej neslanej. Ten komentář bude mít nejenom začátek a konec, ale taky něco mezi. Zejtra ho napíšu, slibuju. A nechám ho tu napořád .. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (8)

  • Ruda z Ostravy běží za hrdinou příběhu směrem od Náměstí Svobody k Hlavnímu nádraží ulicí Masarykovou, kde zahnou doprava směrem ke Staré radnici, načež v další scéně oba přeskakují zábradlí v tramvajovém kolejišti ze zcela opačného směru od Hlavního nádraží. (velkyvezir)
  • Film se natáčel v Brně, Praze, Plzni, Českých Budějovicích, Berouně či na zámku Zbiroh. a v Hongkongu. (Zdroj: wikipedia.cz) (VášaVF)
  • Rudolf Havlík, pro nějž se jednalo o filmovou prvotinu, a který nemá filmové vzdělaní, přiznal, že o filmové režii a řízení filmového štábu nevěděl de facto nic. (sator)

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

05.06.2014

Po tiskové konferenci zaplavily web MFF KV v intervalu pouhých pár minut dlouho očekávané programové zprávy. Hlavní festivalový program přinese sedm světových a pět mezinárodních premiér. O… (více)

Reklama

Reklama