Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozjezd je spickovej. Romanticka komedie bez obvyklejch klise a dojemnejch vylevu, kde se pro nejaky to fuck nejde daleko, hlavni hrdinove si to neustale rozdavaj a pobihaj polonahy, film se riti skvelou rychlosti, hlaska strida hlasku, pohodova hudba, super sympaticky herci. Jenze jak uz to tak bejva, nekdy pul hodiny pred koncem se to zadrhne a zacne to hrat na typicky romanticky klise, postavy se zacnou trapit a udobrovat se a veskera svezost, nadhled a sviznost jsou pryc. Fakt je desna skoda, ze si film neudrzel tempo az do konce, jinak bych to oznacil za jednu z nejlepsich romantickejch komedii tohohle roku, takhle bohuzel jen lepsi 4* a dvojka Kunis - Timberlake je naprosto dokonala. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než Hlavně nezávazně, přesto to není žádná výhra. Celé to od začátku do konce jede podle okoukané šablony. Daleko sympatičtější a uvěřitelnější než hlavní hrdinové mi přišly téměř všechny vedlejší postavy, jimž beze sporu kraluje perfektní Woody Harrelson. Ten chlap je prostě boží. Navíc jsem to čekal ještě vtipnější, i když gag s mobilní aplikací na identifikování "ženských dnů" je dokonalý. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kamarád taky rád je chvílemi....hlavně ze začátku...takovou trapnější komedií, ale pak začne perlit jednu úžasnou scénu za druhou, které neměly chybu. Mila Kunis a Justin Timberlake fungují výborně a Woody Harrelson v roli gaye je naprosto boží. Ve výsledku je to taková neortodoxní romantická komedie, která příběhově jde jasným směrem, ale to mi vůbec nevadí. Přemýšlel jsem, jestli dát tři nebo čtyři hvězdičky, ale nakonec jsem dal čtyři. Kvůli několika scénám stojí za to tuhle komedii vidět. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Emocionálně narušený snímek pro lidi, kteří mají rádi svůj single život? Nikoliv! Odlehčená komedie, která je přesně tím, čím No Strings Attached nebylo. Místy typicky americky hloupé, ale místy až překvapivě milé (Nejde o to s kým člověk stráví páteční večer, ale o to s kým chce strávit celou sobotu.) a dokonale padnoucí do nálady. TEAM MILA! ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu byla naprosto úžasná, neustále jsem se smála a byla nadšená z toho, jakým způsobem je tohle téma podáno. Navíc to nádherné prostředí New Yorku a poté Los Angeles..bohužel, ta originalita nevydržela věčně a film se brzy octl ve starých zajetých a velice předvídatelných kolejích romantických komedií. Typické vyústění, kdy k sobě "kamarádi"začínají něco cítit, ale jeden řekne něco nehezkého o tom druhém, takže následuje přepnutí do hlasové schránky..A nakonec samozřejmě ten velký závěr, kdy máme vzdychnout nad romantikou. U jiného filmu by mi to třeba tolik nevadilo, ale tenhle zkrátka začal jinak..Škoda, jinak bych dala i 4*. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Shaun White je skutečný špičkový snowboardista, vítěz mj. tří zlatých olympijských medailí. (Geriel)
  • Jamie (Mila Kunis) koupí dva gyrosy a jdou s Dylanem (Justin Timberlake) na střechu. Cestou mají oba gyros v roce, avšak když vyjdou na střechu, mají ruce prázdné. V dalším záběru ale už gyrosy jedí. (griph)

Reklama

Reklama