Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

castor 

všechny recenze uživatele

Scénář, který zřejmě někde hodně dlouho ležel na polici, než si ho někdo všimnul a rozhodl se, že vydělá nějaký ten dolar. Pokud nemáte rádi Natalii Portman nebo Ashtona Kutchera, tak rozhodně račte o dům dál. Protože právě tihle dva jsou základním stavebním kamenem toho, jak snímek (který se rozhodně nemůže označovat komedií) vypadá a kam směřuje. Tedy pokud vůbec někam. Ostatní vztahy jsou totiž vykreslené se spletitostí leporela, nudné, otravné a divák občas chtě nechtě skřípe zuby. Hlavní fór je v tom, že se tu dva dávní známí schází výhradně kvůli sexu. Vytvoří si určitá pravidla, jak se chovat, aby to nevedlo někam do vyšších sfér. Jenže jak se dá očekávat, tak nečekaný nepřítel už klepe na dveře.. Asi budu vybočovat z masy, ale mně Kutcher nevadí. Pokud nejde o vyloženě emotivní scény, tak většinou herecky neselhává. Portman mě baví ve všech žánrech, spolu jim to sedí, tady si evidentně chtěla udělat radost tučným honorářem, herecky je rozhodně nadprůměrná, škoda jen, že těch nesmyslných replik ze sebe musí vypouštět docela hodně. Filmu prospěla i netradiční eRková přístupnost a já jako divák neodešel s nějakým znechucením, že nepřeskočila pomyslná jiskra. Nepřeskočila, ale vteřiny do konce jsem taky neodpočítával. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ten Kutcher je hroznej. Celý film si tohle omílám, on totiž není žádný herec. Vedle něj hrající Natálka ten rozdíl v herectví ještě zvětšuje. Ivan Reitman natočil romantiku o složitosti vztahů a já se chytil a kouknul na to. Konstatuji že mi film kromě jednoho nebo dvou solidních citátů o lásce nic nedal. V první polovině je film dost sprostý a o sexu se zde mluví zcela otevřeně. Nečekal jsem že se Černá labuť pustí do něčeho podobného. Co ještě dodávat k tomuto druhu filmů, které končí vždy stejně? Snad jen 40% ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Takhle neochotný a nechtěný film jsem už dlouho neviděl. Všichni herci do jednoho vypadají, jakoby na hodinkách odpočítávali čas, kdy jim skončí natáčení, a kroutí hlavou, k čemu se to vlastně upsali. K nezajímavé komedii, kde se nikdo ani náznakem nesnaží něco hrát nebo točit, jen si rychle odkroutit šichtu a jít domů. Reitman očividně okoukal, co teď v romantickém žánru frčí (nahota, sprostý humor) a násilně ho vměstnal do svého filmu, kde to ani za mák nesedí. Tahle plochá zábava s nulovým rozměrem se dá maximálně doporučit skalním fanouškům Natalie Portman, která se po svém triumfu s Černou labutí jen tak nezávazně prochází po plátně. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Pozdržet distribuci filmu o pár měsíců, mohlo by na plakátech stát "ve filmu souloží držitelka Oscara Natalie Portman". Scénář bohužel i při poměrně velkém tempu dialogů nenabízí moc humorných replik, takže hlavní devizou je docela sympatické obsazení (aby ne že) a celkem civilní dojem z filmu. Jak je u současných romantik zvykem, prvnímu milovníkovi občas chybí trochu víc chlapský rozhodnosti, ale úplná figurka naštěstí taky není. Koukatelný, díky většímu než malýmu počtu záběrů na Natálku i zapamatovatelný. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $70,662,220Tržby Celosvetovo $149,228,078Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,521,169 Tržby za predaj DVD v USA $14,914,519║ V podstate priama konkurencia pre film Ide len o sex, až na to že tu nebola taká svieža dvojica, režisér Ivan Reitman akoby sa držal troška na dištanc a ponúkol len klasický vývar na mieru dnešného publika, bez skutočných emócii, ktoré ho prevažne zdobili u jeho filmov, toto je len rutinérsky priemer. /55%/ ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Podle svědectví lidí ze štábu si Ashton Kutcher (Adam) Natalii Portman (Emma) při sexuálních scénách velice vychutnával. Filmování, o kterém se říká, že je jako povolené milostné podvádění, si očividně užívala i Natalie. Té se líbil Ashtonův humor a trávila s ním všechen volný čas. (Mafyn)
  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem "Dos". (oje)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama