Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 3

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (455)

Alementina 

všechny recenze uživatele

režisérská rutina, která je rok od roku horší. Vhodná akorát na tu moji cestu busem domu. Sv. Valentýn ještě šel, ale tohle už o poznaní nudnější. holt Láska nebeská byla první a zabrala si Vánoce a navíc britský humor je vtipnějsí, takže to vyhrála to na celé čáře. Marshall to chtěl zopakovat a nejdřívě si zabral Sv. Valentyn, ted to byl Silvestr a doufam, ze pristi (tento) rok nepřijde část III ... tipovala bych to na oslavy 4. července :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Narozeniny neslavím, svátek jsem patrně nikdy neměl, MDŽ mi zlí kapitalisté zrušili a silvestrovskou noc nejraději trávím v pracovním procesu. Po kouknutí na tento snímek patrně zlehka změním svou oslavovou strategii a občas "náhodně" uvíznu ve výtahu se sympatickou slečnou, ale to nic nemění na tom, že stále mám kopřivku z představy, že bych se mačkal na přecpané ulici s davem neznámých zbořených individuí. Přesto se mi tato oslava líbila na víc než na tři hvězdy, ale tu čtvrtou nemohu udělit kvůli závěrečnému odhalení tajemné sexy krásky, které producenti zapomněli prozradit, že jí to posledních padesát let skutečně moc nesluší. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Marshallovi nestačil Valentýn a tak opět obvolal půlku Hollywoodu a natočil jakousi poctu Novému roku. Je pravda, že takovou koncentraci hvězd na metr filmového pásu byste asi hledali jen těžko, ale na druhou stranu to rozhodně ještě není záruka, že uvidíte výborný film. Obecně půlka dějových linek je vcelku o ničem, případně o jednom, dvou záběrech, ale jsou tady i takové, které nejsou hloupé a díky nimž budete chtít tenhle film dokoukat (Bon Jovi-Heigl, Kutcher-Michele, Duhamel-nebudeme spoilerovat :) ). Snesitelný a místy i sympatický pohled na silvestrovský shon a stres, který nám stále dokola opakuje to samé: mějme se rádi a odpouštějme. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Popravdě, od tohoto filmu jsem očekával poměrně dost, protože Valentine's Day (nepřiznaný první díl, v němž se objeví někteří herci, kteří si zahráli i zde) se mi opravdu líbil. A jsem celkem rád, že New Year's Eve není prakticky o nic horší. Já vím, je to jedno klišé vedle druhého, já vím, jen se to z nás snaží vymačkat emoce, peníze a nevím co ještě, ale k čertu s tím. Nebudu tu zapírat fakt, že se mi film líbil a hrát si na nějakého intelektuála. Já jsem dostal přesně to, co jsem chtěl - jednu hvězdu vedle druhé, skvělou atmosféru New Yorku na Silvestra a hlavně necelé dvě hodiny dobré nálady. Asi nejlepší příběh si ukradli dva páry - Michelle Pfeiffer a Zac Efron (který mi poprvé ve filmu nevadil a dokonce mi přišel jako sympaťák!) a Robert De Niro a… ne, to bych spoileroval. A že mě některé ty dějové linky překvapily, většina příjemně, ta poslední (s Joshem) nepříjemně, protože té jsem moc nevěřil. Myslím, že Garrymu nemůžu nic vyčítat, opět mě pobavil a sem tam i trošku dojal. ;-) Kdyby alespoň nějak takhle vypadaly komedie posledních let, byl bych hodně spokojený. 90 %. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu Valentine's Day mnohem slabší. Zpočátku jsem uvažoval dokonce o dvou hvězdách, protože jednotlivé příběhy byly většinou děsně nezajímavé a vtipu dost pomálu. Nakonec ale z filmu šla tak dobrá nálada, že tu třetí dám... a vcelku rád. Ač Efrona nikterak nemusím, jeho linka s Michelle Pfeiffer (kterou taky jinak moc nemusím) byla nakonec nejlepší. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama