Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Inu, jak to uchopit? Na jedné straně tuctová komedie s provařeným příběhem a plná ohraných klišé. Na straně druhé příjemná oddechová podívaná s nádhernou držitelkou Oscara, kterážto dokázala nemožné; z Ashtona Kutchera učinila alespoň na 108 minut jeho kariéry skutečného herce! Další úhel pohledu říká, že se jedná o ideální film do období Máje, tedy měsíce lásky, kdy je více než pravděpodobné, že kina zaplní hormony poblázněné páry. No a patrně poslední plus tkví v tom, že charaktery hlavních postav (tedy Emmy a Adama) jsou vykresleny opačně, než jak by divák se zkušenostmi z běžného života čekal. To znamená, že ona si chce užívat a on by rád snad až do chomoutu. Řekněte sami - je toto obvyklý scénář? Komu výčty plusových bodů stačí, ten ať neváhá a na film se podívá. Konec konců 60% je na Reitmana docela dost! ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Taková normální romantická komedie, která nenadchne, neurazí. A mě baví dívat se na to, i když předem vím, jak to skončí. Natalii Portman a Ashtonu Kutcherovi to spolu docela slušelo a já se nad některými vtipy opravdu velice bavila, viz. mrkve místo kytek a nebo večeře s tátovou novou přítelkyní. Dávám slušné 3* btw. Nahý Ashton by stál za hřích. "You can´t fight with me, you´re miniature. You fight like a hamster" ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

#58 Fuj ! Nechat Natálku hrát ve stejném filmu, ještě navíc romantickém (! romantika tu téměř není takže to zas takový problém není !) spolu s mistrem Kačerem, to je zvěrstvo. Krom toho, film je ještě k tomu naprosto hloupý až stupidní (otec mi přebere přítelkyni, která ho pak nechá v nemocnici, aby se mohla jít bavit s kámošema - jasně). Originalita - žádná. Humor - leda ve snu. Erotika - kdyby existoval aspoň náznak chemie mezi hlavními postavami tak možná. Tohle byl režisérský i herecký omyl, už nikdy víc prosím ! ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Koneckonců byla to moc příjemná romantická komedie, kde vztah začínal jako ještě nikde jinde (alespoň co jsem viděla já). Natalie byla výborná jako vždy, Ashton byl za dobráka (a ušel). Spolu vytvářeli pěkný pár, kde bylo prezentováno spousty zajímavých a originálních nápadů (mrkve, Menstruační mix). Líbilo se mi, bavila jsem se (hlavně jsem se nechala bavit). Odcházela jsem spokojená. Navíc tak něk si říkám, že bych se na to podívala klidně znovu... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Už podla traileru som sa na to celkom tešil, vyzeralo to na fajn komédiu s dobrými hercami.A môžem povedať, že to nedopadlo rozhodne zle.Čakal som skôr nudu ako zábavu a o to som bol viac prekvapený.Dej (je z časti typické klišé) mi celkom sadol už dlho som nevidel komédiu s takouto témou, ktorá by bola taká ... normálna(?).Ako vravím, ľúbil sa mi ten dej a ty herci sú už len príjemným doplnkom (hlavne Natalie), ktorý ma vtiahli do filmu, pri ktorom sa dá celkom slušne zabávať.Humor je vcelku vydarený (aj Ivan Reitman, ktorý sa tu objaví), scenár tiež nieje najhorší, ale asi som už dávno nevidel žiadnu romantickú komédiu, keď som sa tak dobre bavil.Celkom ťažko sa mi to hodnotí, pretože na prvý krát to vačšinou vždy funguje dobre.Časom možno hodnotenie zmením. 80% - 4* ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Scénář nesl původně název "Fuck Buddies". Pod tím by ale samozřejmě nemohl být film distribuován a propagován, tudíž byl pozměněn na "Friends with Benefits". Ani tento titul ale filmu nezůstal, protože pod tímto názvem již (zhruba ve stejné době) vznikl snímek Kamarád taky rád (2011). (oje)
  • Severoamerické tržby dosáhly 70,7 milionu amerických dolarů, celosvětové 149,2 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama