Reklama

Reklama

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně

(seriál)
  • USA Rizzoli & Isles (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2010–2016), 75 h 27 min (Minutáž: 41–55 min)

Tvůrci:

Janet Tamaro

Předloha:

Tess Gerritsen (kniha)

Hrají:

Angie Harmon, Sasha Alexander, Lorraine Bracco, Bruce McGill, Lee Thompson Young, Tom Bower, Jordan Bridges, Brian Goodman, Scottie Thompson, Missi Pyle (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(105)

Kriminálka na motívy románov Tess Gerritsenovej sa venuje osudom najlepších priateliek, policajtky Jane Rizzoliovej a patologičky Maury Islesovej. Vyrástli na opačných koncoch spoločenského rebríčka. Drsná Jane sa narodila v Bostone, pochádza z hlučnej taliansko-americkej rodiny. Metodická a priamočiara Maura sa väčšinou cíti lepšie medzi mŕtvymi ako medzi živými. Sú iné, ale skvele sa dopĺňajú. Keď dajú hlavy dohromady, dokážu chytiť aj tých najhorších zločincov v Bostone. Sekunduje im skúsený detektív Vincent Korsak a sympatický zelenáč Barry Frost. (TV Markíza)

(více)

Videa (86)

Trailer

Recenze (65)

Naki 

všechny recenze uživatele

Rizzoli & Isles? Shrnula bych to takhle: smíchejte Sheldona (TBBT) s Leelou (Fututrama), okořeňte Myšlenkami zločince a přidejte na kostičky nakrájenou napodobeninu JJ Abramse a máte seriál, který vás zaručeně nudit nebude. Spousta zajímavých případů Bostonské policie se spoustou vtipných situací a hlášek + velmi zajímavé jiskření mezi R&I... no uvidíme, časem. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Průměrný krimiseriál, vcelku okopírovaný od těch úspěšných: hlavní hrdinka Rizzoli vzhledu ženského, chování mužatkovitého, emočně nevyrovnaná, asi to má být italský temperament. Patoložka Isles také ťaťa děvčátko, se snahou kopírovat Bones. Koukatelné, i když dost ohrané, případy takové fádní, stokrát převařené. ()

Reklama

svist10 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech překvapivě solidní krimi. Případy prozatím fungují, titulní dvojice si sedí a je skutečně HOT! Takže doufám, že tvůrci budou v nastoleném duchu pokračovat a nezazdí to. Elitě žánru (ne, nemyslím CSI) se to nemůže rovnat, ale je zde obrovský příslib. Pokud tvůrci vloží do děje ještě nějakou déle probíhající zápletku jako např. Red John v Mentálistovi... Čert ví, kam až to může vystoupat. EDIT: Po zkouknutí celé první sezóny si to stále drží solidní čtyři hvězdy. Přestože zápletky měly kolísavou kvalitu, musím říct, že nenudila ani jedna. Špičkování Jane a Maury je skutečně vtipné a celé to má jaksi uvolněnou atmosféru. Např díl odehrávající se na bostonském maratónu je super. Co mi ale vadí jsou náhledy do života rodičů Rizzoliových. Hrubě nezapadají do děje a na mě působí jako pěst na oko. Finále je správně akční, přestože se nevyvaruje určitých kiksů( např. jak se ostřelovač dostal na pozici aby ho protivník nezaregistroval, a vůbec, kde má svého pozorovatele). Nakonec jedno velké WTF. TAKHLE se končí sezóna????? ()

chicab8 

všechny recenze uživatele

Velká inspirace v Bones, ovšem v úžasné feminizované alternaci. Sasha Alexander a Angie Harmon jako racionální vědkyně kontra empatické, horkokrevné drsňačce s detektivním odznakem. Klasický scénář až na fakt, že hlavními hrdiny jsou vlastně hrdinky a popravdě řečeno jim to šlape více než skvěle. Seriál je vtipný, zajímavý z vědeckého hlediska mnohdy i uvěřitelný, zkrátka radost pohledět. Těšení na další řadu zaručeno ;) ()

Salgafo 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem Wow. Na tento seriál jsem se začal díval proto ,že v něm hraje z mé oblíbené kriminálky NCIS S.Alexander. První díl mě doslova zaujal.Druhý mě nadchl a třetí díl mě úplně pohltil. Rizzoli & Isles jsou aktuálně na špici mého žebřičku krimi seriálu spolu s Castlem a NCIS Seriál se odehrává v mém oblíbeném americkém městě Boston.Je u toho výborná znělka.Seriál je prošpikován skvělými hláškami.Díl od dílu je zajímavější.u žadného jsem se zatím nenudil. netrpělivě očekávám třetí řadu ()

Galerie (1 639)

Zajímavosti (10)

  • Každá z hlavních postav včetně želvy má svůj účet na sociální síti Twitter. (Olík)
  • Angie Harmon má s Markem Harmonem mají společné jen jméno, příbuzenský vztah mezi dvojicí protagonistů není. (noelcoward73)
  • Seriál je inspirován romány čínsko-americké spisovatelky a někdejší lékařky Tess Gerritsenové. Její série obsahuje deset románů. (Olík)

Reklama

Reklama