Reklama

Reklama

Medvídek Pú

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve Stokorcovém lese začíná den jako každý jiný. Pú se probouzí velice hladový a nemá doma žádný med. Takže se vydává ho sehnat, ale jeho pouť posléze nabere zcela jiný směr – nejprve kvůli soutěži, ve které se mají všichni pokusit najít Ijáčkovi nový ocas. Pú později nachází vzkaz od Kryštůfka Robina, který zní: „Odešel sem. Moc práce. Hnet tu budem.“ Pak ale Sova celý vzkaz pochopí zcela jinak a tvrdí, že jejich přítele uneslo stvoření, zvané „Hnetubud“. Velice záhy se všichni vydávají na napínavé dobrodružství ve snaze zachránit Kryštůfka Robina před imaginárním nebezpečím. Jak se ukazuje, medvěd, který původně toužil jen po trošce medu, má před sebou náročný den.
Společnost Walt Disney Animation Studios se ve filmu Medvídek Pú vrací do Stokorcového lesa. Tento nový snímek, který oživuje nadčasové kouzlo, vtip a žertovnou atmosféru původních krátkých filmů, divákům znovu nabízí možnost bavit se ve společnosti "přihlouplého Medvěda" a jeho přátel Tygra, Králíčka, Prasátka, Sovy, Klokanice, Klokánka... a pochopitelně také Ijáčka, který ztratil ocásek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (134)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Sympaticky natočená hodinová procházka Stokorcovým lesem, ve které se divák setká se starými známými postavičkami snažícími se najít jak Ijáčkův ocas, tak Kryštůfka Robina, který má být ve spárech neznámého "monstra". Velmi se mi líbila interakce mezi postavičkami (zejména Púem) a vypravěčem s knihou, která byla vcelku nápaditá. Nikdy jsem nebyl zrovna fanouškem těchto charakterů, nicméně tohle byla taková nevinná oddychovka, která mimoto obsahovala i pěkné písničky. Zkrátka kreslená pohádka, kterou sice ocení nejvíce nejmladší publikum, ale ani dospělí se u ní nebudou nudit. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nemám vo zvyku písať komentáre k rozprávkam či animákom, pretože to nie je práve žáner, ktorý sledujem a ktorý by ma zaujímal, no vzhľadom k tomu, že Medvídek Pú je moja obľúbená animovaná postavička, chcem ho po príjemnom kino zážitku aspoň takto pochváliť. Som rád, že sa tento nový film nevydal cestou "umelých" animácií, aké si Winnie the Pooh užil v svojich novších príbehoch, ale vrátil sa ku klasickému, kreslenému a pekne rozprávkovo farebnému stvárneniu. Takže sa bolo na čo pozerať, všetko pôsobilo veľmi milo a ja som si v kine parádne oddýchol pri svojom obľúbenom kreslenom hrdinovi a jeho starých známych, ktorí tu samozrejme nechýbajú. Hoci jeho príbeh nie je originálny a niečo podobné sa už dalo vidieť v jeho dávnejších príhodách, nenudil som sa ani chvíľu, tá hodina utiekla ako nič a ja som odchádzal so spokojným úsmevom na tvári;-) Jediné čo mi vadilo bol ten slovenský dabing, ale to už nie je chyba filmu a časom si to určite pozriem znovu, v CZ či ENG verzii. ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Hlavní věc, která je na Medvídkovi Pů (nemyslím medvěda) ta nejlepší je bezpochyby animace. Na tu by se dalo dívat pořád a pořád dokola. Naprostá nádhera. Sledoval jsem film se svým synovcem a jak mě, tak i jeho film hodně bavil. Dabing je taky jedna z těch povedených věcí, které na Medvídkovi mám rád. Příběh sice úplně stoprocentní nebyl, ale i tak by mi prsty urvalo kdybych nedal všech pět hvězd. Vždy se rád znovu podívám na další dobrodružství ze Stokorcového lesa. :) 84% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pú - moje dětská láska :-).//Pobavilo - 7 znamení, že postavičky z Medvídka Pú berou drogy : Ijáčka nic nezajímá, ma pomalé reakce a do ničeho se mu nechce -> Marihuana. , Prasátko se všeho bojí včetně toho, že po něm jdou -> Houbičky.,Králík se do všeho míchá a pořád musí všechno mít -> Kokain.,Tygr nedokáže být v klidu, pořád poskakuje a přesto není nikdy unaven -> Extáze.,Pú má rád sladké a má velkou představivost ->LSD.,Kryštůfek Robin může mluvit se zvířaty->Halucinogeny.,Sova je vždy tam, kde je jí zapotřebí a pomůže každému, kdo to potřebuje->Dealer. ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

Vzorová ukázka toho, že i dnes má 2D animace v kině místo. A jaké! Oproti moderním 3D předělávkám starých klasik s otravnými lidskými herci se dobrodružství hladového, obtloustlého oranžového medvěda může pyšnit nápadem, svižným a velice příjemným humorem, adekvátní stopáží a úžasnou atmosférou. A navíc uslyšíte většinu hlasů, které se podílely na "nefilmové" verzi. Nasmál jsem se opravdu vydatně. Doporučuji všemi deseti. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama